daPro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 τι καταντια να χανεις απο παοκ στο καραισκακης...
SOADNICK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αμα νικησουμε σημερα θα ειναι πραγματικα θελημα της Παναγιας
zizu10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εμ όταν ο Βαγγέλης ξεπουλάει και τα τσιμέντα αυτά γίνονται! Άμυνα ανύπαρκτη, επίθεση έναν βετεράνο και κέντρο αντίστοιχο του ΠΑΟ τις σεζόν που παίρναμε πρωτάθλημα +20 πόντους..
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 1-3 ( γιατι δεν υπηρχε οφσαιντ ) απο τα λεωφορεια του Παοκ Ομορφα Αμα δεν παρει κ φετος πρωταθλημα δεν ξερω ποτε θα παρει..
barbiedoll Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 1-3... λήξης.Η Ατλέτικο Σαλονίκης πήρε εκδίκηση
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μαύρα χάλια σήμερα..... Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την μεγάλη νίκη....... Όσο για την ομάδα μου ένα θα πω. Ότι σπέρνεις θερίζεις....... 1
mtzs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ενα βλεπω παντως. Οτι ο ΟΣΦΠ εκτιθεται συνεχως λογω αμπαλοσυνης. ξερω ξερω η καλυτερη ομαδα με τους καλυτερους παιχτες θα πειτε οι οπαδοι του μονο που αυτο ρε παιδι μου δε φαινεται στο γηπεδο τους τελευταιους 2 μηνες. Διαλεγουν παιχνιδια τα κωλοπαιδα επειδη στην ευρωπη εκαμε δυο νικες με το φαρδος και την ικανοτητα του Ρομπερτο. Με 10 παικτες ξεκιναει καθε ματς ο ΟΣΦΠ και ελπιζετε ακομη μερικοι μαζι με τον Μιτσελ στην ανασταση του μητρογλα. Στη τελικη ρε κοουτς παιξε 4-6-0. Με 11 θα παιζεις και οχι με 10 Απο κει και περα η διατησια συνεχιζει να εκθετει τον ΟΣΦΠ. Η παραγκα καλα κρατει (γι αλλους βεβαια μπορει να ειναι προβοκατσια και βαλτος ο αρετοπουλος και οι πλαγιοι). Ηθελα να ξερα τι θα γραφαν αυριο οι εφημεριδες αν ισοφαριζε μετα το ακυρωθεν γκολ ο ΟΣΦΠ. Ντροπη πια. Κουραστηκαμε. 6
tomato9 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ενα βλεπω παντως. Οτι ο ΟΣΦΠ εκτιθεται συνεχως λογω αμπαλοσυνης. ξερω ξερω η καλυτερη ομαδα με τους καλυτερους παιχτες θα πειτε οι οπαδοι του μονο που αυτο ρε παιδι μου δε φαινεται στο γηπεδο τους τελευταιους 2 μηνες. Απο κει και περα η διατησια συνεχιζει να εκθετει τον ΟΣΦΠ. Η παραγκα καλα κρατει (γι αλλους βεβαια μπορει να ειναι προβοκατσια και βαλτος ο αρετοπουλος και οι πλαγιοι). Ηθελα να ξερα τι θα γραφαν αυριο οι εφημεριδες αν ισοφαριζε μετα το ακυρωθεν γκολ ο ΟΣΦΠ. Ντροπη πια. Κουραστηκαμε. θα γραφανε "ματσαρα" και "παραπονα απο τους θεσσαλονικεις" 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι πρεπει να αναστησουμε τον Μητρογλου; Φυσικα δεν πιστευω οτι τελειωσε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα. Τι εχει μεινει να πουλησουμε;;;
ougxar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 τα ματια με τετοιες εμφανισεις,δε χρειαζονται
lary7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ο βασιλιάς είναι γυμνός... Με 2 ντερμπι εκτός και αυτήν την ομάδα το πρωτάθλημα είναι χαμένο...Στα θετικά το οτι δεν το πέρνει ο βαζελος... Του εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιάδης του Μίτσελ σήμερα....
AlienTechGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο ο Φουστέρ έπαιξε με πάθος σήμερα...ο πιστολέρο κάθε ματς και χειρότερα...πανάξια νίκη ο ΠΑΟΚ.
daPro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 http://www.zougla.gr/sports/article/sto-dromo-i-8esalonikis-meta-ti-niki-epi-tou-olimpiakou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις