Donalhioy Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=53192323 ειχα να δω τοσο αστεια φωτο ποοοοολλλλλυυυυυ καιρο!
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 - Και πως σε λένε κοπελιά..;;- Ίνα.- Μμμ, πολύ ωραίο όνομα.. Κι από που βγαίνει..;;- Από το βαμβάκι. 26
Superuser Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 -Γιώργοοο! Τα καλοκαιρινά να κατεβάσεις-Τι λες ρε μάνα;-Λέω, τα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ..- Club remix ή Nonstop hits θες ; 9
ribo7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 - Και πως σε λένε κοπελιά..;; - Ίνα. - Μμμ, πολύ ωραίο όνομα.. Κι από που βγαίνει..;; - Από το βαμβάκι. Έχω ρωτήσει όνομα κοπελιάς και όταν μου είπε περίεργο όνομα, τη ρωτάω: Από πού? Μου απαντάει από που βγαίνει και της λέω: Όχι, από που είσαι ρώτησα!! κόμπλαρε! χαχαχα 1
koulislefkada Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έχω ρωτήσει όνομα κοπελιάς και όταν μου είπε περίεργο όνομα, τη ρωτάω: Από πού? Μου απαντάει από που βγαίνει και της λέω: Όχι, από που είσαι ρώτησα!! κόμπλαρε! χαχαχα παλι πηδηξες ε?χαχα! ) 8
tzelen Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ενός νοσοκομείου της κακιάς ώρας, είναι όλοι οι ασθενείς σε κώμα, ήρεμοι και συνδεδεμένοι στα διάφορα μηχανήματά τους. Σκάει μύτη ο ηλεκτρολόγος και τους λέει Μάγκες πάρτε βαθιά ανάσα για κανένα 2-3λεπτο. θα αλλάξω 2 ασφάλειες 14
et13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παντρεύεται ο Σακίλ Ο Νιλ και πάνε στον γάμο του.-Εσύ τι δώρο έφερες;-Καφετιέρα.-Εσύ;-Αποχυμωτή.-Εσύ;-Γουρούνι.-Είναι δυνατόν; Γουρούνι στο Σακίλ; 9
Daemonos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Οταν ο Χριστός περπάτησε στη θάλασσα, ο Τσακ Νόρρις κολύμπησε στην άσφαλτο... Ο τσάκ Νόρρις φίλησε το χείλος του γκρεμού! Ο Τσάκ Νόρρις έκανε μασάζ στη μέση μέση του δρόμου! Ο Τσάκ Νόρρις νίκησε τον ήλιο σε staring contest... ---------------------------------------- Είναι στο σπίτι ο άντρας στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση, και η γυναίκα μέσα στο δωμάτιο και σιδερώνει... Αλλάζει λοιπών δύο κανάλια συνέχεια, μια βάζει μπάσκετ και μια βάζει τσόντα... Του λέει η γυναίκα: - θα την χαλάσεις την τηλεόραση έτσι όπως κάνεις! άσε ένα κανάλι να βλέπει μόνο!!! - Τι να κάνω ρε γυναίκα?? εγώ φταίω που βάλανε μπάσκετ και τσόντα την ίδια ώρα? - ....Τσόντα δες!! ...μπάσκετ ξέρεις! 11
Superuser Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Έχετε σπουδάσει; -Μάλιστα! -Τι; -Πουλεειολόγος!! __________________________________________________________ - Χαιρέτησε αγοράκι μου τον κύριο... - Γεια.. - Όχι έτσι, καλύτερα. Όπως χαιρετάει ο μπαμπάς... - Που'σαι ρε μαλάκα,που χάθηκες ρε παπάρα.. 20
star12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καθηγήτρια: Σκασμός, να λείπουν τα σχόλια.μαθητές: like να κάνουμε....? ειναι 3 μυρμηγκια και περπατανε στην ερημο λεει το πρωτο μπροστα μου ερημος πισω μου μυρμηγκι λεει το δευτερο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι και λεει το τριτο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι τι συνεβη;;; ειπε ψεματα
Δημοφιλής ανάρτηση kostask91 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Γιε μου σε έφερα σε αυτόν τον οίκο ανοχής για έναν συγκεκριμένο λόγο...-Για να γαμήσω ρε πατέρα ξέρω!-Όχι βρε πουτάνας γιε κάτσε να σου πω, μην βιάζεσαι... 33
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ειναι 3 μυρμηγκια και περπατανε στην ερημο λεει το πρωτο μπροστα μου ερημος πισω μου μυρμηγκι λεει το δευτερο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι και λεει το τριτο μπροστα μου μυρμηγκι πισω μου μυρμηγκι τι συνεβη;;; ειπε ψεματα πιο κρυο κ απ το αψυχο σωμα της μικρης Αννουλας 3
~mxls~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 - Με συγχωρείτε κυρία μου...- Α παράτα μας!- Απλά την ώρα θα ρωτούσα...- Συγγνώμη, δέκα και τέταρτο.- Νωρίς είναι, πάμε σπίτι σου; 8
Basiliseven Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 -Φίλε έχεις καπνό; -Ναι πάρε -Έχεις και φωτιά -Ναι αμέ Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα;; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά -Ευτυχία γύρνα πίσω -Άσε με ρε αλήτη -Ευτυχία θα σου δώσω εκατό 200 αν γυρίσεις -Έχεις πέσει πολυ χαμηλά!! και η Ευτυχία έφυγε...... Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα;; Τα λεφτά δεν φέρνουν την Ευτυχία 4
linkin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έβαλα φωτιά στο αμάξι της πρώην μου με αυτήν μέσα..... Βρέθηκε σε πύρινο Clio 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις