sargio01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ναι. Στο "ν" η γλώσσα μένει κάτω, δεν ανεβαίνει στον ουρανίσκο όπως με το κανονικό "ν". π.χ. "τον γκαφέ", όχι "τον καφέ", ούτε "το γκαφέ". Σωστά. Επίσης "βυζγιά". Όχι σαν μερικούς που δεν βάζουν "γάμμα". Βυζγιά χωρίς "γάμμα" πάει; δεν πάει! Σε επαρχεία; ή κάνεις πλάκα;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Σε επαρχεία; ή κάνεις πλάκα; Για το "ν" δεν κάνω πλάκα. ν+κ δηλαδή = γκ, το οποίο προφέρεται νγκ, Γι' αυτό και "tongafe" και όχι "togafe". Προέρχεται απ' τη σωστή προφορά τού "γκ" (νγκ) στη μέση μιας λέξης, όπως και το "ντ", προφέρεται νντ. π.χ. andonis και όχι adonis. Το γ@μησα το νήμα. 2
sargio01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Σόρυ αλλά αυτά είναι βλάχικα ρε φιλαράκι!! χαχαχαχα Χωρίς παρεξήγηση, καταλαβαίνεις πως το λεω (το επόμενο είναι ν' ακούσω για "μπω μπωωω" αντί για "πω πωωω"! )
Ιάσωνbitc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 πως ειναι τα παιδια της αγελαδας;;;; μεΓαλα 1
vste Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 -Φρόντο; -Τι είναι Σαμ; -Που λες να πάμε διακοπές φέτος; Βαρέθηκα στο Σάιρ. -Τι λες για Αίγινα; Σαλαμίνα; -Όχι ρε συ, αποκλείεται. Είναι επικίνδυνα εκεί. -Γιατί; -Μα είναι νησιά του Sauronικού. 11
Alex-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 -Φρόντο; -Τι είναι Σαμ; -Που λες να πάμε διακοπές φέτος; Βαρέθηκα στο Σάιρ. -Τι λες για Αίγινα; Σαλαμίνα; -Όχι ρε συ, αποκλείεται. Είναι επικίνδυνα εκεί. -Γιατί; -Μα είναι νησιά του Sauronικού. 5
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Πως λέγεται αυτός που από τα 5 άτομα που έφαγαν ληγμένα πάει πρώτος στην τουαλέτα cheerleader 28
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Πως λέγεται αυτός που από τα 5 άτομα που έφαγαν ληγμένα πάει πρώτος στην τουαλέτα cheerleader Απολύεσαι!
web_assasin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ναι. Στο "ν" η γλώσσα μένει κάτω, δεν ανεβαίνει στον ουρανίσκο όπως με το κανονικό "ν". π.χ. "τον γκαφέ", όχι "τον καφέ", ούτε "το γκαφέ". Σωστά. Επίσης "βυζγιά". Όχι σαν μερικούς που δεν βάζουν "γάμμα". Βυζγιά χωρίς "γάμμα" πάει; δεν πάει! και καργιολες
Socratis_g Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 - Δε θελω αυτο το μπαλακι- Ουτε εγω το θελω- Ουτε εγω...- Ουτε εγω...- Ουτε εγω...- Ουτε εγω... Και καπως ετσι γεννηθηκαν οι ρακετες... 6
star12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ρε τι επαθες ασε ασε μου τα ΦΟΡΕΣΕ τι εκανε λεει ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ α την π@#@#@ ναι ναι δικιο εχεις ΕΙΝΑΙ α την ατιμη ναι ναι δικιο εχεις ΕΙΝΑΙ α το τς@#@#@ ναι ναι δικιο εχεις ΕΙΝΑΙ ελα μη στεναχωριεσαι ασε και να πεις oδεν ειχε δικα της φουστανια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις