Tyler Durdenn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ήταν 3 αδέρφια. Ο Πόδης,ο Πόδης-Πόδης και οΠόδης-Πόδης-Πόδης.Μια μέρα ο Πόδηςαρρωσταίνει.Αφού ο Πόδης-Πόδης και ο Πόδης-Πόδης-Πόδης κάνανε ότι μπορούσανε ο Πόδης μετάαπό ταλαιπωρία πέθανε.Θάψανε τον Πόδη και μετάαπό λίγο καιρό λέει ο Πόδης-Πόδης στον Πόδη-Πόδη- Πόδη:-Ρε Πόδη-Πόδη-Πόδη δεν πάμε για καμία μπύρα; Έναμήνα είμαστε πάνω από τον τάφο και κλαίμε.-Τι λες ρε; Πως θα πάμε για μπύρα με τον ένα Πόδηστον τάφο; 14
raid_av Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad.
ougxar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad. 2
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με βλεπει ο αλλος οτι ανεβαζω τις καρεκλες πανω στα τραπεζια και με ρωταει: -Φιλαρακι κλεινεις? -Οχι παιζω τετρις. 3
olympiakosgate7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η σχεση σου μια ειναι σαν το iPad Δεν εχω iPad. 9
andreasl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Τι κοινό έχουν οι τούρτες και οι πεθερές; Και οι δύο προτιμούνται παγωμένες με κεράκια ... 3
raid_av Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια ανεκδοτο ειναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Σε μια περιοχή της Αμερικής , πλησιάζει χειμώνας . Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής . - " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται ; " Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά : - " Χμμμμμμ ... Παιδιά μου , ένα έχω μόνο να σας πω . Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς . Κόψτε ξύλα ..." Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα . Μετά από μια εβδομάδα , ξανάπανε στο μάγο και ρωτάνε : - " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα ; " - " Χμμμμμμ ... Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα . " Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα . Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα , αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα . - " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος ; " - " Ρε παιδιά , τα είπαμε χίλιες φορές , λέει ο μάγος . Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς . Κόψτε ξύλα . " - " Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό . Είσαι σίγουρος ; " - " Μα τι λέτε τώρα ; Με αμφισβητείτε ; " , ρωτάει θυμωμένος ο μάγος . " Είμαι πάρα πολύ σίγουρος . Κόψτε ξύλα . " Οι Ινδιάνοι έφυγαν ήρεμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις. "Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα;" Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός. -"Ρε επιστήμονες, ποίες είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα;" Ρωτάει ο μάγος. -"Γέρο, φύγε να σωθείς" του λένε. "Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα". -"Κύριοι, με τρομάζετε", τους λέει ο μάγος. "Είστε σίγουροι;" -"Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών". "Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα" σκέφτηκε ο μάγος. "Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά"; -"Τι λες, ρε φίλε. Δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό!"
mary Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς -Σσσσσς Συζήτηση ανάμεσα σε μια κόμπρα και μια βιβλιοθηκάριο. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ο Κώστας και ο Γιώργος ανεβαίνουν ένα κατακόρυφο βράχο σε ένα βουνό . Από κάτω γκρεμός . Εκεί που προχωράνε μια χαρά , σπάει ο γάντζος του Κώστα και πέφτει . Πανικοβλημένος ο Γιώργος δεν ξέρει τι να κάνει και φωνάζει :- ΚΩΣΤΑ !- ΕΛΑ !Έκπληκτος ο Γιώργος ξαναφωνάζει :- ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ;- ΕΠΕΣΑ ΡΕ ΜΑ**ΚΑ !- ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;- ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !- ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;- ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!- Καλωσήρθες στη πιο καυτή ερωτική γραμμή... πες μου οτι θες , ρώτα με οτι θες...- Πιστεύεις οτι ο Μουρίνιο έκανε λάθος που έφυγε απο τη Ρεάλ ? Koπελια θα μου χαρισεις το ονοματακι σου;;-Aννα Χαθησαλητη!!!- Ποιός είναι; ρωτά η γιαγιά- Ο χάρος- Και τι θες; λέει ο παππούς- Ήρθα να πάρω έναν από εσάς- Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να ζήσει!!– Όχι, λέει η γιαγιά, εμένα πάρε, άμα χάσω τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου;- Αποφασίστε, λέει ο χάρος και θα ξανάρθω- Άμα σε χάσω λέει η γιαγιά στον παππού δεν θα μπορώ να ζήσω- Πάω στο καφενείο λέει ο παππούς να σκεφτώ, αλλά ξέχασε τα κλειδιά του και γύρισε να τα πάρει.Χτυπά την πόρτα.- Ποιος είναι; ρωτά η γιαγιά- Ο χάρος, λέει ο παππούς κρυφογελώντας, ήρθα να πάρω τον ένα σας!!!- Δεν είναι εδώ …στο καφενείο θα τον βρεις!!!! Δύο φίλοι συζητάνε:-Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πάολα, μέχρι και fb έφτιαξε...-Μα γιατί το λες αυτό;-Ε να, ο δικός μας ακόμη να μάθει να κατουράει έξω... κοπρόσκυλο!!!!! Δύο φίλοι μέσα σε ένα μπαρ συζητάνε:-έχεις προσέξει ότι έχουν κόψει τα αλκοτέστ;;-ναι ρε φίλος, τι φάση;-ε να πλέον ξέρουν ότι δεν έχουμε λεφτά για δεύτερο ποτό!!!!!!! 11
raid_av Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 - Αγάπη μου, μπορείς να πλύνεις τα πιάτα;- Όχι.- Γιατί;- Χεράκια δεν έχεις...- Οk... Δεν έχει σεξ για μια βδομάδα!- Γιατί;- Χεράκια δεν έχεις..!! 2
ougxar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 -Με εχεις "ευνουχισει" ρε μανα, δωσε μου λιγο χωρο να αναπνευσω. -Πηγαινε να βουτηξεις. -Μαμααα ψααακια Της γνώρισα το φίλο μου το Μπάμπη αλλά δεν τον ήθελε. Γιατί, της λέω, dont you want some Μπάμπη to love? Έξω από την τουαλέτα: Τοκ τοκ - Άλλος - Γιάννη........ εσύ είσαι ρε μαλάκα ;;; - Άλλος είπαμε..... - Κώστα εσύ ;;; - Άλλος ρε φίλε .... - Ποιός άλλος ρε μάγκα, πες και θα σκάσω ... 4
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ξαπλωνεις ανάσκελα να δεις ταινία και 2 ώρες ρουφας την κοιλιά σου για να βλέπεις τους υποτιτλους...Καταπίεση και σε αυτο!!! 7
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πάει ο επιθεωρητής σ’ ένα σχολείο, μπαίνει στην αίθουσα και ρωτάει:-Ποιος σκότωσε την Λερναία Ύδρα;-Πες μου εσύ Ελενίτσα.-Πάντως εγώ… κύριε, όχι.-Για πες μου εσύ, Γιαννάκη.-Σας το ορκίζομαι κύριε, ούτε εγώ την σκότωσα.Γεμάτος απορία για την άγνοια, ρίχνει μια άγρια ματιά στον δάσκαλο κι αυτός του λέει:-Δεν πιστεύω κύριε επιθεωρητά να υποψιάζεστε εμένα!-Αγαπη μου πρεπει να σου μιλησω για κατι σοβαρο....εχω καθυστερηση!-Ναι, παντα ηθελα να σου το πω...δεν πας και πολυ καλα! 8
olympiakosgate7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Sellers για σενα: - Τι κανεις ;;; - Βλεπω μια ταινια. - Ποια ταινια ;;; 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις