mary Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Νωρίς το πρωί, περπατάει ένα φρύδι μόνο του. Σε κάποια φάση, συναντάει μια τσίμπλα. - ''Πού πας;'', του λέει η τσίμπλα - ''Στο μάτι'', λέει αυτό, ''Θες να πάμε παρέα;'' - ''Και δεν πάμε.'' Και έτσι κι έγινε. Στο δρόμο συναντούν την μύτη. - ''Καλά ρε φρύδι πού τρέχεις τόσο νωρίς;'' - ''Στο μάτι πάω με τη φίλη μου την τσίμπλα'' - ''Και δε βαριέσαι να πας πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι;'' 3
deesnider Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ....................................... Αυτό δεν είναι επιπέδου «Sellers», ρε Sellers! Προβλέψιμο όσο δεν πάει άλλο...όχι από 'σένα τέτοια πράγματα! 5
linkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Νωρίς το πρωί, περπατάει ένα φρύδι μόνο του. Σε κάποια φάση, συναντάει μια τσίμπλα. - ''Πού πας;'', του λέει η τσίμπλα - ''Στο μάτι'', λέει αυτό, ''Θες να πάμε παρέα;'' - ''Και δεν πάμε.'' Και έτσι κι έγινε. Στο δρόμο συναντούν την μύτη. - ''Καλά ρε φρύδι πού τρέχεις τόσο νωρίς;'' - ''Στο μάτι πάω με τη φίλη μου την τσίμπλα'' - ''Και δε βαριέσαι να πας πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι;'' 1
slevinkelevra Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Νωρίς το πρωί, περπατάει ένα φρύδι μόνο του. Σε κάποια φάση, συναντάει μια τσίμπλα. - ''Πού πας;'', του λέει η τσίμπλα - ''Στο μάτι'', λέει αυτό, ''Θες να πάμε παρέα;'' - ''Και δεν πάμε.'' Και έτσι κι έγινε. Στο δρόμο συναντούν την μύτη. - ''Καλά ρε φρύδι πού τρέχεις τόσο νωρίς;'' - ''Στο μάτι πάω με τη φίλη μου την τσίμπλα'' - ''Και δε βαριέσαι να πας πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι;'' 3
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αυτό δεν είναι επιπέδου «Sellers», ρε Sellers! Προβλέψιμο όσο δεν πάει άλλο...όχι από 'σένα τέτοια πράγματα! Τι να κάνω ρε συ, ξεραίλα στο ιντερνετ. Ότι βρισκω που μου προξενεί αηδία το γράφω. 1
deesnider Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τι να κάνω ρε συ, ξεραίλα στο ιντερνετ. Ότι βρισκω που μου προξενεί αηδία το γράφω. Καμία αντίρρηση, αλλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ότι έχεις δημιουργήσει σχολή στον τομέα «mindfuck ανέκδοτα» και όλοι εμείς οι ταπεινοί μαθητές σου, συνηθίσαμε να έχουμε απαιτήσεις! 6
naive Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 - Είκοσι κουτιά "Ντεπόν αναβράζον" παρακαλώ.- Είκοσι κουτιά? Γιατί τόσα πολλά? Τι πρόβλημα έχετε?- Έχω πει στο γκομενάκι ότι έχω τζακούζι 4
Basiliseven Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ήταν δυο φίλοι αστρονάυτες και δούλευαν στην σελήνη.Όταν τέλειωσε η σκληρή δουλειά λένε να πάνε να πιούν καμιά μπύρα στον ήλιο.Παίρνουν λοιπόν το σκάφος και πάνε στον ήλιο.Όταν φτάσαν στον ήλιο μπαίνουν σε ένα μπαράκι και ζητάνε δυο μπύρες αλλά ο μπάρμαν τους λέει ότι δεν έχουν μπύρες.Απογοητευμένοι οι δυο φίλοι μπαίνουν στο σκάφος και φεύγουν. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;;; Δεν έχει στον ήλιο μπύρα! 17
slevinkelevra Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ήταν δυο φίλοι αστρονάυτες και δούλευαν στην σελήνη.Όταν τέλειωσε η σκληρή δουλειά λένε να πάνε να πιούν καμιά μπύρα στον ήλιο.Παίρνουν λοιπόν το σκάφος και πάνε στον ήλιο.Όταν φτάσαν στον ήλιο μπαίνουν σε ένα μπαράκι και ζητάνε δυο μπύρες αλλά ο μπάρμαν τους λέει ότι δεν έχουν μπύρες.Απογοητευμένοι οι δυο φίλοι μπαίνουν στο σκάφος και φεύγουν. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;;; Δεν έχει στον ήλιο μπύρα! 1
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 η cat (ariana grande) μου θυμίζει την καλομοιρα 10 χρονια πριν. σε κόκκινο. 1
eaglej Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!Γκούχου γκούχου Θα απαγγείλω.....Κάτω απ το παραθύρι σου ήρθα για να τη παίξω τραβάω λοιπόν το φερμουάρ και τη πετάω έξω.Σε φώναξα αγάπη μου να βγεις να δεις τι κάνω (στο μεταξύ τη κρέμασα στον ώμο μου επάνω). Βγήκες. Την είδες. Τά ‘χασες.Σου φάνηκε μεγάλη γιατί εσύ από κοντά ποτέ δεν είχες δει άλλη.Δειλά δειλά ξεκίνησα μπροστά σου να τη παίζω με γλύκα της φερόμουνα χωρίς να τη πιέζω.Κι όσο η ώρα πέρναγε, την έπαιζα με πάθος άνετα και πιο γρήγορα, χωρίς να κάνω λάθος.Εσύ μου χαμογέλασες και μου πες “παίχτην κι άλλο μη σταματάς αγάπη μου” και μού ‘κανες σινιάλο.Το μάτι σου μου έκλεισες κι ένα φιλί μου στέλνεις μα από αυτήν τα μάτια σου με τίποτα δεν παίρνεις.Και τα λεπτά κυλούσανε κι εγώ την παίζω κι άλλο με τίποτα δεν ήθελα ‘κει που ‘ταν να τη βάλω.Ξάφνου σ ένα παράθυρο βγαίνει μία γυναίκα και γύρω εκεί στη γειτονιά, βγήκαν και άλλοι δέκα.Και η γυναίκα φώναξε“τι κάνεις ρε παπ@ρα; μέσα στο δρόμο ώρα τρεις κι εσύ παίζεις κιθάρα''...!!!!!!!!!!!!!!! 8
mandipl Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Να δειτε που οι γιαγιαδες νομιζαν οτι ψηφιζαν τον Χριστό στην Eurovision !!! 3
slevinkelevra Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 η cat (ariana grande) μου θυμίζει την καλομοιρα 10 χρονια πριν. σε κόκκινο. και συ φαν νικελοντεον? τωρα που μεγαλωσε εγινε γκομενακι (η αριαννα προφανως) 1
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πω δεν ειδα eurovision, ωραιο τραβελι όμως. και συ φαν νικελοντεον? τωρα που μεγαλωσε εγινε γκομενακι (η αριαννα προφανως) 6 μηνες μου ρίχνει σε ηλικία
Προτεινόμενες αναρτήσεις