Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω την συμβουλή σας. Πριν 1,5 μήνα έφτιαξα έναν υπολογιστή με τα εξής:

ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX1333C9D3B1K2/4G 4GB (2X2GB) HYPERX BLU DDR3 (PER.552658) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE I3-2120 3.3 GHZ LGA1155 - BOX (PER.558338) ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P8H61-M REV3.0 (PER.522916) ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS ENGT440/DI/1GD3 1GB PCI-E RETAIL (PER.513539) ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LAMTECH 400W PSU (PER.663426)

ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

SONY OPTIARC AD-5280S DVD-RW BLACK BULK (PER.333227)

Το μόνο που έβαλα από το παλιο μου πισι ήταν ο σκληρός δίσκος 500gb. Θέλω να μου προτείνετε κάτι να πάρω με 140€ (λιγο πανω λιγο κατω δεν εχει σημασια) κάτι από hardware και μόνο! Σας ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορουσες καλλιστα να βαλεις εναν ssd δισκο, στον οποιο θα περασεις τα windows και τα προγραμματα σου!!

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον bous, το μόνο "αρνητικό" είναι οτι η μητρική σου δεν έχει SATA 3 controller και θα χρειαστεί να συμβιβαστείς αν όντως αποφασίσεις για δίσκο σε έναν sata v2 (θα δουλεύει και ένας sata 3 μιας και είναι backwards compatible, απλα δε θα επωφεληθείς της extra ταχύτητας) μπορείς βέβαια αν θες, να πάρεις μια κάρτα pci με sata 3 controller. Προσωπικά έχω έναν vertex 2 εδω και περίπου 1.5 χρόνο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, σε πολλούς όμως έχουν εμφανίσει προβλήματα. Επίσης εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τους τους crucial m4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...