LRoi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Στο SEX να βάζετε φαντασία Αν έχετε να βάλετε και γυναίκα ακόμα καλύτερα ... 16
Downloadpercent Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μου αρέσουν τα ανέκδοτα με ζώα, για πείτε κανένα προτιμώ αρκούδες, λαγούς, γάτες, λιοντάρια έχω διαβάσει κάτι ωραία ωραία ανέκδοτα εδω μέσα και έχω πεθάνει στα γέλια, χαχα - Αχχχ καύλα, αχχχ καύλα- ......- Πάει το λιοντάρι να κάνει το ίδιο, ΑΑΑΑΑΑ- Έλα ρε πούστη λαγέ, που την είδες την καύλα - Α δεν κατάλαβες, η καύλα είναι να μην τα πετυχαίνεις... .... ακόμα γελάω χαχ0α0χ 1
Socratis_g Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Όταν πήγε φαντάρος ο Μητσοτάκης, το Μεγάλο Πεύκο ήταν ακόμα σε γλάστρα. Αν στα αγγλικά το σεξ με 3 άτομα το λένε "threesome" και με 2 άτομα"twosome", τώρα κατάλαβα γιατί μερικούς τους λένε "handsome".. 8
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Διπλωματια,ειναι να λες "καλο σκυλακι", μεχρι να βρεις πετρα! 10
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 -Μ'αρέσεις αλλά δεν θα κάνουμε σεξ γιατί έχω περίοδο. -Και μένα μ'αρέσεις.Και τι ωραίο στόμα... 7
DrLo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Διπλωματια,ειναι να λες "καλο σκυλακι", μεχρι να βρεις πετρα! 8
άδικος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 -Μ'αρέσεις αλλά δεν θα κάνουμε σεξ γιατί έχω περίοδο. -Και μένα μ'αρέσεις.Και τι ωραίο στόμα... Ε, μα πάει γυρεύοντας! Τα θέλει ο κώλος της! 6
htsopelas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ο λαγόςΈνας λαγός αποφάσισε να επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής για ζώα. Πάει λοιπόν στην τσατσά-αλεπού και ζητάει κάτι καλό και φθηνό."Κοίτα να δεις λαγέ μου, μόλις μας ήρθε μια καινούργια κόμπρα κι επειδήείναι άπειρη θα την πη**ξεις μ ένα πεντοχίλιαρο μόνο, γουστάρεις; "Τουλέει η αλεπού"."Κόμπρα, ε;" Σκέφτεται ο λαγός ... "Εντάξει! Δεν έχω ξαναπ**ξει κόμπρα και καίγομαι από περιέργεια".Ανεβαίνει λοιπόν στο δωμάτιο της κόμπρας. γδύνεται και αρχίζει το.... έργο....Κάποια στιγμή, η κόμπρα εκεί που είχε από πάνω της το λαγό, της άνοιξε η όρεξη. Ανοίγει το στόμα και τον τρώει!Αφού τον κατάπιε, σκέφτηκε: "Τι κάνω η χαζή; Έφαγα τον πελάτη μου; Θα με απολύσουν, γαμώτο!" Και κάνει μια και τον ξερνάει.Μόλις βγαίνει απ το στόμα της ο λαγός, την κοιτάει της χαμογελάει και της λέει: "Τσ*μπουκλού μου, εσύ!" 20
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μ' άρεσε το * στη θέση του ι. Αχ, εσείς οι σεμνότυφοι νέοι... 3
hackerW32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ουτε που το προσεξα, διαβασα κανονικα τσ*μπουκλου
LRoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δηλαδή πως θα το έγραφες ολογράφως αυτό; τσαστερίσκοσμπουκλού;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 -Μιλησέ μου για το ατύχημα σου. -Ποιό ατύχημα? -Τι έτσι γεννήθηκες.??? 12
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 -Μ'αρέσεις αλλά δεν θα κάνουμε σεξ γιατί έχω περίοδο. -Και μένα μ'αρέσεις.Και τι ωραίο στόμα... Μάλλον δεν γνώριζαν το ..... Μωρό μου έχω περίοδο,μα έχω κι άλλη δίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις