Xristaras12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 -Με είπε αργόστροφο !!!!-Και εσύ τι έκανες ;;;-Ωω θα του γ*μήσω, τώρα το κατάλαβα. 14
Gtr34 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνουν σε ένα μπαρ δύο Έλληνες, τρείς Aλβανοί,δύο Αυστριακοί,ένας Ρώσσοςένας Ιταλός,ένας Εγγλέζος,ένας Αφγανός,δύο Πακιστανοίένας Ρουμάνος,ένας Γάλλος,τρείς Αραβες,τέσσερεις Βεδουίνοι,δύο Πορτογάλοι,ένας Πόντιος,ένας Αμερικάνος,ένας Φορτηγατζής,ένας Παππούς και ενας Τουρκος.....Κάθονται στο μπαρ και ρωτάει ο μπάρμαν.-Έλληνες τι θα πάρετε?-Βάλε από ένα Johnie walker-Εσείς Aλβανοί τι θα πιείτε?-Βάλε και σε μας απο ένα Johnie walker-Εσείς Αυστριακοί?-Και εμείς από ένα Johnie walker-Εσύ Ρώσσε?-Βάλε μου και έμενα ένα Johnie walker.-Εσύ ρε Ιταλέ?-Βάλε ένα Johnie walker-Εσύ Εγγλέζε??-Βάλε και μένα ένα Johnie walker-Εσύ Αφγανέ??-Ενα Johnie walker-Εσείς Πακιστανοί??-Βάλε μας απο ένα Johnie walker-Εσύ Ρουμάνε??-Βάλε ένα Johnie walker-Εσύ ρε Γάλλε??-Εγώ θέλω ένα Johnie walker-Εσείς παλληκάρια Αραβες τι θα πιείτε??-Θα πιούμε απο ένα Johnie walker-Εσείς ωρε Βεδουίνοι??-Βάλε μας από ένα Johnie walker-Στα παλληκάρια από την Πορτογαλία τι να βάλω??-Βάλε και σε μάς από ένα Johnie walker-Εσύ ρε φιλαράκι Πόντιε τι θα πιείς??-Εγώ θα πιώ κάτι διαφορετικό.Βάλε ένα Johnie walker-Στο Αμερικανάκι τι να βάλω??-Give me a Johnie walker-Εσύ φορτηγατζή τι θα πιείς??-Σε μένα θα βάλεις έναν καλό Τζώνυ που περπατάει-Παππούλη εσένα τι να σου βάλω??-Βάλε και μένα ένα Johnie walker-Εσένα Τούρκε τι να σου βάλω??-Βάλε και σε μένα ένα Johnie walker 29 πελάτες στο μπάρ πίνουν Johnie walker,λέτε να γίνουν 30 ; 3
ougxar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 - Ρομποκοπ, γιατι κουτσαινεις; - Στραμπουληξα το ποδι μου. - Ωχ..περαστικα ρε. Σιδερενιος. 16
koularasss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνουν σε ένα μπαρ δύο Έλληνες, τρείς Aλβανοί, δύο Αυστριακοί,ένας Ρώσσος ένας Ιταλός,ένας Εγγλέζος, ένας Αφγανός,δύο Πακιστανοί ένας Ρουμάνος,ένας Γάλλος, τρείς Αραβες,τέσσερεις Βεδουίνοι, δύο Πορτογάλοι,ένας Πόντιος, ένας Αμερικάνος,ένας Φορτηγατζής, ένας Παππούς και ενας Τουρκος. .... Κάθονται στο μπαρ και ρωτάει ο μπάρμαν. -Έλληνες τι θα πάρετε? -Βάλε από ένα Johnie walker -Εσείς Aλβανοί τι θα πιείτε? -Βάλε και σε μας απο ένα Johnie walker -Εσείς Αυστριακοί? -Και εμείς από ένα Johnie walker -Εσύ Ρώσσε? -Βάλε μου και έμενα ένα Johnie walker. -Εσύ ρε Ιταλέ? -Βάλε ένα Johnie walker -Εσύ Εγγλέζε?? -Βάλε και μένα ένα Johnie walker -Εσύ Αφγανέ?? -Ενα Johnie walker -Εσείς Πακιστανοί?? -Βάλε μας απο ένα Johnie walker -Εσύ Ρουμάνε?? -Βάλε ένα Johnie walker -Εσύ ρε Γάλλε?? -Εγώ θέλω ένα Johnie walker -Εσείς παλληκάρια Αραβες τι θα πιείτε?? -Θα πιούμε απο ένα Johnie walker -Εσείς ωρε Βεδουίνοι?? -Βάλε μας από ένα Johnie walker -Στα παλληκάρια από την Πορτογαλία τι να βάλω?? -Βάλε και σε μάς από ένα Johnie walker -Εσύ ρε φιλαράκι Πόντιε τι θα πιείς?? -Εγώ θα πιώ κάτι διαφορετικό.Βάλε ένα Johnie walker -Στο Αμερικανάκι τι να βάλω?? -Give me a Johnie walker -Εσύ φορτηγατζή τι θα πιείς?? -Σε μένα θα βάλεις έναν καλό Τζώνυ που περπατάει -Παππούλη εσένα τι να σου βάλω?? -Βάλε και μένα ένα Johnie walker -Εσένα Τούρκε τι να σου βάλω?? -Βάλε και σε μένα ένα Johnie walker 29 πελάτες στο μπάρ πίνουν Johnie walker,λέτε να γίνουν 30 ; αυτο τωρα πως το θυμασε για να το πεις μου λες;;
linuslost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 - Ρομποκοπ, γιατι κουτσαινεις; - Στραμπουληξα το ποδι μου. - Ωχ..περαστικα ρε. Σιδερενιος. To ακουσα το πρωι στο ραδιο απο τον Θαναηλακη!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 αμαξόκαβλος vs ροκού.. εν ώρα φραπεδιάς.. ροκού : ψάχνω άτομο για μπάντα αμαξόκαβλος : μπάντα? εγώ είμαι εδώ!! όσες θες με το honda!! ροκού: έλα ρε, ποιος είναι ο honda? true story 13
zachaoulis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ένα ποίημα-ανέκδοτο.. One day στην λιακάδα sitting on the πρασινάδα where the flowers ανθούσαν αnd the horses χλιμιντρούσαν say ο Μήτρος to Κρουστάλλω -Do you μ' απατάς με άλλο; κι η Κρουστάλλω σαν το hear τηνε πιάνει μέγας fear because τόπε η Μαγδάλω ότι did it μ' έναν Γάλλο. αnd the girl πονηρεμένη lay down σαν πεθαμένη -Μήτρο μ' if you don't believe me με το καριοφύλι kill me. and the Μήτρος που ήταν θύμα την επίστεψε the βλήμα. 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 αμαξόκαβλος vs ροκού.. εν ώρα φραπεδιάς.. ροκού : ψάχνω άτομο για μπάντα αμαξόκαβλος : μπάντα? εγώ είμαι εδώ!! όσες θες με το honda!! ροκού: έλα ρε, ποιος είναι ο honda? true story Ή της το δείχνεις ή της τις ρίχνεις έτσι: 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ή της το δείχνεις ή της τις ρίχνεις έτσι: πίστεψέ με αν το ζεις δεν μπορείς να αντιδράσεις.. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Την γούσταρα μεχρι που ειδα οτι το παγωτο γρανιτα δεν το γλείφει, αλλα το δαγκώνει και κόβει μεγαλα κομματια... Ασε ρε με την καθε τρελη... 18
~mxls~ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 - Δώσε πάσα ρε Τζόρνταν, πάσα, ΠΑΣΑ ΛΕΜΕ! - Μου'χεις πρήξει το σκώτι Πίπεν. 12
viper2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Και ερχεται ο τεχνικος του πλυντηριου κ σου δινει στο χερι το στρινγκ που φρακαρε τον καδο κ λεει: "Μη ριχνεις μεσα λαστιχακια για μαλλια" 10
naive Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 -Τι ζώδιο είσαι, κούκλα; -Καρκίνος - Εγώ καπνιστής. Ταιριάζουμε! 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις