Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω την συμβουλή σας. Πριν 1,5 μήνα έφτιαξα έναν υπολογιστή με τα εξής:

ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/4G 4GB (2X2GB) HYPERX BLU DDR3 (PER.552658) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE I3-2120 3.3 GHZ LGA1155 - BOX (PER.558338) ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P8H61-M REV3.0 (PER.522916) ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS ENGT440/DI/1GD3 1GB PCI-E RETAIL (PER.513539) ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LAMTECH 400W PSU (PER.663426)

ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

SONY OPTIARC AD-5280S DVD-RW BLACK BULK (PER.333227)

Το μόνο που έβαλα από το παλιο μου πισι ήταν ο σκληρός δίσκος 500gb. Θέλω να μου προτείνετε κάτι να πάρω με 140€ (λιγο πανω λιγο κατω δεν εχει σημασια) κάτι από hardware και μόνο! Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Θα μπορουσες καλλιστα να βαλεις εναν ssd δισκο, στον οποιο θα περασεις τα windows και τα προγραμματα σου!!

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον bous, το μόνο "αρνητικό" είναι οτι η μητρική σου δεν έχει SATA 3 controller και θα χρειαστεί να συμβιβαστείς αν όντως αποφασίσεις για δίσκο σε έναν sata v2 (θα δουλεύει και ένας sata 3 μιας και είναι backwards compatible, απλα δε θα επωφεληθείς της extra ταχύτητας) μπορείς βέβαια αν θες, να πάρεις μια κάρτα pci με sata 3 controller. Προσωπικά έχω έναν vertex 2 εδω και περίπου 1.5 χρόνο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, σε πολλούς όμως έχουν εμφανίσει προβλήματα. Επίσης εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τους τους crucial m4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...