Socratis_g Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Κορίτσι: Που είναι το δώρο για τα γενέθλια μου;Αγόρι: Βλέπεις εκείνο τo πανέμορφo κόκκινo, γεμάτο με ρουμπίνια Rolex στο χέρι της κοπέλας απέναντι;Κορίτσι: (Χοροπηδώντας από την χαρά της) - Ναιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Αγόρι: Σου αγόρασα ένα εξαιρετικό Στρινγκακι που έχει το ίδιο χρώμα!!!! 9
HALF EVIL Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ! 1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;- Στην τελευταία του. 2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας; -Στο κάτω μέρος της σελίδας. 3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων; -Ο γάμος. 4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας; -Οι εξετάσεις. 5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο; -Το άλλο μισό. 6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό; -Γεύμα και δείπνο. 7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί; -Θα βραχεί. 8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος; -Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες. 9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι; -Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα. 10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις; -Πολύ μεγάλα χέρια. 11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν; -Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος. 12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις; -Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν. Ο μαθητής μηδενίστηκε ενώ απάντησε... σωστά σε όλα! 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πιο αρχαίο κι από το internet... 6
Antwni Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Παλιό αλλά καλό Edit:Διωχτε τον απο πανω...ουτε ενα ποστ δεν μπορουμε να κανουμε
leftis95 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ! 1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;- Στην τελευταία του. 2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας; -Στο κάτω μέρος της σελίδας. 3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων; -Ο γάμος. 4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας; -Οι εξετάσεις. 5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο; -Το άλλο μισό. 6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό; -Γεύμα και δείπνο. 7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί; -Θα βραχεί. 8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος; -Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες. 9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι; -Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα. 10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις; -Πολύ μεγάλα χέρια. 11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν; -Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος. 12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις; -Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν. Ο μαθητής μηδενίστηκε ενώ απάντησε... σωστά σε όλα! ότι και καλά υπήρξε διαγώνισμα που ρωτούσε όλες αυτές τις ασυναρτησίες....mkay 17
HALF EVIL Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πιο αρχαίο κι από το internet... Υπάρχει και νεολαία παππού 1
άδικος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ότι και καλά υπήρξε διαγώνισμα που ρωτούσε όλες αυτές τις ασυναρτησίες....mkay Ναι είναι παλιό παραμύθι
olympiakosgate7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Τι εννοείς όταν λες οτι ο ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗΣ δεν παίζεται στην τύχη ??? 1
Cossutius. Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 'Ενας τύπος χάνει το σκύλο του. - Γιατί δεν βάζεις αγγελία στην εφημερίδα; του λέει ένας φίλος του. Μπορεί και να βρεθεί έτσι! Πράγματι, βάζει αγγελία στην τοπική εφημερίδα. Περνάει μια βδομάδα, περνάνε δύο εβδομάδες... περνάει ολόκληρος μήνας, χωρίς καμμιά απόκριση. - Μα καλά... τι έγραψες στην αγγελία; ρωτάει ο φίλος... - ΑΖΟΡ!!! ΕΛΑ ΠΙΣΩ! 1
LRoi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πάλι καλά που είχα υιοθετήσει 2 παιδιά από την Αφρική και μου στέλνουν κάνα φράγκο... 13
Tyler Durdenn Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Κάθε φορά που η μάνα μου θέλει να της κατεβάσω το μιξερ απ το ράφι, μεταμορφώνομαι από 2 μέτρα γαϊδαρος σε 2 μέτρα παλικάρι!!!Είναι ένας ανώμαλος, ένας τρελός και ένας πούστης...ανώμαλος : Αν είχα μια γάτα τώρα θα την γ@μούσ@ μέχρι να ψοφήσειτρελός : Και ψόφια θα την γ@μούσ@ εγώ!πούστης : ΝΙΑΟΥΥΥH γυναίκα ετοιμάζεται να πει στον άντρα της πως θέλει να χωρίσουν :- Τάσο σου έχω κακά νέα!- Tι Γωγώ μου; Εγώ πάλι σου έχω ευχάριστα...- Για ξεκίνα με τα δικά σου.- Κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ 1.000.000 ευρώ!!! Για πες εσύ τα δικά σου.- Αστα...Έκαψα τα γεμιστά!!!Έχω ένα παππού εδώ δίπλα ,με Αλτσχάιμερ .Κάθε μια ώρα πάω και του λέω τα κάλαντα ! Τι μπουρδελο ειναι αυτός ο εγκέφαλος..!!Οταν τρώς, μέχρι να πάρει σήμα οτι χόρτασες έχεις φάει 3 πιτόγυρα και 2 πατάτες...Αν χτυπήσεις το δαχτυλάκι του ποδιού πηδάς σαν κατσίκι σε 0,3sec..!!! 20
olympiakosgate7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 - Αγαπη μου ειμαι εγκυος. Τι θες να ειναι ?? - Πρωταπριλια. 17
yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μαζοχιστής: Χτύπα με, χτύπα με δυνατά! Σαδιστής: Όχι. 6
pc_admin Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δυο φιλοι συναντιουνται μετα απο καιρο, ο ενας φοραει μαυρα και τον ρωταει ο αλλος τι συμβαινει . -Αστα ρε φιλε προχτες πεθανε η πεθερα μου ! - Καλα πως εγινε ρε φιλε μια χαρα την ηξερα ! -Να ειχαμε μαζετει ολη η οικογενεια την Κυριακη στο τραπεζι και θα μας εφερνε το φαγητο που ειχε ετοιμασει για μας, χτυπαει το κουδουνι και οπως ανοιγω την πορτα και παει να μπει μεσα ,μπροστα στα ματια μας γλιστραει ,της πεφτει κατω το φαγητο ,χτυπαει το κεφαλι της στο σκαλοπατι, ετρεχαν αιματα ,δεν ανεπνεε γιατι ειχε μεινει στον τοπο !! -Σωωωωπα ρε φιλεεεε! τι λες τωρα ! ειναι τρομερο ! Καλα και εσεις τι κανατε? -Τι να κανουμε , τιποτα μωρε, παραγγείλαμε απ εξω!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις