Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παίρνω χυμό grand μασούτης, ξέρω ότι μάλλον θα είναι πολύ χειρότερος απ' της αμίτα, αλλά κάνει 80 λεπτά το μεγάλο και αν και μου αρέσει ο φυσικός χυμός, τα πορτοκάλια είναι πολύ ακριβά.

Δημοσ.

τέτοια προϊόντα θέλουν κόψιμο για να καταλάβουν πως θα πρέπει να βάζουν τον έλεγχο σε αυτά που φτιαχνουν πιο πάνω από τα κέρδη τους

Δημοσ.

Παιδια παλιοτερα μου ειχε τυχη 2 φορες να πιο κοκα κολα και να εχει περιεργη γευση εμοιαζε λιγο με σπραιτ, τελικα ομως μονο τυχαιο δεν ειναι.

Το τελευταιο καιρο το εχω γυρισει στην λουξ και κοκα κολα και γκαζοζα και εννωειτε και πορτοκαλαδα που ειναι τελεια.

Πιστευω οτι ειναι και πιο ποιοτηκια και βοηθαω με καποιο τροπο τη χωρα μου.

πολυ σωστός! Και εγω εχω εκτιμήσει όλα τα αναψυκτικα της λουξ απο τοτε που πηγα στρατό (μονο τετοια ειχαμε στα εστιατορια) και τα προτιμώ αλλα δυστυχώς τα ΚΟΘΟΝΙΑ στα σουπερ μαρκετ δεν τα προωθούν και συνήθως θα εχει μονο τις μικρές λεμονάδες (μακραν η καλύτερη που εχω πιει) και πορτοκαλαδες...

Δημοσ.

Να και η αδιαφορία της εταιρείας που έλεγα ότι χθες ότι έδειξαν σε ίδια και χειρότερα προβλήματα στην κοκα κόλα:

Μείζον όμως θέμα γεννάται και εξαιτίας της καθυστέρησης που ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας διαπίστωσε αναφορικά με την ενημέρωση που η πολυεθνική όφειλε να κάνει στις αρμόδιες Αρχές. Πρόκειται για μια παράλειψη της ομάδας του Διευθυντή της εταιρείας κ. Βασίλη Λώλα ο οποίος ανέκαθεν ήταν επιφορτισμένος με τα θέματα δημόσιας υγείας η οποία σύμφωνα με πηγές μας εμπίπτει της νομοθεσίας και το πρόστιμο αναμένεται για την εταιρεία να είναι βαρύτατο. Πάντως το πλέον ανησυχητικό είναι πως η πολυεθνική επί σειρά περιπτώσεων βρίσκεται υπότροπη, με αποτέλεσμα να γεννάται ευθέως πλέον θέμα για το κατά πόσο η διοίκηση ελέγχει τα εργοστάσια της. Έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πάντως πως οι μεγάλες περικοπές στις οποίες η οικογένεια Δαυίδ έχει προχωρήσει οδηγούν σε απανωτά λάθη τους εργαζόμενους καθώς κυριολεκτικά έχει πέσει έξω το σύστημα ποιοτικών ελέγχων της επιχείρησης.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=221494

Δημοσ.
η πολυεθνική όφειλε να κάνει στις αρμόδιες Αρχές. Πρόκειται για μια παράλειψη της ομάδας

δεν το λες και παράλειψη. αδίκημα θα το έλεγα εγώ. δεν ξεχνάς τόσο σημαντικά πράγματα ειδικά αν είσαι και η amita

Δημοσ.

Μα καλά υπάρχει ακόμα κόσμος που πίνει αναψυκτικά και χυμούς εμπορίου;

.

είναι σίγουρα άξιο απορίας.

αφού έχουμε κόψει όλες τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, οινοπνευματώδη, παραβίαση σηματοδότη, fast food, junk food, καθιστική ζωή, κλπ). αυτό πώς μας ξέφυγε;;;

• Like 1
Δημοσ.

το χειρότερο είναι ότι το προϊόν προωθείται ως "φυσικό" και το παίρνουν για μικρά παιδιά οι γονείς. Τρελή ανευθυνότητα...

Δημοσ.

είναι σίγουρα άξιο απορίας.

αφού έχουμε κόψει όλες τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, οινοπνευματώδη, παραβίαση σηματοδότη, fast food, junk food, καθιστική ζωή, κλπ). αυτό πώς μας ξέφυγε;;;

χαχα. σωστός.

πέρα από τη πλάκα όμως πρέπει να προστατέψουμε και τα μικρά παιδιά όπως αναφέρει ο Dimgi γιατί όσο ναναι εμείς κάπως καταφέρνουμε και μαθαίνουμε τέτοιες ειδήσεις

Δημοσ.

Ψυχραιμία παιδιά! Αφορά μια προληπτική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ! Δεν έγινε καμία σημαντική ανακάλυψη στο CERN! Έψαξα το θέμα με το βακτήριο στην Wikipedia και πράγματι δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας http://en.wikipedia.org/wiki/Alicyclobacillus Νομίζω πως είναι η καλύτερη απάντηση στην κινδυνολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Δημοσ.

το χειρότερο είναι ότι το προϊόν προωθείται ως "φυσικό" και το παίρνουν για μικρά παιδιά οι γονείς. Τρελή ανευθυνότητα...

οσα λενε νεκταρ ή φρουτοχυμος ή φρουτοποτο ειναι ζαχαρονερο με χημικα...

οσα γραφουν χυμος ειναι οκ και ειναι σε ψυγεια.

Δημοσ.

Ψυχραιμία παιδιά! Αφορά μια προληπτική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ! Δεν έγινε καμία σημαντική ανακάλυψη στο CERN! Έψαξα το θέμα με το βακτήριο στην Wikipedia και πράγματι δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας http://en.wikipedia....licyclobacillus Νομίζω πως είναι η καλύτερη απάντηση στην κινδυνολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Δηλαδη εσενα σημερα σου αναθεσανε να μπεις στα φορουμ να καθυσηχασεις τον κοσμο?

Με το κομματι πληρωνεσαι?

Δημοσ.
Ψυχραιμία παιδιά! Αφορά μια προληπτική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ! Δεν έγινε καμία σημαντική ανακάλυψη στο CERN! Έψαξα το θέμα με το βακτήριο στην Wikipedia και πράγματι δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μαςhttp://en.wikipedia....licyclobacillus Νομίζω πως είναι η καλύτερη απάντηση στην κινδυνολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ναι μωρέ, ας μην διαμαρτυρόμαστε που η amita βάζει ακίνδυνα βακτήρια στον οργανισμό μας. έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε

Δημοσ.

Ψυχραιμία παιδιά! Αφορά μια προληπτική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ! Δεν έγινε καμία σημαντική ανακάλυψη στο CERN! Έψαξα το θέμα με το βακτήριο στην Wikipedia και πράγματι δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας http://en.wikipedia....licyclobacillus Νομίζω πως είναι η καλύτερη απάντηση στην κινδυνολογία που αναπαράγεται στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Χαιρετίσματα στους μετόχους να πεις στο συμβούλιο.Φιλιά...

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτείτε απλά ότι χυμός γίνονται τα φρούτα που δε βλέπονται καν. Είναι σαν ένας χυλός από σίχαμα.

Αυτό είναι οι χυμοί, ειδικά οι ανάμικτοι.

Ένα λίτρο amita motion έχει 1.80 - 2 ευρώ.

Παίρνεις φρέσκα φρούτα με τα χρήματα αυτά και τρως. Ελλάδα είσαι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...