zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει να προτείνει κανείς κανένα δυνατό κρασί, δηλαδή που να σε φέρνει σε ευθυμία γρηγορα κ να το κατεβάζεις χωρίς να το καταλαβαίνεις; (δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις, θέλω μόνο απαντήσεις )
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κατεβαε κανα υπουλο γλυκο κρασακι. ?
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ζορανμπ, δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά αν δεν απαντήσεις τι το θες θα φανταστούμε τα χειρότερα. ;p
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν να το εξηγήσω... στο άκουσμα αυτών που γράφω, μια γυναίκα ίσως τα κατακρίνει, ένας άνδρας ίσως τα ζηλέψει ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη γυναίκα σίγουρα θα τα ποθήσει! λοιπόν ας επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα
g_alkis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή κατεβαίνει τρομερά εύκολα βαράει ύπουλα όπως θέλεις
status Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μα είναι δυνατή η μαυροδάφνη; Δεν απαντάμε σε ερωτήσεις, θέλουμε μόνο απαντήσεις. 3
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν απαντάμε σε ερωτήσεις, θέλουμε μόνο απαντήσεις. ζηλιάρη!
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 έτσι είναι οι αφρώδεις οίνοι , γλυκόπιοτοι, κατεβαίνουν νεράκι και κάνουν απότομα κεφάλι, χωρίς να γίνεσαι λιώμα. 1
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα πάρει ένα μοσχάτο ντάστι αφρώδεις οίνος όπως λες αλλά δεν ήταν κ τόσο δυνατό! Εδώ όμως θέλω να σημειώσω κάτι, ΜΠΡΑΒΟ στη christiana78 που αν κ γυναίκα καταλαβαίνει το πόσο σημαντικό είναι να περάσει καλά σήμερα η συναδέλφισσά, όχι πως ο g_alkis δεν ήταν ο πρωτοστάτης αλλά η christiana78 είναι κ γυναίκα που εάν ήταν άλλη θα το έβλεπε καχύποπτα και δεν θα βοήθαγε!
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε ζοραν τι ψαχνεις να βρεις τωρα. Αλλη την ακουει με μια carib και αλλη θελει 1 καφασι μπυρες. Κανε το δικο σου κρασακι αν και σφιχτα σε βλεπω να προλαβαινεις μεχρι το βραδυ. 1
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 E, να΄ρθει στο κέφι είπαμε όχι να γίνει λιάρδα.... εγώ που πίνω αρκετα για γυναίκα πάντως η σαμπάνια με εκπλήσει , καταλαβαίνω ξαφνικά οτι με έχει βαρέσει αλλά κάνω καλό κεφάλι, με γέλιο δηλαδή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις