BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 πως λεγεται ο στρατιωτης που ηρθε απο την στανη;; hakiστανος :shock: 15
raid_av Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Ρε φίλε με είπε κάγκουρα!!-Και εσύ τι έκανες;-Τι να κάνω, έβαλα τέρμα μουσική, κάρφωσα πρώτη και έφυγα με παντιλίκια!! 15
OneTwo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Πως σε λένε?-Γουινέα.-Χάρηκα....και για πες, τι νέα Γουινέα? Bad language alert: Μ'αρέσουν τα τραγούδια που συνδυάζουν σεξ, φαγητό και φύση. Π.χ. αυτο που λέει: ♪Πούτσο, κέτσαπ in the air. Πούτσο, κέτσαπ in the air ♪ 12
Superuser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Μωρό μου τι θες για τα γενέθλιά σου; -Ενα μονόκερο -Σοβαρέψου ρε Μαρία! -Καλά... Να παντρευτούμε. -Θηλυκό η αρσενικό? 11
DrLo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 -Μωρό μου τι θες για τα γενέθλιά σου; -Ενα μονόκερο -Σοβαρέψου ρε Μαρία! -Καλά... Να παντρευτούμε. -Θηλυκό η αρσενικό? έχουν φύλλο οι μονόκεροι?
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 η μιση χαρα στο ανεκδοτο ειναι το gif ή το jpeg στις αντιδρασεις 2
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημιουργουμε μοδες φιλε!!! Κοιτάζω το ταβάνι και σκέφτομαι πως αν ήμουν ο σπάιντερμαν τώρα θα κοίταγα το πάτωμα.. 2
star12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ξέρεις τι έκανα χτες το βράδυ;-Τι;-Πήρα τον Γιάννη και τον πήγα να ακούσουμε Πάολα.-Καλά του έκανες. Ούτε εγώ τον χωνεύω! Το κινητο σου.-698867...-Ληστεια μωρή ηλίθια Ξανθιά σε περίπτερο:-Μια κάρτα Cosmote των 5.-Ορίστε-Πόσο κάνει? 15
Superuser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 -Κάηκε το σπίτι; -Άστα, έγινε παρανάλωμα του πυρός. -παλαρανομα παρλαναλ... παραλν... Μαλάκα δεν έμεινε τίποτα..;;;;; 5
Basiliseven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δημιουργουμε μοδες φιλε!!! Κοιτάζω το ταβάνι και σκέφτομαι πως αν ήμουν ο σπάιντερμαν τώρα θα κοίταγα το πάτωμα.. Μόνο εγώ έλιωσα με αυτο; θυμήθηκα αυτά -Πώς είσαι batman; -Super man! Γιατί είναι πλούσιος ο batman; Επειδή πιάνει τον τζόκερ Ήταν κάποτε οι spiderman,batman,superman και ο Lion-O(Thundercats) και κάναν διαγωνισμός ποιος την έχει μεγαλύτερη. Πάει λοιποόν την δείχνει ο σπάιντερμαν λουκανικάκι.Γελάει ο Batman και βγάζει την δικιά του και είναι μεγαλύτερη.Στην συνέχεια βγάζει ο Superman την βιονική του πούτσα τεράστια και αποστομώνει τους άλλους δυο.Τέλος σειρά του Lion-O βγάζει την πούτσα του πιο μικρή και απο του σπάιντερμαν και ξεσπασάν στα γέλοια όλοι και τους λέει -Μαλάκες μισό λεπτό κια ξεκινά να φωνάζει υψώνοντας την πούτσα του ψιλά -THUNDER THUNDER THUNDER ΠΟΥΤΣ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ................. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από Basiliseven 1
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 -Ιουνη, φαε ενα σνικερς. -Γιατι? -Γιατι κανεις σαν Οκτωβρη οταν πεινας... 7
ougxar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 νεο κυμα δροσιας -Πως λεγεται η μυγα που ζει στο Χαρλεμ? -Μιγκα 6
slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 νεο κυμα δροσιας -Πως λεγεται η μυγα που ζει στο Χαρλεμ? -Μιγκα Και ο Αρνολντ αμα μετακομισει Χαρλεμ? Σβαρτζενιγκα 2
madtaz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 - Παππούλη , θα έρθεις μάρτυρας εναντίον του μα@άκα που πέρασε με κόκκινο και με χτύπησε ;- Βεβαίως .- Θενκς ... Όνομα ;- Πέτρος .- Και επίθετο ;- Άγιος . 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις