ougxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλα τοτε Συναντιούνται δύο μονόκεροι στην κιβωτό: -Γεία σου, με λένε Νίκο. -Κι εμένα Γιώργο. 18
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς!-Αφού διν σι νιαζ.-Νίκη Μινιάζ 14
Anorymous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς! -Αφού διν σι νιαζ. -Νίκη Μινιάζ Μπαν και μετα εξορία στην Σιβηρια χαχαχαχαχαχα
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Απο απορια και μονο για να δω πως θα βγει, εκατσα και εφτιαξα ενα βιντεακι με το χιτλερ με το link ποσταρε ο hacker. Να σημειωσω οτι σε μερικα σημεια δεν ειναι και τοσο επιτυχημενο οποτε μην με φατε :D 12
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 – Aber wenn Sie, meine Herren, glauben, dass ich deshalb Berlin verlasse, irren Sie sich gewaltig. ==> Πφφφ επικο 5
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχα εγω προειδοποιησα οτι εχει πολλα λαθακια δεν ηξερα ποσα λογια λεει σε καθε στιγμιοτυπο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2015 από Alex-V 1
gamanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εκεί που λέει η γκόμενα τους αύτωσε το ταμ τιριρι , αν και είναι καλό θέλει κάτι σε συγκατάβαση Μην κλαίς, το κουτί είναι micro atx , κάτι τέτοιο. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 -Πάρε ενα ποτήρι -Πήρα -Ριξτο κάτω -Το έριξα -Έσπασε ? -Ναι ΜΑΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ!!! 2
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αλλο θι δεν έχεις άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ... δε θα έπρεπε να είναι [Αλλο θι δεν έχεις κι άλλο θι, είσαι στο ψέμμα σου αιχμάλωτη ... μόνο εμένα με ενοχλεί ? Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει την υστεροφημία μου -Νίκη μην φεύγς! -Αφού διν σι νιαζ. -Νίκη Μινιάζ Τι δεν καταλαβαίνω ?
aekoupoli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7+%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B6&oq=%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7+%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B6&aqs=chrome..69i57j0.1777j0j4&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
Unabomber Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 - Δηλαδή δεν μεγαλώνει άλλο;- Όχι.- Άμα το χαϊδεψω;- Μωρή λυσσαρα τσιουάουα είναι, δεν μεγαλώνει άλλο!!! 15
Daemonos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 - Δηλαδή δεν μεγαλώνει άλλο; - Όχι. - Άμα Να το χαϊδεψω; - Μωρή λυσσαρα τσιουάουα είναι, δεν μεγαλώνει άλλο!!! fixed 2
ougxar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 - Δηλαδή δεν μεγαλώνει άλλο; - Όχι. - Άμα το χαϊδεψω; - Μωρή λυσσαρα τσουτσουνα είναι, δεν μεγαλώνει άλλο!!! re-fixed οντοπικ Τύπος παίρνει τηλ σε σουβλατζίδικο Σάββατο βράδυ - Καλησπέρα, είστε ανοιχτά; - Ναι κύριε, τί θα θέλατε. - Μια παραγγελία, χρειάζομαι 100 σουβλάκια, γίνεται να έρθω να τα πάρω; - Ναι έλάτε σε κανα μισαωράκι - Χίλια ευχαριστώ, με σώζετε. Πάει, τα παίρνει, πλερώ και φεύγει. Επόμενη μέρα, ξαναπηγαίνει με τουπέ και πλησιάζει το ταμείο. - Καλησπέρα. - Χαίρετε. - Είχα κάνει μια παραγγελία εχθές. - Α είστε ο κύριος με τα σουβλάκια, υπήρξε κάποιο πρόβλημα; - Σαφώς και υπήρξε, αλλιώς γιατί ήρθα, τα σουβλάκια ήταν 99. - ΠΩ, συγνώμμη κύριε, θέλετε να σας κρατήσουμε την διαφορά για ένα σουβλάκι; Θέλετε να σας κεράσουμε κάτι, ήταν λάθος μας πως μπορούμε να το διορθ... - Ωπα ωπα, τον διακόπτει ο πελάτης. Καταρχάς... Εμένα μου γάμησες το βράδυ ή οχι; 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις