Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ffffffuuuuuu

-Κλεινε τη βρύση όσο πλένεις τα δόντια σου 
-Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη..........

• Like 20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ffffffuuuuuu

-Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη..........

Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη.

Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!

-Και απο που εισαι?

-Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ

-Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις?

-Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε

-Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον...

Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων)

EDIT

Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?

Επεξ/σία από slevinkelevra
  • Like 19
Δημοσ.

-Η βγυθη, τηθ βγυθηθ, την βγυθη, βγυθη.........

- Κωστάκη, δεν σου έχω πει να μη μασάς τσίχλα μέσα στο μάθημα; Φτύσ'την τώρα.

- Φτού σου τσίχλα...

• Like 7
Δημοσ.

Σε extreme περιπτωσεις, εχει 5 τροχους και τα χερια του στο στομα σου να σε εξετασει. Σου πιανει κουβεντα, σου κανει μια ερωτηση, πας να απαντησεις κ σου λεει αυστηρα "μην μιλατε οταν εχω τα χερια μου στο στομα σας, ηρεμηστε, σα παιδι κανετε". *φωνη mikeius* ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?

εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε;

Δημοσ.

εσένα σου λέει σαν παιδί κάνετε;

Οχι, αλλα μου την εχει πει με αυστηρο υφος. (Ελα το υπολοιπο επαιξε για να βγει γελιο ρε φιλεναδα, μη μου το χαλας. Φερνεις τη στυγνη λογικη σ στ αστεια μου και τα ξεφουσκωνεις. Δεν εισαι οκ)

• Like 1
Δημοσ.

Που μου θυμιζει αστειο σκηνικο, πας στον οδοντογιατρο, και μεχρι να παλουκωθεις στη καρεκλα δε λεει λεξη.

Μολις κατσεις κ σου βαλει 8 τροχους και 4 ρουφηχτηρια στο στομα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ αποφασιζει να σου πιασει κουβεντα.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!

-Και απο που εισαι?

-Ηφωνιθψδδφξψωιδσηωδζζζζζζζζζβ

-Α ειχαμε παει Ζακυνθο προπερσι...Και τη δουλεια κανεις?

-Αψεφξνψωθεσψρυυυευψβιε

-Πληροφορικη ε? Ειναι το μελλον...

Πραγματικα, αν το κρατος θελει κοσμο να αποκρυπτογραφει ηχητικα ντοκουμεντα, μη κουραζεται να εκπαιδευει, ας παρει οδοντιατρους (και φαρμακοποιους για αποκρυπτογραφηση κειμενων - οι μονοι που καταλαβαινουν τα γραμματα των γιατρων)

EDIT

https://www.youtube.com/watch?v=-ssXJtzFOjA#t=97

Δημοσ.

- Βγαίνεις λίγο από την τουαλέτα?
- Σε λίγο.
- Βγαίνεις σε παρακαλώ? Είναι ανάγκη.
- Σε λίγο σου λέω.
- Καλά μην βγαίνεις. Χέστηκα

Καταφυγια ο ΚΟΥΛΗΣ ..χαχα

• Like 6
Δημοσ.

Πάνε οι ηλικιωμένες στις εκλογές να ψηφίσουν οικολογους

Οι-κωλο-γριες

Ήταν ένας κρητικός και πήγε σε μια ταβέρνα να φάει ενα ντάκο,η ταβέρνα όμως είχε πολύ φασαρία για αυτόν και λέει ας κάτσω να το φάω κάπου πιο ήσυχα.Βρήκε λοιπόν ένα πάρκο κάθισε εκεί όμως και εκεί είχε πολύ φασαρία.Απο μακρυά φαινόταν ενα ηφαίστειο

αλλά φαίνόταν πολύ απόμερο και ήσυχο,έτσι ανέβηκε εκει πάνω και έκατσε στην κορυφή του ηφαιστείου.Εκεί λοιπόν που πάει να δώσει μια δαγκωνιά γλιστράει ο Ντάκος στο ηφαίστειο και πέφτει στην λάβα
Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα?

Κάποιο ντάκο έχει η λάβα!

-Γειά σας Κούλης εκεί,Θα ήθελα να κάνω μια κράτηση.....

EDIT: Περιμένω Slevin για GIFS για αυτό με τον κρητικό :P

• Like 5
Δημοσ.

-Γεια σας αυτήν την σοκολάτα θα ήθελα.

-Ορίστε.

-Πόσο την έχετε;

-Που κολλάει αυτό τώρα;

Θά ήταν πιο αστείο αν η τελευταία γραμμή ήταν ένα

- ΧX cm

• Like 3
Δημοσ.

Πάνε οι ηλικιωμένες στις εκλογές να ψηφίσουν οικολογους

Οι-κωλο-γριες

Ήταν ένας κρητικός και πήγε σε μια ταβέρνα να φάει ενα ντάκο,η ταβέρνα όμως είχε πολύ φασαρία για αυτόν και λέει ας κάτσω να το φάω κάπου πιο ήσυχα.Βρήκε λοιπόν ένα πάρκο κάθισε εκεί όμως και εκεί είχε πολύ φασαρία.Απο μακρυά φαινόταν ενα ηφαίστειο

αλλά φαίνόταν πολύ απόμερο και ήσυχο,έτσι ανέβηκε εκει πάνω και έκατσε στην κορυφή του ηφαιστείου.Εκεί λοιπόν που πάει να δώσει μια δαγκωνιά γλιστράει ο Ντάκος στο ηφαίστειο και πέφτει στην λάβα

Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα?

Κάποιο ντάκο έχει η λάβα!

-Γειά σας Κούλης εκεί,Θα ήθελα να κάνω μια κράτηση.....

EDIT: Περιμένω Slevin για GIFS για αυτό με τον κρητικό :P

ΟΚ λοιπον :-D

James-Van-Der-Beek-Crying-On-Dawsons-Cre

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...