zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το πόρισμα: ένα πλατωνικό βράδυ... θα έλεγα εάν ήταν, αλλά δεν ήταν Λοιπόν δεν μπαίνω στις hot λεπτομέρειες θα πώ αυτά που σχετίζονται με το thread... πολύ ωραία βραδιά με αεράκι δροσερό just right, το δε κρασί (Moscato D'Asti) δεν μας μέθυσε απλώς έδωσε ένα κάτι στη βραδιά, μια φινέτσα, ποιότητα και ρομαντική ατμόσφαιρα. Κατεβαίνει άνετα, είναι πολύ ωραίος αφρώδης οίνος αλλά καλύτερο είναι κρύο, όπως όλα άλλωστε. Ίσως να χρειαζόταν να είχα ένα κουβά με παγάκια, πρέπει να βρω έναν φθηνό όχι σαν αυτούς με τις σμπάνιες κ τις βλακίες! Τα περί ηφαιστείου λάβας κλπ. υπήρχαν αλλά όλα στα πλαίσια του μη υπερβολικού, δηλαδή καμία σχέση με τα λεγόμενά μου πριν ελπίζω να καταλάβατε πως ήταν για το χιούμορ της στιγμής, λίγο να γελάσουμε! Ευχαριστώ τους απανταχού φίλους/φίλες κ υποστηρικτές των προσπαθειών του zoranb, αρκετά με τα ρομαντικά, τώρα έχουμε κ DIY κατασκευές να κάνουμε, στις επάλξεις λοιπόν!
imr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το πόρισμα: ένα πλατωνικό βράδυ... θα έλεγα εάν ήταν, αλλά δεν ήταν Λοιπόν δεν μπαίνω στις hot λεπτομέρειες θα πώ αυτά που σχετίζονται με το thread... πολύ ωραία βραδιά με αεράκι δροσερό just right, το δε κρασί (Moscato D'Asti) δεν μας μέθυσε απλώς έδωσε ένα κάτι στη βραδιά, μια φινέτσα, ποιότητα και ρομαντική ατμόσφαιρα. Κατεβαίνει άνετα, είναι πολύ ωραίος αφρώδης οίνος αλλά καλύτερο είναι κρύο, όπως όλα άλλωστε. Ίσως να χρειαζόταν να είχα ένα κουβά με παγάκια, πρέπει να βρω έναν φθηνό όχι σαν αυτούς με τις σμπάνιες κ τις βλακίες! Τα περί ηφαιστείου λάβας κλπ. υπήρχαν αλλά όλα στα πλαίσια του μη υπερβολικού, δηλαδή καμία σχέση με τα λεγόμενά μου πριν ελπίζω να καταλάβατε πως ήταν για το χιούμορ της στιγμής, λίγο να γελάσουμε! Ευχαριστώ τους απανταχού φίλους/φίλες κ υποστηρικτές των προσπαθειών του zoranb, αρκετά με τα ρομαντικά, τώρα έχουμε κ DIY κατασκευές να κάνουμε, στις επάλξεις λοιπόν! Αξιος, αξιος!!
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Pics or never happened! δεν υπάρχει τίποτα, αλλά κ να υπήρχε ε έλεος, πρέπει να υπάρχει κ λίγο privacy... no? 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 με απογοήτευσες πρέπει να δώσεις έμφαση στο http://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8 έλα πλάκα κάνω , αφου σου άρεσε το αποτέλεσμα όλα καλά.
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 κι αυτό έγινε! btw ανεπανάληπτοι κ οι δύο ρε γαμώτο!
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υπάρχει τίποτα, αλλά κ να υπήρχε ε έλεος, πρέπει να υπάρχει κ λίγο privacy... no? privacy σε ενα θεμα που ανεβασες στο ιντερνετ?
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ναι δε κατάλαβα, τι θέλεις δηλαδή και φωτός from the action?
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το πόρισμα: ένα πλατωνικό βράδυ... θα έλεγα εάν ήταν, αλλά δεν ήταν ... Άξιος - άξιος Προφυλάξεις πήρατε ή σε 9 μήνες θα ρωτάς ποιες πάνες είναι πιο απορροφητικές; 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το πόρισμα: ένα πλατωνικό βράδυ... θα έλεγα εάν ήταν, αλλά δεν ήταν Μεταξυ μας τωρα, ειτε φυστικωσες, ειτε οχι, οποιος παρακολουθησε το τοπικ δεν θα περιμενε διαφορετικη απαντηση 1
santana99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το πόρισμα: ένα πλατωνικό βράδυ... θα έλεγα εάν ήταν, αλλά δεν ήταν ......... Τα περί ηφαιστείου λάβας κλπ. υπήρχαν αλλά όλα στα πλαίσια του μη υπερβολικού, δηλαδή καμία σχέση με τα λεγόμενά μου πριν ελπίζω να καταλάβατε πως ήταν για το χιούμορ της στιγμής, λίγο να γελάσουμε! επειδή πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε σωστά, ίσως επειδή χρησιμοποιώ την λέξη "πλατωνικό" με έναν "δικό" μου τρόπο, τι θες να πεις; (γιατί με την δική μου μετάφραση είναι σαν να λες "δεν έγινε τπτ, αλλά έγινε τελικά!"
nicoc89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αφου το λέει καθαρά! τρίξανε οι σσουυμιέδες ! :confused: σουμιέδες ρε! με παχύ "σου" 1
zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 επειδή πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε σωστά, ίσως επειδή χρησιμοποιώ την λέξη "πλατωνικό" με έναν "δικό" μου τρόπο, τι θες να πεις; (γιατί με την δική μου μετάφραση είναι σαν να λες "δεν έγινε τπτ, αλλά έγινε τελικά!" ρε φίλε ψαρωτικό είναι και καλά πως ήτανε πλατωνική η βραδιά, αλλά το διορθώνω μετά κ λέω τι ήτανε! κάτι σαν teaser το έκανα!
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ειδαμε το teaser...σου ευχομαστε και sequel. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις