Daemonos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σκληρή απάντηση Τσίπρα σε Σαμαρά 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς όλους...... Και ο Σαμαράς απάντησε αποστομονωντας τους: Δωρεαν Wifi σε όλη τη χώρα!
koularasss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σκληρή απάντηση Τσίπρα σε Σαμαρά 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς όλους...... δεν το καταλαβα
madtaz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν αναβει το τζακι σας, δοκιμαστε να ριξετε μεσα τις ξυλινες ρακετες που μας σπατε τ' αρχιδια ολο το καλοκαιρι.. 18
Δημοφιλής ανάρτηση dimitra_m3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 - Ο Τάκης θα έρθει στη παρτούζα;- Οχι.- Γiατί ρε ο ξενέρωτος;- Γκρίνιαζε οτι όποτε το κανονίζουμε είμαστε μόνο άντρες και κάτι τέτοια κουλά...!!! 33
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν μου ειπε............και τα καταπιε. 12
agrio.imeros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 - Και αυτός ο καπνός που βγαίνει από το σπίτι τι είναι ;;;- Από τα χασίσια κυρ αστυνόμε ...- Είπα μήπως είναι από τζάκι ... 20
Daemonos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είναι ένα ζευγάρι στο πάρκο και φιλιούνται στο στόμα.... ξαφινά λέει η κοπέλα στο αγόρι της: - Μωρό μουυυυ νομίζω οτι κατάπια την τσίχλα σου! - Μπά, όχι. Απλά είμαι λίγο κρυωμένος.... ------------------------------------------------------------------------------------ Πάει ενας βρικόλακας σε ένα μπάρ... - τι θα πάρεις δικέ μου? (του λέει ο μπάρμαν) - Ένα ποτίρι αίμα! - (ψάχνει αλλα δεν βρίσκει) Διστυχός μου τελείωσε το αίμα!! θές κάτι άλλο? - Γαμότο! ....τι να σου πώ? βάλε ενα ποτίρι ζεστό νερό. - Ζεστό νερό? τι το θέλεις το ζεστό νερό? - Ε βάλε ρε άνθρωπε άντε! (του δίνει το ποτίρι με το ζεστό νερό) Οπότε ο βρικόλακας, ανοίγει το παλτό του, βγάζει μια σερβιέτα, την βουτάει μέσα και λέει: - Πφφφφ, πάλι με Τσαϊ θα τη βγάλουμε.... 7
barbas22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Άντρες Ευούλα μου,άντρες.... btw,να φοβάσαι αυτόν που μπορεί να ξεχωρίσει τη χρήσh του ταμπόν έναντι στης σερβιέτας. 3
Daemonos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Είναι ενας μαύρος με το παιδάκι του στην παραλία.... - Μπαμπά μπαμπά! μπορώ να παίξω με το πουλί σου? - Εντάξει παιδί μου αλλα πρόσεξε μην απομακρυνθείς πολύ... 9
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 - Πως τη λενε αυτην την ωραια τη φιλη σου;- Εχει γκομενο που δερνει.- Τι διαολο Ινδιανα ειναι;Τελικά υπαρχoυν σχεσεις που ειναι τρείς μαζί και λειτουργουν πραγματικα...Αλατι-Τεκιλα-ΛεμονιΜπυρα-Γυρος-Τζατζικι- Τι απαράδεκτο σέρβις είναι αυτό!Φωνάξτε μου αμέσως τη διεύθυνση!- ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 34...-Να χωρίσουμε? Πώς σου ήρθε τώρα αυτό??-Κουτί...- Και αυτος ο καπνος που βγαινει απο το σπιτι τι ειναι?- Απο τους μπαφους κυριε αστυνομικε...- Ειπα μηπως ειναι τζακι!!!!!!! Τα bar στην Ελλαδα λεει, παιζουν reggae...Αν υποψιαστω οτι κ τα bar στη Τζαμαϊκα παιζουν Παολα, θα αρχισω τους μπαφους με γευση Friskies!! 10
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 -Δεν έρχεσαι απ´το σπίτι το βράδυ;-Θα βρεθώ με τον δικό μου.-Έλα μωρέ γάμα τον.-Αυτό λέω να κάνω 4
geortsaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ειναι υπέροχο να σε ξυπνάνε με σεξ. Εκτός κι αν είσαι στη φυλακή. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις