Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κανείς κανένα δυνατό κρασί, δηλαδή που να σε φέρνει σε ευθυμία γρηγορα κ να το κατεβάζεις χωρίς να το καταλαβαίνεις; (δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις, θέλω μόνο απαντήσεις :-D )

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ζορανμπ, δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά αν δεν απαντήσεις τι το θες θα φανταστούμε τα χειρότερα. ;p

Δημοσ.

Λοιπόν να το εξηγήσω... στο άκουσμα αυτών που γράφω, μια γυναίκα ίσως τα κατακρίνει, ένας άνδρας ίσως τα ζηλέψει

ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη γυναίκα σίγουρα θα τα ποθήσει!

λοιπόν ας επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα :-D

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα μοσχάτο ντάστι αφρώδεις οίνος όπως λες αλλά δεν ήταν κ τόσο δυνατό!

Εδώ όμως θέλω να σημειώσω κάτι, ΜΠΡΑΒΟ στη christiana78 που αν κ γυναίκα καταλαβαίνει το πόσο σημαντικό είναι να περάσει καλά σήμερα η συναδέλφισσά, όχι πως ο g_alkis δεν ήταν ο πρωτοστάτης αλλά η christiana78 είναι κ γυναίκα που εάν ήταν άλλη θα το έβλεπε καχύποπτα και δεν θα βοήθαγε! :-D

Δημοσ.

Ρε ζοραν τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Αλλη την ακουει με μια carib και αλλη θελει 1 καφασι μπυρες.

Κανε το δικο σου κρασακι αν και σφιχτα σε βλεπω να προλαβαινεις μεχρι το βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

E, να΄ρθει στο κέφι είπαμε όχι να γίνει λιάρδα.... εγώ που πίνω αρκετα για γυναίκα πάντως η σαμπάνια με εκπλήσει , καταλαβαίνω ξαφνικά οτι με έχει βαρέσει αλλά κάνω καλό κεφάλι, με γέλιο δηλαδή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...