ougxar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ενας φιλος μου τον χωνει οπου βρει.Προχθες τον επιασα να τον χωνει σε μια εφημεριδα τυλιγμενη.Μαλακα του λεω το εχεις γαμησει το Θεμα.. 29
xristos97 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 -Που βρισκόμαστε; -Νομίζω στο θε. -Τι είναι το θε; -Η μέση του πουθενά. . . 8
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 -Που βρισκόμαστε; -Νομίζω στο θε. -Τι είναι το θε; -Η μέση του πουθενά. . . Που ;Στο θε, να! 2
Zus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 -Μωρό μου δες! Ο μπέμπης περπατάει!! -Επιτέλους! ψιτ μικρέ πιάσε μια μπυρα. 10
hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δικό μου, το σκέφτηκα ενώ έκανα αφρόλουτρο το μεσημέρι. Τι κάνει αν κλασει ένας προγραμματιστής κάνοντας αφρόλουτρο ; Bubblesort Όσοι κατάλαβαν... 2 like . 4 like Έβαλε μια τελεία στα κρύα ανέκδοτα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2015 από hackerW32 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 . Αυτή η τελεία είναι αναβάθμιση σε σχέση με τα ανέκδοτα που μπαίνουν τελευταία. Άμα ήταν και μπλε...
hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Κάποια στιγμή της πιάνει τα στήθη (aka βυζιά) και της λέει…-Μωρό μου, αν αυτές οι καρδάρες έβγαζαν… γάλα, θα μπορούσαμε να διώξουμε την αγελάδα μας. Μετά, πιάνει την γνωστή… τοποθεσία, πολύ πιο κάτω (aka αιδοίο) και σχολιάζει…-Αν αγάπη μου αυτό το πράγμα έβγαζε… αβγά, θα μπορούσαμε να διώξουμε τις… κότες μας. Τότε αυτή, συγχυσμένη, του πιάνει το…γνωστό και μη εξαιρετέο… όργανο (aka καβλί) και λέει:-Καλά τώρα… και εσύ χρυσέ μου… αν μπορούσες να κάνεις αυτό το πράγμα να σηκωθεί, θα μπορούσαμε να… διώξουμε τον… αδελφό σου! --------------- Καθομουν στα τελευταια καθισματα στο λεωφορειο σημερα..Χωρις να το θελω, εκλασα..αλλα ακουστηκε πολυ...Γυρησαν 4 ατομα απο μπροστα...Ένιωσα σαν να ήμουν στο The voice.. 18
Unabomber Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 -Αν έχεις δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα στο σπίτι όλα τα εργαλεία φαίνονται μικρά. -Εμένα θα μου πεις-Κι εσύ μαγείρισσα;-Όχι πορνοστάρ! 6
tekas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κάποτε με 2€ παίρναμε5 σοκολάτες 3 κρουασάν2 πατατακια1 πορτοκαλάδαΤώρα....βάλανε κάμερες -Μαμά μένω σε 5 απουσίες!-Τιι; Σοβαρά;;-Πρωταπριλιά-Είπα και εγώ..-Έχω μείνει ηδη. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις