Gtr34 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Χθες καιγόταν μια εφορία.Ο κόσμος βοηθούσε με ότι μπορούσε...Ενας έφερνε ξύλα...Ο άλλος βενζίνη...Και ένας άλλοςέφερε μπριζόλες και μπύρες..... 5
Superuser Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν ψηφίσατε Αυστρία με 1,18 ευρώ και της δώσαμε 12άρι, τρέμω στην ιδέα του τι θα ψηφίσετε στις εκλογές την επόμενη εβδομάδα που είναι και δωρεάν. 6
naive Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν ψηφίσατε Αυστρία με 1,18 ευρώ και της δώσαμε 12άρι, τρέμω στην ιδέα του τι θα ψηφίσετε στις εκλογές την επόμενη εβδομάδα που είναι και δωρεάν. Νομίζω ότι στοίχιζε 0,61€ η ψήφος.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 why is epsilon afraid of zeta? because zeta eta theta 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αν ψηφίσατε οτιδήποτε στην Eurovision θες να πεις... 6
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 -Πες μου αυτό που θέλω ν' ακούσω..-Ο μπαμπάς μου έχει σουβλατζίδικο.-Αχ παλιοκόριτσο θα με τρελάνεις.... 16
Basiliseven Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πόσο ψηλά είναι τα χόρτα στην γερμανία;;; τόσο 4
subdee Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ήταν κάποτε μια οικογένεια και είχαν μια κατσίκα, την Μαρία. Η κατσίκα αυτή έβγαζε πολύ γάλα και ήταν χρήσιμη για την οικογένεια και την αγαπούσαν πολύ. Μια μέρα η κατσίκα εξαφανίζεται και πέφτει η μάνα σε κατάθλιψη. -Μην ανησυχείς, λέει ο ένας γιος, θα πάρω τα βουνά και θα τη βρώ. Μετά απο 6 μήνες, γυρνάει μισοπεθαμένος ο γιος και λέει, -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλη την Ελλάδα και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο κάνα χρόνο γυρνάει πτώμα ο γιος της, -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλη την Ευρώπη και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο δυο χρόνια γυρνάει διαλυμένος, κουρελής ο γιος. -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλο τον κόσμο, τους ωκεανούς, τα βουνά και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο πέντε χρόνια γυρνάει με το ζόρι ζωντανός ο γιος -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει και μένει μόνη της η μάνα και πεθαίνει. 2
slevinkelevra Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ήταν κάποτε μια οικογένεια και είχαν μια κατσίκα, την Μαρία. Η κατσίκα αυτή έβγαζε πολύ γάλα και ήταν χρήσιμη για την οικογένεια και την αγαπούσαν πολύ. Μια μέρα η κατσίκα εξαφανίζεται και πέφτει η μάνα σε κατάθλιψη. -Μην ανησυχείς, λέει ο ένας γιος, θα πάρω τα βουνά και θα τη βρώ. Μετά απο 6 μήνες, γυρνάει μισοπεθαμένος ο γιος και λέει, -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλη την Ελλάδα και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο κάνα χρόνο γυρνάει πτώμα ο γιος της, -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλη την Ευρώπη και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο δυο χρόνια γυρνάει διαλυμένος, κουρελής ο γιος. -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει. -Μην ανησυχείς μάνα, λέει ο άλλος γιος, θα γυρίσω όλο τον κόσμο, τους ωκεανούς, τα βουνά και θα τη βρώ την κατσίκα να τη φέρω πίσω. Μετά απο πέντε χρόνια γυρνάει με το ζόρι ζωντανός ο γιος -Λυπάμαι μάνα, δεν μπόρεσα να την βρώ την κατσίκα και πεθαίνει και μένει μόνη της η μάνα και πεθαίνει. Σε παρακαλώ πες μου οτι δεν τελειωνει ετσι το ανεκδοτο. Πες μου οτι επαθες μαζικο εγκεφαλικο ανευρισμα και γι αυτο σταματησες εκει, και οταν γινεις καλα θα το συνεχισεις. Δωσε μου μια ελπιδα οτι θα συνεχισεις το ανεκδοτο. 10
laikos123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Περπατάει ένας τύπος γυμνός στη ζούγκλα. Τον βλέπει ένας ελέφαντας και τον ρωτάει:-Καλά, πώς μπορείς και αναπνέεις με αυτό το πράγμα; 12
Crazy Tony Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες βράδυ μέχρι τώρα, οι μετοχές της Gillette και Βig ,πέσανε ίσα με 55%. 5
agrio.imeros Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Από εδώ και πέρα στους γάμους θα ξυρίζουμε την νύφη ... 7
Superuser Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Φτάνει πια με τα αρνητικά σχόλια κατά της Conchita...έλεος ....της πρήξαμε τα αρχίδια της κοπέλας..... 28
Basiliseven Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Χαχά τι καήλες που είστε αλλα κρίμα να κοροΐδεύετε(φίλε crazy tony απλά έλιωσα) Να ακούς την Conchita με φωνή ψινάκη -Καλέ η φούστα είναι τόσο κοντή που φαίνονται τα αρχίδια (made by my parea) Next year a little travel to Austria for Eurovision we will do a traveli (δικό μου μαλακία αλλά στο μυαλό μου ακούστηκε αστείο) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις