Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

θέλω να μάθω εάν κάποιος από τα μέλη είχε τόσο κακή εμπείρία όσο εγώ από την AVELON σε παραγγελία καινούργιας (ανακαίνιση) κουζίνας.

Είναι μια εταιρεία που έχει συμπεριφερθεί άσχημα σε όσους έχω μιλήσει, είναι πανάκριβη, ζητάνε όλα τα λεφτά στην αρχή, είναι αγενέστατοι και μου εγκατέστησαν (μετά από πολλά προβλήματα) ελαττωματική κουζίνα και δεν παραδέχονται πως είναι προβληματική.

Είχε κανείς παρόμοια προβλήματα με την AVELON? Έχω μείνει άναυδος με το θράσσος όλων εκεί μέσα. Σου παίρνουν τα ωράια σου λεφτά, σε γδύνουν με φουσκωμένες τιμές, και είναι όλο φρου-φρου κι αρώματα (δήθεν νοιάζονται για τον πελάτη με μουσικούλα στο stand-by του τηλεφώνου, με ερωτηματολόγια, δήθεν έρχονται μετά να ελέγξουν εάν είναι όλα καλά κτλ).

Το service τους ήταν στην περίπτωσή μου χείριστο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?

Thanks!

Δημοσ.

Καλημερα,

αφου ειδες απο την αρχη οτι ηταν αγενεις και με πανακριβες τιμες,γιατι συνεχισες την συνεργασια μαζι τους?

οι πιο πολλες ατοπιες αποφευγονται με την δικη μας διαχειριση.

Δημοσ.

Να σου πω γιατί συνέχισα - διότι όλα αυτά τα προβλήματα βγαήκαν λίγα-λίγα, αφού όμως είχα δώσει τα χρήματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλα είναι κάτι τέτοιες εταιρείες που δεν σου βάζουν την παραγγελία πριν τους τα σκάσεις όλα τα λεφτά.

Επίσης, έχουν και κάτι κράχτες, του στυλ "εγγύηση για 20 χρόνια στους μηχανισμούς" και εάν θέλεις κάτι αξιόπιστο λανθασμένα πέφτεις στην παγίδα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είναι γνωστό σε όλους (τουλάχιστον έτσι νομίζω) ότι ποτέ (μα ΠΟΤΕ) δεν προεξοφλούμε τίποτα.

Σε κάθε είδους συναλλαγή (ειδικότερα σε αυτές που έχουν μέσα εγκατάσταση, παράδοση, τεχνίτες) αφήνουμε ένα σημαντικό υπόλοιπο, έτσι για να υπάρχει "κίνητρο".

Τώρα αν κάποια εταιρία ή άλλος θέλει να προπληρώνεται, πολύ απλά τον παρατάς και πας αλλού. Δεν είναι πια και η υπέρτατη εταιρία στο χώρο.

Και μια εποχή σαν τη σημερινή που όχι μόνο δεν στερούμαστε πληροφόρησης αλλά υπάρχει (ίσως ενοχλητικά) μεγάλη, θεωρώ ότι θα πρέπει τουλάχιστον να πονηρεύεται κάποιος με τα μεγάλα λόγια (πχ "δεν παθαίνει τιποτα ο μηχανισμός", κλπ).

Τώρα όσο για το "φρου-φρου κι αρώματα" που επισημαίνει ο ts, μάλλον θα τον στεναχωρήσω αφού πιθανότατα αυτά τα "αρώματα" τον τράβηξαν, όπως και άλλους..

Σε κάθε τομέα υπάρχουν αξιόλογες εταιρίες και ιδιώτες που θα σου έκαναν "παπάδες" με λιγότερα χρήματα από αυτά που δίνεις στα "ονόματα". Αλλά πολλές φορές δεν ψάχνουμε. Και μάλλον κι εσύ δεν έψαξες αρκετά. Αλλιώς δεν δικαιολογείται πως στην έρευνα αγοράς (αν έκανες) δεν προέκυψε ότι "έχει συμπεριφερθεί άσχημα σε όσους έχω μιλήσει" αλλά κατόπιν εορτής τους βρήκες όλους αυτούς τους "διαφωνούντες"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...