status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στα σχόλια από κάτω γράφεις ότι είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που διάβασες ποτέ και μετά το... αναδημοσιεύεις; Psycho killer... "Το κουλούρι" το εξέδωσε αυτό..;ρ
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) http://hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Finsomnia.gr στο site του πλαισιο ειναι πιο επικο αλλα ρε γαμοτο οποτε βαζω πχ youtube ή facebook μου τα βγαζει σε κατι ξενα τα γραμματα.. ----------- Ειδη κουραδων (part 2) Κουράδα «ungee jumping» : Αυτή η κουράδα θα κρεμαστεί όλη από τον κώλο σας μέχρι να πέσει στο νερό. Κουράδα «το δαχτυλίδι της φωτιάς» : Το συναντούμε όταν έχεις φάει πραγματικά πικάντικο φαγητό και νιώθεις τον κώλο σου σαν αναπτήρα, έτοιμο να κάψει τα πάντα στην τουαλέτα. Κουράδα του σακάτη : Είναι το είδος της κουράδας που σε καθιστά ανάπηρο, όταν μετά από μιας ώρας χέσιμο τα πόδια σου έχουν μουδιάσει από τη μέση και κάτω. Κουράδα «τώωωωρα βρήκε;» : Είναι η κουράδα που σε πετυχαίνει όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση μέσα στο αμάξι σου. Κουράδα «μαλλιοτράβηγμα-» : Είναι το είδος της κουράδας που τραβάει τις τρίχες του κώλου καθώς βγαίνει. Κουράδα «παλίρροια» : Ονομάζεται η τεράστια κουράδα που βγάζεις και όταν πατάς το καζανάκι βλέπεις το νερό να ανεβαίνει με μανία μέχρι να γεμίσει όλη λεκάνη. Τοξική κουράδα : Είναι το είδος της κουράδας που σε κάνει να λιποθυμήσεις και να πέσεις από την λεκάνη και στη συνέχεια να ξυπνήσεις σε καραντίνα! Κουράδα «Χειροβομβίδα» : Είναι το είδος της κουράδας που βγαίνει σε χιλιάδες κομμάτια το δευτερόλεπτο με εκρήξεις σκατών που γεμίζουν όλη τη λεκάνη. Κουράδα «9 μποφόρ» : Όταν κάθεσαι και κλάνεις για πολλή ώρα και δυνατά που δεν χρειάζεσαι πια χέσιμο. Κουράδα «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!» : Χέζεις τόσο πολύ που σκουπίζεσαι μανιωδώς και τελικά μένεις χωρίς χαρτί, φωνάζοντας «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!». Κουράδα «χωρίς τέλος» : Είναι το σκατό που συνεχίζει να βγαίνει σαν μπιζέλι και όταν ξεκινάς να σκουπίζεσαι το στομάχι σου γουργουρίζει και ΞΑΝΑΧΕΖΕΣΑΙ! Η διαφορά με την κουράδα δεύτερης ευκαιρίας είναι ότι αναφέρεται σε 3-4 συνεχόμενες φορές! Κουράδα «Αγγούρι» : Είναι το είδος της κουράδας που νιώθεις σαν να κάθισες σε ποδήλατο χωρίς σέλα. Συνήθως αυτή η αίσθηση κρατάει για ώρες. Κουράδα «Η νύφη και τα παρανυφάκια» : Είναι η οικογένεια κουράδων που στην αρχή βγαίνει το μεγαλύτερο σκατό (νύφη) και στη συνέχεια τα μικρότερα (παρανυφάκια). Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από hackerW32 5
LRoi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Στο SEX να βάζετε φαντασία Αν έχετε να βάλετε και γυναίκα ακόμα καλύτερα ... 16
Downloadpercent Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μου αρέσουν τα ανέκδοτα με ζώα, για πείτε κανένα προτιμώ αρκούδες, λαγούς, γάτες, λιοντάρια έχω διαβάσει κάτι ωραία ωραία ανέκδοτα εδω μέσα και έχω πεθάνει στα γέλια, χαχα - Αχχχ καύλα, αχχχ καύλα- ......- Πάει το λιοντάρι να κάνει το ίδιο, ΑΑΑΑΑΑ- Έλα ρε πούστη λαγέ, που την είδες την καύλα - Α δεν κατάλαβες, η καύλα είναι να μην τα πετυχαίνεις... .... ακόμα γελάω χαχ0α0χ 1
Socratis_g Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Όταν πήγε φαντάρος ο Μητσοτάκης, το Μεγάλο Πεύκο ήταν ακόμα σε γλάστρα. Αν στα αγγλικά το σεξ με 3 άτομα το λένε "threesome" και με 2 άτομα"twosome", τώρα κατάλαβα γιατί μερικούς τους λένε "handsome".. 8
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Διπλωματια,ειναι να λες "καλο σκυλακι", μεχρι να βρεις πετρα! 10
hackerW32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 -Μ'αρέσεις αλλά δεν θα κάνουμε σεξ γιατί έχω περίοδο. -Και μένα μ'αρέσεις.Και τι ωραίο στόμα... 7
DrLo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Διπλωματια,ειναι να λες "καλο σκυλακι", μεχρι να βρεις πετρα! 8
άδικος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 -Μ'αρέσεις αλλά δεν θα κάνουμε σεξ γιατί έχω περίοδο. -Και μένα μ'αρέσεις.Και τι ωραίο στόμα... Ε, μα πάει γυρεύοντας! Τα θέλει ο κώλος της! 6
htsopelas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ο λαγόςΈνας λαγός αποφάσισε να επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής για ζώα. Πάει λοιπόν στην τσατσά-αλεπού και ζητάει κάτι καλό και φθηνό."Κοίτα να δεις λαγέ μου, μόλις μας ήρθε μια καινούργια κόμπρα κι επειδήείναι άπειρη θα την πη**ξεις μ ένα πεντοχίλιαρο μόνο, γουστάρεις; "Τουλέει η αλεπού"."Κόμπρα, ε;" Σκέφτεται ο λαγός ... "Εντάξει! Δεν έχω ξαναπ**ξει κόμπρα και καίγομαι από περιέργεια".Ανεβαίνει λοιπόν στο δωμάτιο της κόμπρας. γδύνεται και αρχίζει το.... έργο....Κάποια στιγμή, η κόμπρα εκεί που είχε από πάνω της το λαγό, της άνοιξε η όρεξη. Ανοίγει το στόμα και τον τρώει!Αφού τον κατάπιε, σκέφτηκε: "Τι κάνω η χαζή; Έφαγα τον πελάτη μου; Θα με απολύσουν, γαμώτο!" Και κάνει μια και τον ξερνάει.Μόλις βγαίνει απ το στόμα της ο λαγός, την κοιτάει της χαμογελάει και της λέει: "Τσ*μπουκλού μου, εσύ!" 20
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μ' άρεσε το * στη θέση του ι. Αχ, εσείς οι σεμνότυφοι νέοι... 3
hackerW32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ουτε που το προσεξα, διαβασα κανονικα τσ*μπουκλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις