spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας. Δεν πάει καιρός που πήρα το καινούργιο σύστημα της υπογραφής μου και τώρα που επιχείρησα να προσθέσω άλλες 2 κάρτες ram των 8gb στα 2 κελιά της motherboard που ήταν κενά και συνειδητοποίησα το παρακάτω. Κάθε μία κάρτα που έχω συνδεδεμένη στη μονάδα μου "τρώει" κατά κάποιο περίεργο τρόπο χώρο από τον σκληρό μου δίσκο. Για παράδειγμα πριν προσθέσω τις 2 καινούργιες κάρτες μνήμης είχα ελεύθερο χώρο 31gb και μόλις τις σύνδεσα είχα μόλις 3.8gb ελεύθερα για χρήση. Μετά από ψάξιμο αλλαγή των θέσεων των καρτών στα κελιά της motherboard παρατήρησα ότι ακόμα και οι προηγούμενες κάρτες κατανάλωναν χώρο από τον σκληρό μου. Επειδή κάτι αντίστοιχο δεν έχω ξανά αντιμετοπίσει και δυσκολεύομαι να φανταστώ τη πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να είναι καταφεύγω σε εσάς να μου δώσετε τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους διαθέσουν τον χρόνο τους να δώσουν λύση στο πρόβλημα μου και ίσως στο μέλλον και σε κάποιου άλλου. Φιλικά, Ανδρέας. υ.γ. Όλες οι κάρτες είναι της Corsair και σειρά vengeance. Πιο συγκεκριμένα είναι 2χ4gb (CMZ8GX3M2A1600C9) και 2χ8gb (CMZ8GX3M1A1600C10).
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Το pagefile είναι. Ξέρεις πως να το κλείσεις;
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα ήταν ότι καλύτερο.
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Link Αυτό είναι αν είναι να ακολουθήσω τα βημάτα που δείχνει, μην σε βάζω σε κόπο...
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. Με έσωσες. Άρχησε να γυρνάει το μυαλό μου που δεν μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω. Χίλια ευχαριστώ.
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, και γώ την έιχα πατήσει στην αρχή. Να σαι καλά
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σύνδεσα όλες τις μνήμες ακολούθησα και τα βήματα του βίντεο αλλά πάλι μου "τρώει" χώρο. Βέβαια όχι όσο πριν αλλά αντί π.χ. να έχει 38gb ελεύθερα έχει 28gb... Έχεις κάποια ιδέα του τι υπάρχει περίπτωση να είναι;
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Με βάση το video τώρα αν πας στο virtual memory λέει 0; Αν ναι λογικά στα τρώει το hibernate. Αν δεν το χρησιμοποιείς, δεξί κλικ στο command prompt, run as administrator και γράψε μεσα powercfg -h off και enter. Restart και πρέπει να δουλέψει.
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά δεν μπορώ να κάνω το βήμα στο τέλος που λέει να επιλέξω "set-ορισμός" και ενώ μου βγάζει ειδοποίηση και πατάω να συνεχίσω δεν μου ανοίγει κάποιο παράθυρο. Τα windows τα πήρα από τον θείο βέβαια, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δε θα σου ανοίξει παράθυρο. Δεν μας πειράζει απο που είναι τα windows. Δοκίμασε με powercfg /hibernate off Αν πάλι σου κάνει νούμερα ανέβασέ μου ένα screenshot να δω.
spook Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθώ να ανοίξω το powercfg αλλά πάνω που πάει ανοίγει η γραμμή εντολών, κλείνει κατευθείαν.
Sarandis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ανοίγεις τη γραμμή ως διαχειριστής έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα