ougxar Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 συνεχιζω τη ποιοτητα - Ρε φιλε, μπορεις να με δωσεις δανεικα. θα στα δωσω μολις πληρωθω τελη του μηνα. - Καλα ρε μαλακα, παλι στα μπουζουκια τα φαγες? - Οχι ρε στον σταυρο που σε κανω. αν λεω ψεματα να πεσει φωτια με φωτια να με καψει. 11
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ο Πάνχοντρος έχει φάει τόσους πολλούς κουραμπιέδες που άμα κλάσει χιονίζει.Έγραψα Λαρς Φον Τρίερ στο google translate και μου έβγαλε "έχω τριάρι στη Λάρισα".Τί είπες ρε κουραμπιέ; - Τίποτα.Άχνη δεν έβγαλα. 7
Muchacho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πετυχαινει που λετε ο γάιδαρος τον παλιοφιλο του το αλογο στο δρομο.Γ: -Που εισαι ρε αρχηγε ποσα χρονια εχω να σε δω χαθηκαμε.Α: -Αστα να πανε φιλε χρονια και ζαμανια. Δεν ερχεσαι μια το βραδακι απο το σπιτι μου να πιουμε κανα τσιπουρακι να τα πουμε;Παει λοιπον ο γάιδαρος στο σπιτι του αλογου, πινουν εκει τις τσικουδιες τους και τα λενε και σε καποια φαση του λεει το αλογο: "αντε ελα να σου δειξω και το σπιτι", και αρχιζει την ξεναγηση. Απο δω το σαλονι, εδω η κουζινα, εδω το μπανιο και μεσα η κρεβατοκαμαρα. Διασχιζοντας το χωλ βλεπει ο γάιδαρος ενα δωματιο γεματο με τροπαια και με κυπελα. "Τι ειναι ολα αυτα;" ρωταει ο γάιδαρος. Α λεει το αλογο αυτα ειναι απο οταν ημουν νεος και ετρεχα στον ιπποδρομο και εβγαινα συνεχεια πρωτος.Τελειωνει λοιπον η επισκεψη και προτεινει ο γάιδαρος να ανταποδωσει τη φιλοξενια.Στο δρομο για το σπιτι του σκεπτικος και λυπημενος μονολογουσε "κοιτα ποσα πραγματα εκανε στη ζωη του το αλογο", εγω τιποτα, δε θα εχω τιποτα να του δειξω.Φτανει σπιτι, μπαινει στο ιντερνετ και παραγγελνει λοιπον ενα τεραστιο ποστερ με μια ζεβρα. Παραλαμβανει μετα απο λιγες μερες το φιγουραρει στο σαλονι και καλει το αλογο για δειπνο.Ερχεται το αλογο, τον ξεναγει και ο γαιδαρος στο σπιτι, φτανουν στο σαλονι και ρωταει το αλογο: "τι ειναι αυτη η φωτογραφια;"Και απανταει ο γάιδαρος: "Α ειναι απο τοτε που ημουν νεος και επαιζα στη Γιουβεντους". 3
facebookcase Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 -Κ. Ψινάκη η λίμνη στέγωνσε.Άι μωρή με τη γούρνα,θα βάλουμε τζακούζι 1
Superuser Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυθεντικός Ελληνας είναι αυτός που όταν τον βρίζει ο Άγγλος με "φακ γιου" απαντάει "φακ γιου εσυ ρε"... 3
koularasss Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το κινητό αυτό έχει μικρή κάμερα και χωράει μόνο δύο τραγούδια... Το γνωστό καμερούλα μια σταλιά δύο mp3! Δεν το καταλαβα
Hellaslover Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν το καταλαβα το τραγουδι λεει καμαρουλα μια σταλια, 2 επι 3... Ενα δικο μου: Πως λεγετε ο κρητικος πινακα ζωγραφικης που παιζει superleague? Εργοτεχνης ! Αλλο ενα, επισης δικο μου (σιγα μη το κλεβα): τι λεει ο γυφτος που πουλαει dvd? Εργοτελης? το τραγουδι λεει καμαρουλα μια σταλια, 2 επι 3... Ενα δικο μου: Πως λεγετε ο κρητικος πινακα ζωγραφικης που παιζει superleague? Εργοτεχνης ! Αλλο ενα, επισης δικο μου (σιγα μη το κλεβα): τι λεει ο γυφτος που πουλαει dvd? Εργοτελης? Ενα τελευταιο. Η φαφουτα γκομενα που σε ρωταει αν εδω ειναι το σπιτι σου; Εργομενεις; Οκ, τελος 2
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυθεντικός Ελληνας είναι αυτός που όταν τον βρίζει ο Άγγλος με "φακ γιου" απαντάει "φακ γιου εσυ ρε"... σα κατι χαρακτήρες στο gta4 που μιλάνε ελληνικά 3
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ήταν ο Μήτσος και έπαιζε τάβλι με τον σκύλο του. μετά απο λίγο περνάει και ο Κώστας.. - ρε συ Μήτσο τί κάνεις ? - καλά παίζω τάβλι με τον σκύλο. - και ξέρει ο σκύλος τάβλι? - αρχίδια ξέρει 4-2 χάνει.. 16
Basiliseven Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Είχαν μαζευτοί εκπρώσοποι τριών μυστικών υπηρεσίων της αμερικάνικης CIA,της ρώσικης KGB και της ελληνικής ΕΥΠ και προσπαθούσαν να βρούν ποιά είναι η καλύτερη μυστική υπηρεσία ως που σκέφτηκαν έναν διαγωνισμό. Σε ένα τεράστιο δάσος θα αμολήσουν έναν λαγό,που θα φοράει ένα κολλάρο και μετά θα ψάξουν να τον βρούν,όποια μυστική υπηρεσία τον βρεί σε λιγότερες μέρες είναι η καλύτερη. Αμολάνε τον λαγό λοιπόν και ψάχνει πρώτα η CIA .Βάζουν κάμερες στο δάσος χρησιμοποιούν κάθε κατασκοπευτικό μηχανισμό που έχουν κάνουν ερευνες πάντου ψηλά χαμηλά σκάβουν κιόλας μήπως είναι σα κανά λαγούμι περνάνε μώλις 2 εβδομάδες και τίποτα,στην τελική τα παράτησαν και λένε -Εφόσον δεν μπορούμε να τον βρούμε εμείς δεν μπορεί και κανείς άλλος Πάει δεύτερη η KGB και αυτή χρησιμοποεί οτιδήπωτε τεχνολογία μπορεί θερμικούς ανιχνευτές,δορυφόρους κλπ περνάει ένας μήνας τίποτα και λένε -Δεν υπάρχει λαγός Οι ΕΥΠ με την σειρά τους λέει -Γατάκια κοιτάξτε να μαθαίνετε Ξεκινά την έρευνα η ΕΥΠ και μώλις σε δυο τρείς μέρες γυρνάνε με μια αρκούδα που φοράει ένα κολάρο και την ακούνε να λέει -Μαλάκες όχι άλλο ξύλο εντάξει λαγός είμαι Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από Basiliseven 13
kostask91 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Διαβαζετε με δικη σας ευθυνη !!! xD Αρχαια ελλαδα, και καθονται ο Μακης και ο Τακης στην πολη-κρατος τους και διαλογιζονται. Ξαφνικα περναει ενας: -Γεια σου Μακη! -Γεια σου Σ. Οταν φευγει, ρωταει ο Τακης -Καλα ρε, ποιος ειναι αυτος ο Σ? -Δεν τον ξερεις; Ειναι ο Σακης, αλλα ολοι τον φωναζουν Σ. Ειναι διασημος φιλοσοφος και πολυ εξυπνος, επειδη λυνει αμεσως πανδυσκολους λογικους γριφους... Μαλιστα, σημερα εχει τουρνουα γριφων, αν θες παμε να δουμε τι θα παιχτει. -Οκ δικε μου γαρ ενεσθαι, ας πηγαινωμεν. Βλεπετε προφανως και μιλουσαν αρχαια ελληνικα, αφου βρισκονταν στην αρχαια ελλαδα. Πηγαινουν λοιπον στο τουρνουα, που διαγωνιζονται μονο ο Σακης και ενας αλλος. Πρωτος γριφος, ενας γορδιος δεσμος . απο λογικα παραδοξα, αφηρημενες δηλωσεις και γλωσσολογικα αινιγματα. Πεφτουν με τα μουτρα οι δυο διαγωνιζομενοι, ολοι ζητωκραυγαζουν για το φαβορι τον Σακη, αλλα ο αλλος φωναζει την σωστη απαντηση! Δευτερος γριφος, τα ιδια! Ο αλλος παικτης φωναζει την λυση, κοιταζοντας με μισος τον Σακη! -Ωχ, Τακη, ο Σ. την εχει ασχημα... -Γιατι, Μακη; -Επειδη ο αλλος ειναι και αυτος πασιγνωστος διασημος φιλοσοφος, που εχει βαθυ μισος προς τον Σ. και του παει συνεχεια κοντρα... Μαλιστα συνηθιζει να παιρνει μερος σε αυτους τους διαγωνισμους, μονο και μονο για να μην λυσει τους γριφους ο Σ... -Καλα ρε Μακη, και ποιος ειναι αυτος δηλαδη; -Μα δεν ειναι προφανες; Ειναι ο ... ... θα λυσω, μη λυσει ο Σ 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις