Swimmer21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Φως Wan Wan Wan αργή ποζιτρονίων εκτροφής επιστάτη Qiao Mu Xia ελλειψοειδές παράνομη Καλα εχω μεινει.. ουτε ποιημα του Μπογδανου να ηταν.. http://www.poema.gr/poem.php?id=419
status Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πας περίπτερο 3.10 το βράδυ. -Παρακαλώ. -3 σοκολάτες,ενα kinder bueno,2 παγωτά,1 milko και χαρτάκια rizla γαλάζια. -Τα μεγάλα;; -Ώπα ώπα μεγάλε.Παρεξήγησες... 19
status Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ήταν μια φορά σε ένα δωμάτιο τρεις χασικλήδες.Εκεί που την “ρουφούσανε” μπουκάρει μέσα στο δωμάτιο ένας μπάτσος. -Τι κάνετε εδώ ρε; -Εεε..τίποτα κυρ-αστυνόμε. -Πως τίποτα ρε; Tι μυρίζει εδώ μέσα; -Η ιδέα σου θα είναι… -Η ιδέα μου; Mπρος πάμε!!! Τους μπουζουριάζει που λέτε και τους πάει στον ζωολογικό κήπο.Παίρνει τον πρώτο και τον πάει μπροστά στο κλουβί με το λιοντάρι ρωτώντας: -Τι πουλί είναι αυτό ρε; -Αυτό κυρ αστυνόμε δεν είναι πουλί αλλά ζώο το λιοντάρι ο βασιλιάς των ζώων! -Ααα..μπορείς να φύγεις. Πάει και παίρνει τον δεύτερο και τον πάει μπροστά στο κλουβί με τον αετό: -Τι ζώο είναι αυτό ρε; -Αυτό δεν είναι ζώο κυρ αστυνόμε αλλά πουλί, ο αετός,ο βασιλιάς των πουλιών! -Ααα, μπορείς να φύγεις! Πάει και παίρνει και τον τρίτο που ήταν ''λάσπη''από το τσιγάρο και τον πάει στο κλουβί με το καγκουρό ρωτώντας: -Τι ζώο είναι αυτό ρε; -Αυτό κυρ-αστυνόμε είναι λαγός..40-45 χρονών.. 17
akpe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μα αυτο δεν βγαζει καν νοημα google: munchies. then do the math.
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Υπαρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που υποστηρίζουν οτι το καλαμάκι τρώγεται, αυτοί που υποστηρίζουν οτι το καλαμάκι ειναι για να πινεις τον καφέ, και αυτοί που τρώνε και κοιτανε τους αλλους δύο να τσακώνονται. Εγώ που υποστηρίζω ότι το καλάμι είναι για να ψαρεύουμε, σε ποια κατηγορία ανήκω; 1
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 google: munchies. then do the math. αυτο εξηγεί πολλα
galactikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Για καλαμάκι μιλησα Καλάμι ψαρέματος σε μικρότερο μέγεθος για τα παιδάκια. 2
LRoi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ζητειται γυναικα ομορφη, εντυπωσιακη, μελαχρινη, σεξυ, μορφωμένη, με χιούμορ και πλουσιο στηθος να με συνοδευσει σε party της πρωην μου !!! 4
galactikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ζητειται γυναικα ομορφη, εντυπωσιακη, μελαχρινη, σεξυ, μορφωμένη, με χιούμορ και πλουσιο στηθος να με συνοδευσει σε party της πρωην μου !!! παντρευτεί. Μην χάσουμε τέτοιο κελεπούρι βρε παιδιά! 5
evabb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ζητειται γυναικα ομορφη, εντυπωσιακη, μελαχρινη, σεξυ, μορφωμένη, με χιούμορ και πλουσιο στηθος να με συνοδευσει σε party της πρωην μου !!! σορρυ αλλα δεν μπορω... 9
Δημοφιλής ανάρτηση UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Όταν η Τζούλια έδινε Πανελλήνιες ήξερε από πριν πόσες χιλιάδες μόρια θα έπιανε. 38
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 12 γκομενάκια χτύπησα σήμερα στην παράλια !!!Μου έφευγε το μπαλάκι... ------------------------------------------------------------------------------------ Θα πάρω μια σακούλα γεμάτη αντηλιακά καιθα πηγαίνω από beach bar σε beach barνα πουλάω προστασία !!! ------------------------------------------------------------------------------------ Πόσο ξηγημένο το πεπόνι, που έχει όλα τα κουκούτσιαμαζεμένα όμορφα και νοικοκυρεμένα σε μια γωνίτσαΡε καρπούζι ... είσαι η ντροπή της χλωρίδας. ------------------------------------------------------------------------------------ Και εκεί που έπινα χαλαρά τον καφέ μου στην παραλία,βλέπω Γερμανούς τουρίστες και τρελάθηκα ...Καλά, αυτοί δεν πρέπει να δουλεύουν για να μας δανείζουν;;; 30
Προτεινόμενες αναρτήσεις