Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί έγινε:

Έλαβε ο πατέρας μου κάρτα στο σπίτι πριν λίγο από μια ασφαλιστική εταιρεία στην οποία δεν υπήρξε ποτέ πελάτης. Πάνω στην κάρτα γράφει "LifeCard" και από κάτω λέει "Πρόγραμμα Επιστροφής Αφσφάλιστρων & Δωρεάν Αγορών" και το όνομα/επώνυμο του πατέρα μου.

Μπορεί η κάρτα να μην είναι πιστωτική αλλά ωστόσο εκδόθηκε χωρίς την άδεια του πατέρα μου και στο χαρτί που την συνοδεύει δεν λέει καν πώς να ακυρωθεί.

Και ιδού το ερώτημα:

Σε τέτοιες περιπτώσεις που η Χ εταιρεία βρίσκει στοιχεία ατόμων που ΔΕΝ είναι πελάτες της και εκδίδει διάφορες κάρτες στο όνομά τους τί μπορεί να γίνει παρακάτω; Μπορεί δηλαδή αν θέλει να το κυνηγήσει νομικά ο πατέρας μου ή οι εταιρείες καλύπτονται απ'τον νόμο και μπορούν να εκδίδουν νόμιμα κάρτες και να τις στέλνουν στα σπίτια;

Δεν είναι ότι πάθαμε και τίποτα σοβαρό, απλά είναι εκνευριστικό κάθε τόσο να μας στέλνουν διάφορες κάρτες εταιρείες που ούτε καν έχουμε ακουστά...

Τυχαίνει και σε σας ρε παιδιά;

Δημοσ.

Αν δεν είναι οικονομική φύσεως κάρτα (πιστωτική/χρεψστική) δες αν έχει μαγνητική ταινία ή ολοκληρωμένο (όπως οι τηλεκάρτες) επάνω;

Σε περίπτωση που είναι απλά διαφημιστική αυτές αγοράζονται και τυπώνονται από όλους εκτυπωτή να έχεις και κάρτες λευκές και βγάζεις όσες θες, άλλος ένα τρόπος διαφήμισης θα βοηθούσε περισσότερο αν ήταν USB stick βέβαια.

Δημοσ.

Αν δεν είναι οικονομική φύσεως κάρτα (πιστωτική/χρεψστική) δες αν έχει μαγνητική ταινία ή ολοκληρωμένο (όπως οι τηλεκάρτες) επάνω;

Σε περίπτωση που είναι απλά διαφημιστική αυτές αγοράζονται και τυπώνονται από όλους εκτυπωτή να έχεις και κάρτες λευκές και βγάζεις όσες θες, άλλος ένα τρόπος διαφήμισης θα βοηθούσε περισσότερο αν ήταν USB stick βέβαια.

Στο πίσω μέρος της έχει την γνωστή μαύρη ταινία. Μπροστά το όνομα. Αυτά.

Το θέμα είναι, για χάρη αυτής της "διαφήμισης" έχουν το δικαίωμα να παίρνουν ονόματα και να τα τυπώνουν σε κάρτες;

Δημοσ.

Στο πίσω μέρος της έχει την γνωστή μαύρη ταινία. Μπροστά το όνομα. Αυτά.

Το θέμα είναι, για χάρη αυτής της "διαφήμισης" έχουν το δικαίωμα να παίρνουν ονόματα και να τα τυπώνουν σε κάρτες;

Το αν έχει ο καθένας το δικαίωμα να τυπώνει το όνομα σου σε μια κάρτα χωρίς την έγκριση σου δεν το γνωρίζω. Για το πως χρησιμοποιεί αυτή την κάρτα υπάρχουν νόμοι όμως και κάποιος δικηγόρος θα μπορούσε να σε κατατοπίσει καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...