GBB1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως λίγη βοήθεια αν κάποιος ξέρει ποιά είναι τα στάδια εξυπηρέτησης πελατών γενικά. Κάθε βοήθεια χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χρήστος.
gigisoni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο γενική και αόριστη ερώτηση παίζει να μην έχω ξαναδιαβάσει σ'αυτό το φόρουμ. Δώσε λεπτομέρειες τι ακριβώς ζητάς ρε φίλε αν θέλεις βοήθεια.
GBB1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο γενική και αόριστη ερώτηση παίζει να μην έχω ξαναδιαβάσει σ'αυτό το φόρουμ. Δώσε λεπτομέρειες τι ακριβώς ζητάς ρε φίλε αν θέλεις βοήθεια. Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά κι εγώ γιαυτό έχω χαθεί γιατί το όλο θέμα της εργασίας είναι: "Αναφέρετε και σχολιάστε τα στάδια της εξυπηρέτησης πελατών." Διευκρινίσεις δεν υπήρξαν γιαυτό κι εγώ πόσταρα μόνο αυτό. Thanks.
panosno1com Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως σε βοηθάει το http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD που βρήκα με μια συντομη αναζητηση google ?
GBB1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως σε βοηθάει το http://el.wikipedia....τειακών_Σχέσεων που βρήκα με μια συντομη αναζητηση google ? Δυστυχώς δεν είναι αυτό που ψάχνω... Ευχαριστώ για την προσπάθεια.
gigisoni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι, είδος έκθεσης; Ξεκίνησε το σχολείο; Πρώτα απ'όλα φροντίζεις να γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενό σου. Αν δεν το γνωρίζεις καλά, να υπάρχει κοντά άτομο που έχει περισσότερες γνώσεις. Φροντίζεις να είσαι ευχάριστος στη δουλειά σου, προσωπικά προβλήματα τ'αφήνεις στην απ'έξω για το τέλος του 8ωρου. Δεν αφήνεις τον πελάτη να περιμένει, τον εξυπηρετείς άμεσα. Αν είσαι απασχολημένος, πολύ ευγενικά του λες να σου δώσει λίγο χρόνο. Αν πχ μιλάς στο τηλέφωνο, δεν τον αγνοείς, του λες να περιμένει λίγο. Αλλά λίγο, όχι με τις ώρες. Αν εξυπηρετείς άλλον πελάτη το ίδιο. Αν υπάρχει κάποιος άλλος υπάλληλος διαθέσιμος, του λες ευγενικά να πάει σ'αυτόν. Συστήνεσαι στον πελάτη και τον ρωτάς τι ακριβώς θέλει. Ακούς τι θέλει ο πελάτης και καταλαβαίνεις τι ακριβώς ζητάει και τις ανάγκες του. Αν δεν έχεις αυτό που ακριβώς ζητάει, του δίνεις εναλλακτικές λύσεις, πάντα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Πάντα ευγενικός και με χαμόγελο. Και στόχος σου είναι να τον εξυπηρετήσεις και να μην τον αφήσεις με παράπονο. Μετά το τέλος, τον ευχαριστείς, τον χαιρετάς, πάντα χαμόγελο και ευγενικός, και πας στον επόμενο.
GBB1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι, είδος έκθεσης; Ξεκίνησε το σχολείο; Πρώτα απ'όλα φροντίζεις να γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενό σου. Αν δεν το γνωρίζεις καλά, να υπάρχει κοντά άτομο που έχει περισσότερες γνώσεις. Φροντίζεις να είσαι ευχάριστος στη δουλειά σου, προσωπικά προβλήματα τ'αφήνεις στην απ'έξω για το τέλος του 8ωρου. Δεν αφήνεις τον πελάτη να περιμένει, τον εξυπηρετείς άμεσα. Αν είσαι απασχολημένος, πολύ ευγενικά του λες να σου δώσει λίγο χρόνο. Αν πχ μιλάς στο τηλέφωνο, δεν τον αγνοείς, του λες να περιμένει λίγο. Αλλά λίγο, όχι με τις ώρες. Αν εξυπηρετείς άλλον πελάτη το ίδιο. Αν υπάρχει κάποιος άλλος υπάλληλος διαθέσιμος, του λες ευγενικά να πάει σ'αυτόν. Συστήνεσαι στον πελάτη και τον ρωτάς τι ακριβώς θέλει. Ακούς τι θέλει ο πελάτης και καταλαβαίνεις τι ακριβώς ζητάει και τις ανάγκες του. Αν δεν έχεις αυτό που ακριβώς ζητάει, του δίνεις εναλλακτικές λύσεις, πάντα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Πάντα ευγενικός και με χαμόγελο. Και στόχος σου είναι να τον εξυπηρετήσεις και να μην τον αφήσεις με παράπονο. Μετά το τέλος, τον ευχαριστείς, τον χαιρετάς, πάντα χαμόγελο και ευγενικός, και πας στον επόμενο. Ναι, κάτι σαν έκθεση για τη σχολή... Πολύ όμορφα. Σ'ευχαριστώ.
fylatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δες τους κανονες εξυπηρετησης των Macdonalds κανε μεταφραση και εισαι μια χαρα. Ενα κατεβατο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα