hackerW32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 hahahhHAHAHH ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΑΗΗΑΗΑΗΑ 1
Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Συγγνώμη κοπελιά να σε ρωτήσω επειδή δεν είμαι από εδώ και νομιζω έχω χαθεί...-Ναι πες μου- Τα κατάπινεις;; 15
Hellaslover Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πως προσφερουμε σε εναν μαυρο λιγη σοκολατα Snickers; Snigger? 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που λόγω μπερδέματος στέλνεις μήνυμα στο facebook αντί για την μαμά σου, στην γκόμενα που έχεις καψούρα αλλά δεν της έχεις εκφράσει τα αισθηματα σου ακόμα , το εξής μήνυμα:" Φέρε ρε γ@#μότο μου χαρτί υγείας να πάω τουαλέτα γιατί θα χεστώ πάνω μου,και γρήγορα" 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που λόγω μπερδέματος στέλνεις μήνυμα στο facebook αντί για την μαμά σου, στην γκόμενα που έχεις καψούρα αλλά δεν της έχεις εκφράσει τα αισθηματα σου ακόμα , το εξής μήνυμα:" Φέρε ρε γ@#μότο μου χαρτί υγείας να πάω τουαλέτα γιατί θα χεστώ πάνω μου,και γρήγορα" Η αμηχανη στιγμη οταν εισαι τοσο μαμακιας που δεν μπορεις να παρεις ουτε χαρτι υγειας μονος σου! 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ανεκδοτο ήταν .που ανήκει στην κατήγορία των μαμακηδων δεν το γραψα για μένα .εγω ζω μακριά απ τη μάνα μου..πια 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ανεκδοτο ήταν .που ανήκει στην κατήγορία των μαμακηδων δεν το γραψα για μένα .εγω ζω μακριά απ τη μάνα μου..πια αναφερθηκα σε αυτους που ανηκουν στην κατηγορια 1
Hellaslover Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο 7
Lucifer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Συγγνώμη κοπελιά να σε ρωτήσω επειδή δεν είμαι από εδώ και νομιζω έχω χαθεί... -Ναι πες μου - Τα κατάπινεις;; Η ίδια ερώτηση με παρόμοιο χτίσιμο έχει απαντηθεί πάντως. Αληθώς, όπως αποδείχτηκε στην πορεία. 2
bade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 -Κοπελιά να κεράσω ποτάκι?-Ρε δεν μας γαμας και συ!.-Αα δεν ήξερα ότι πιάνει και χωρίς ποτό.. 13
theoritikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο Vsl βγες από το account του hellaslover! 3
hackerW32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Η αμηχανη στιγμη που ακομα χρησιμοποιειτε χαρτι τουαλετας και δεν εχετε μαθει το κολπο με το δαχτυλο 1
ougxar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 -Φεύγω.-Πού πας;-Υπηρεσία.-Απο τότε που μπήκες στην ομάδα ΖΗΤΑ δε βλεπόμαστε.-Στο 'χα πει.-Τι;-Θα φύγω και θα'μαι Ζητάς και θα παραπονιέσαι.. 11
theoritikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά στο γλυκό, αφού έβαλα όλα τα υλικά. Ζάχαρη,αυγά,μπισκότα,κουβερτούλα... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις