mp123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ξαφνικα ο μικρος μπαινει στο δωματιο των γονιων του ενω κανανε σεξ. Τι κανετε εδω; λεει ο μικρος Τιποτα παιδι μου, βαζω βενζινη στην μαμα σου. λεει ο μπαμπας. Μπαμπα πρεπει να καιει πολυ γιατι το πρωι εβαζε βενζινη και ο νονος στη μαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (Παίρνω τηλέφωνο την πρώην μου) -Παρακαλώ? -Έτσι ρεεεε να παρακαλάς!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μιλας κ σε κοιτα στα χειλη Η εχεις μαρουλι η το πας καλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 -Πώς ειναι ο επιδειξιας που φερανε στην εντατικη; -Τη βγαζει δεν τη βγαζει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) -Γιατρε μου θα χρειαστω ακρωτηριασμο; -Ετσι το κοβω. 50 ευρω Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από webparts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πεταει ο πελαργος και κραταει στο ραμφος του εναν γερο. Γυρναει αυτος τοτε και λεει στον πελαργο. - Ελα μ@λ@κα παραδεξου το, χασαμε τον δρομο Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Υποψήφιος πελάτης : Πόσο κάνει το χαλί φιλαράκι; Πλανόδιος (αθίγγανος) πωλητής: 50 ευρώ Υποψήφιος πελάτης : Το αγοράζω, ορίστε τα 50. Πλανόδιος (αθίγγανος) πωλητής: Κάτσε ρε φίλε δε θα κάνουμε παζάρια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, opera είπε Υποψήφιος πελάτης : Πόσο κάνει το χαλί φιλαράκι; Πλανόδιος (αθίγγανος) πωλητής: 50 ευρώ Υποψήφιος πελάτης : Το αγοράζω, ορίστε τα 50. Πλανόδιος (αθίγγανος) πωλητής: Κάτσε ρε φίλε δε θα κάνουμε παζάρια; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, εκτος αν ειναι ενας πρηξας που προσπαθει να πουλησει συμπληρωματα διατροφης herbalife... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 για πες πως ειναι η καινουρια σου γκομενα; καλα σου λεω δεν ειπαρχει πωπω τοσο καλη ε; ναι ασε δεν ειπαρχει και στο κρεβατι τι λεει καλα μιλαμε ναι ναι δεν ειπαρχει.αντε ποτε θα τη γνωρισω δεν ειπαρχει τι εγινε ο Μαρτυ μετα την εγχειρηση Μαιρη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Που πήγε σχολείο η Mila Jovovich; Στο 5ο στη Χίο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 28/5/2014 στις 8:36 ΠΜ, BLuE_PaNtHeR είπε Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν το καταλαβα Στις 28/5/2014 στις 8:36 ΠΜ, BLuE_PaNtHeR είπε Γίαννης:-Ειμαι 64 χρόνια παντρεμένος και είμαι μόλις 30 χρονών. Μιχάλης:-E? Πως γίνεται αυτό ρε φίλε? Γίαννης:-Πριτς! Μιχάλης:-Δηλάδή ? Γίαννης:-Ε καλά ...Δε το ξερες . Μιχάλης:-Τι να ξερα? Γίαννης:-Πριτς Μιχάλης:-Τι πριτς και πριτς? Γίαννης:-Εχω σύνδρομο πριτς.Πριτς? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν το καταλαβα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 -Ήρθε μια θεογκόμενα στο δίπλα σπίτι ρε φίλε -Άντε να ζητήσεις ζάχαρη ρε βλάκα -Έχω ζάχαρη ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Καζαμίας 1993; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις