rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Σου θυμίζω τον φετινό τελικό Κυπέλλου.. Θεωρώ πως ΔΔ, Φώτσης, χρωστάνε ένα μεγάλο παιχνίδι, και εμείς επιθετικά δεν έχουμε καμία σχέση, μα καμία, με την ομάδα που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. (τότε ήταν το ξεκάθαρο πικ της ομάδας). Και αμυντικά, επίσης λίγα πράγματα δείχνουμε. Δε λέω οτι είστε το φαβορί, αλλά εγώ δε σας έχω ξεγραμμένους. Επίσης μέχρι στιγμής ο Μανωλόπουλος δε μου έχει δείξει κάτι παραπάνω απο έναν πολύ καλό assistant coach. Θεωρώ πως πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να εκπλήξει τον αντίπαλο και να αλλάξει το μομέντουμ του παιχνιδιού. Να αναγκάσει τον αντίπαλο προπονητή να σκεφτεί. Οι άμυνες ζώνης δε βοηθάνε, όταν εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Μέχρι στιγμής ο Σφαιρόπουλος το πάει στον αυτόματο πιλότο. μην ξεχνας αμυντικα οτι δεν μας αφηνουν να παιξουμε την αμυνα που μπορουμε γιατι με την παραμικρη επαφη μας χρεωνουν με φαουλ.αλλο ευρωλιγκα που υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για τις 2 ομαδες και αλλο ελλαδα.σε καποια φαση σημερα ο σφαιροπουλος εδωσε εντολη να μην περνανε καν διπλα απο τον μαυροκεφαλιδη των 4 ποντων μεσο ορο στην ευρωπη γιατι θα τους καταλογισουν φαουλ.καταλαβαινεις λοιπον γιατι η αμυνα μας δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικη.υπο νορμαλ συνθηκες αυτος ο παο με το ζορι θα ξεπερνουσε τους 50 ποντους απεναντι μας.
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μπα, διαφωνώ. εμενα αυτη ειναι η αποψη μου γιατι ξερω τι παιχτες ειναι οι ψηλοι μας και τι ψηλους εχουν αντιμετωπισει στην ευρωπη με επιτυχια και ξερω και τι παιχτης ειναι ο μαυροκεφαλιδης και τι εχει κανει στην ευρωπη.οταν βλεπεις σε μαχες σωμα με σωμα για το ποιος θα παρει θεση να σφυριζονται φαουλ υπερ του μαυροκεφαλιδη ολα ε τοτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.και μιλαμε για ενα παιχτη που πιο soft πεθαινεις
barbiedoll Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έλα ντε!Σπρώχνεις, παίρνεις θέση. Έτσι παίζεται το μπάσκετ.Πες τα ρε rainman!
icenex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θα ξεχασουμε πως παιζεται το μπασκετ με μερικους απο εσας εδω σφυριξαν φαουλ που δεν υπηρχε καν σπρωξιμο στο αντιστοιχο παιχνιδι στο σεφ με νελσον βαλε στο 3:10 να ξεστραβωθεις φιλε rainman που σφυριχτηκε ενω δεν ηταν κ μιλας οτι δεν πρεπει να σφυριζονται??Tragic..
rainman28 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θα ξεχασουμε πως παιζεται το μπασκετ με μερικους απο εσας εδω σφυριξαν φαουλ που δεν υπηρχε καν σπρωξιμο στο αντιστοιχο παιχνιδι στο σεφ με νελσον βαλε στο 3:10 να ξεστραβωθεις φιλε rainman που σφυριχτηκε ενω δεν ηταν κ μιλας οτι δεν πρεπει να σφυριζονται??Tragic.. εχει λογικη αυτο που λες?μου δειχνεις μια φαση και μπορω να σου δειξω 100 φασεις.λογικη εχουν τα στατιστικα των ομαδων καθολη την διαρκεια της σεζον και συγκεκριμενων παιχτων που για τον παο ειναι κακιστα στην ευρωπη γιατι πραγματικα εχει παρα πολυ κακη ομαδα και ξαφνικα ολα τα νουμερ ανεβαινουν ανεξηγητα στο ελληνικο πρωταθλημα και ξερουμε ολοι το γιατι.δεν γινεται να εισαι κατα πολυ καλυτερη ομαδα και σε καθε ματς να σου χρεωνουν περισσοτερα φαουλ απο την χειροτερη ομαδα.πουθενα παγκοσμιως δεν γινεται αυτο μονο στο παο-ολυμπιακος. δεν πειθεις ουτε τον εαυτο σου με αυτα που ποσταρεις. ολη η ελλαδα ξερει τι γινεται στην Α1 και οχι μονο στο αγωνιστικο κομματι.εδω ο προεδρος σου εχει φαει 2-3 χρονια αποκλεισμο και ο εσακε του δινει μεταλια σε τελικους και τον καλοσωριζει στις κληρωσεις διαιτητων.απο κει και περα δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.γελαει ο κοσμος
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εμενα αυτη ειναι η αποψη μου γιατι ξερω τι παιχτες ειναι οι ψηλοι μας και τι ψηλους εχουν αντιμετωπισει στην ευρωπη με επιτυχια και ξερω και τι παιχτης ειναι ο μαυροκεφαλιδης και τι εχει κανει στην ευρωπη.οταν βλεπεις σε μαχες σωμα με σωμα για το ποιος θα παρει θεση να σφυριζονται φαουλ υπερ του μαυροκεφαλιδη ολα ε τοτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.και μιλαμε για ενα παιχτη που πιο soft πεθαινεις Eν μέρει έχουμε επιλέξει να παίζουμε 1on1 άμυνα στον Μαυροκεφαλίδη, με τη λογική πως δε χάνεις απο αυτόν τον παίκτη, αντίθετα κερδίζεις αν δε μπούν στο παιχνίδι όλοι οι υπόλοιποι. Άρα προτιμάς να φας 30 πόντους απο αυτόν, παρά να βρούν ρυθμό σλότερ, διαμαντίδης, μπλούμς και οι λοιποί περιφερειακοί. Έλα ντε! Σπρώχνεις, παίρνεις θέση. Έτσι παίζεται το μπάσκετ. Πες τα ρε rainman! Βασικά, που διαφωνείς?
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 3ος τελικος 2010, κυριες και κυριοι: Τρολοβίντεο από τα λίγα. Και 5 φάσεις από ολόκληρο αγώνα πολλές είναι, 1 αρκούσε!
Soopercharged Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ***Οι φασεις ειναι απο την τελευταια περιοδο, μονο. Κρινεται το ματς, ας πουμε. Και σφυριζονταν οταν ο ΠΑΟ ηταν ακομα και στο -7. Στην 4η περιοδο, επαναλαμβανω. Αν τα κορακια, ηταν κορακια, υπηρχε περιπτωση με 0 χρονικα περιθωρια να δωσουν οχι 4, αλλα εστω και 1 σφυριγμα στην ομαδα που θελαν να σφαξουν; Αν ειχα ορεξη να φτιαχνω ηλιθια βιντεο για να πουλαω σανο περι διαιτησιας στα προβατα, πιστεψε με οτι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι εχω καμια 10ρια φασεις για καθε ομαδα (φυσικα θα φιλτραρα το βιντεο και την μνημη μου αναλογως τι προπαγανδα ηθελα να κανω, βλεπε Chris_85, Alxnks , βλεπε uploaders των διαφορων βιντεο κλπ). Προφανως το βιντεο ειναι τρολλοβιντεο, οσο τρολλιες ειναι και τα περι σφαγης στον 3ο τελικο του 2010, σε ενα παιχνιδι που οι διαιτητες καναν πολλα λαθη εκατερωθεν, that's the point. Σφαγη, αποοσο ξερω λεγεται το να σφυριζεις μονο μια ομαδα. Εδω εχουν μπλεξει την κακη διαιτησια με την σφαγη, επειδη απτα 20 λαθη τα 10 ηταν εναντιον της ομαδας τους.
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ^ "...ορίστε Κε Τάσο, το πεντακοσάρικο από τον Κο Θανάση, το βάζω στην παλάμη σας, οκέι;" "...βαλ' το αγόρι μου..." (...εγώ τώρα, να βάλω " :P", ή θα καταλάβουν όλοι -μα όλοι λέμε- ότι σαρκάζω...; ) 1
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πάτε και βάζετε κάτι βίντεο και ξεχνάτε το καλύτερο: Για χθες, τι να πούμε πάλι? Για τον Αναστόπουλο που κατάπιε πάλι τη σφυρίχτρα του και σε φάση μπροστά στα μάτια του έδειξε ότι ο Μάντζαρης πάτησε γραμμή αν και δεν πάτησε ποτέ? Για τον Χακίμ Ολάζον Σοφτοκεφαλίδη που φόρτωσε 3 ψηλούς με 13 φάουλ μόνος του, όταν είχε αφεθεί ανενόχλητος να ρίχνει αγκωνιές στα μούτρα του Ντάνστον? Για το βρωμόξυλο που έπεφτε στην τρίτη περίοδο από τη μία πλευρά και από την άλλη σφυρίζοταν και η αναπνοή των παιχτών του Ολυμπιακού? Μιλάμε είναι τόσο χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων που παιχνίδι 15-20 πόντων, τα κρατάνε με το έτσι θέλω στους 4-5 πόντους. Αν ο βάζελος ήταν πλήρης, με αυτή τη διαιτησία σήμερα θα βρίζαμε τον άσχετο τον Σφαιρόπουλο και οι απέναντι θα αποθέωναν τον Μαυροβουτυρίδη. Ένα ματς ακόμα, τπτ δεν τέλειωσε, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας σε αυτό το άθλημα 3
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ***Οι φασεις ειναι απο την τελευταια περιοδο, μονο. Κρινεται το ματς, ας πουμε. Και σφυριζονταν οταν ο ΠΑΟ ηταν ακομα και στο -7. Στην 4η περιοδο, επαναλαμβανω. Αν τα κορακια, ηταν κορακια, υπηρχε περιπτωση με 0 χρονικα περιθωρια να δωσουν οχι 4, αλλα εστω και 1 σφυριγμα στην ομαδα που θελαν να σφαξουν; Αν ειχα ορεξη να φτιαχνω ηλιθια βιντεο για να πουλαω σανο περι διαιτησιας στα προβατα, πιστεψε με οτι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι εχω καμια 10ρια φασεις για καθε ομαδα (φυσικα θα φιλτραρα το βιντεο και την μνημη μου αναλογως τι προπαγανδα ηθελα να κανω, βλεπε Chris_85, Alxnks , βλεπε uploaders των διαφορων βιντεο κλπ). Προφανως το βιντεο ειναι τρολλοβιντεο, οσο τρολλιες ειναι και τα περι σφαγης στον 3ο τελικο του 2010, σε ενα παιχνιδι που οι διαιτητες καναν πολλα λαθη εκατερωθεν, that's the point. Σφαγη, αποοσο ξερω λεγεται το να σφυριζεις μονο μια ομαδα. Εδω εχουν μπλεξει την κακη διαιτησια με την σφαγη, επειδη απτα 20 λαθη τα 10 ηταν εναντιον της ομαδας τους. Δε ξέρω αν ήταν 10 ή 20 ή 5 και με ποιά αναλογία μοιράστηκαν. Αυτό που ξέρω είναι ότι, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, η πρόθεση του διαιτητή να ευνοήσει ή να αδικήσει μια ομάδα φαίνεται από συγκεκριμένα σφυρίγματα, αρκεί να έχεις τα μάτια να τα εντοπίσεις και να τα διαχωρίσεις από τα φυσιολογικά λανθασμένα σφυρίγματα που οφείλονται σε ανικανότητα ή την κακιά στιγμή. Το να μην καταλογίσεις ένα πέναλτυ σε αμφισβητούμενη φάση (ακόμα και αν αποδειχθεί από το replay ότι ήταν) είναι εντελώς διαφορετικό από να μη δώσεις κόκκινη (κατά παράβαση των κανονισμών) σε μαρκάρισμα τελευταίου παίχτη (σε προφανή θέση για γκολ). Αλλά ας δεχτούμε ότι η διάκριση των δυο αυτών διαφορετικών "ειδών" σφυριγμάτων είναι αδύνατη και ας δεχτούμε ότι, όπως σε όλα τα αθλήματα, ο ισχυρότερος, αυτός που επενδύει τα περισσότερα χρήματα έσω- και εξωαγωνιστικά, χαίρει και της ευνοϊκότερης αντιμετώπισης από διαιτητές, αθλητική δικαιοσύνη κλπ. Θες να πεις ότι στην περίπτωση του μπασκετικού ΠΑΟ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ δε συνέβη κάτι τέτοιο; Ότι οι Γιαννακόπουλοι, των οποίων το ήθος ας δεχτούμε επίσης ότι δε διαφέρει από των υπολοίπων επιχειρηματιών που εμπλέκονται με τον αθλητισμό, ακολούθησαν διαφορετικές πρακτικές; Και όλες οι σχετικές ενδείξεις περί του αντιθέτου, ήταν απλά false alarm; Μια ατυχής σύμπτωση; Ή μάλλον, πολλές ατυχείς συμπτώσεις που εξέθεσαν τον κατά τα άλλα πανάξιο πρωταθλητή μπασκετικό ΠΑΟ; Να θυμίσω, πάντως, ότι εκείνη τη μακρά περίοδο της πράσινης παντοκρατορίας, το αντεπιχείρημα του οπαδών του ήταν οι ευρωπαϊκές διακρίσεις του ΠΑΟ. Δηλαδή, "δεν είναι δυνατόν να έχουμε ευνοϊκή διαιτησία στους εγχώριους θεσμούς, γιατί δείτε στην Ευρώπη τί καλά που τα πάμε χωρίς τους Έλληνες διαιτητές!" Φυσικά, η παραπάνω πρόταση παίρνει ως δεδομένα τα εξής: α) ότι ευρωπαϊκοί θεσμοί είναι αδιάβλητοι και β) ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι πάντοτε και πρωταθλητής στη χώρα του, γιατί οι δυο θεσμοί είναι ίδιοι, ξέρω γω. Κατ' αναλογία, ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών είναι απολύτως λογικό να κατακτά και τους εγχώριους τίτλους, μια και η ανωτερότητά του αποδεικνύεται από τις ευρωπαϊκές του επιτυχίες και όταν δεν το πετυχαίνει, κάποιος εξωγενής παράγοντας ευθύνεται για αυτό, σωστά; Για να καταλήξω, αποφασίστε (όλοι) πάνω σε μια σταθερή και αμετάβλητη λογική θέλετε να συζητάμε. Ποιό είναι τελικά το επιχείρημα; Η κακή διαιτησία; Και ποιός μου απαγορεύει να την επικαλεστώ και στο ποδόσφαιρο; Δεχόμαστε ότι ο εκάστοτε ισχυρός ευνοείται παντού και πάντα (γιατί μπορεί) ή όχι; Και αν το δεχόμαστε, τότε γιατί αυτή η κουβέντα; 1
Zus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπεις παίχτη να πατάει 2 μέτρα εκτός γηπέδου, να σηκώνεται, να πιάνει τη μπάλα, και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω σε αντίπαλο και αυτό δεν το σφυράς, είσαι στημένος από 100 μπάντες, όχι από μία. Το βίντεο που έβαλα παραπάνω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα στημένης διαιτησίας
kirileman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπεις παίχτη να πατάει 2 μέτρα εκτός γηπέδου, να σηκώνεται, να πιάνει τη μπάλα, και να προσπαθεί να την πετάξει πάνω σε αντίπαλο και αυτό δεν το σφυράς, είσαι στημένος από 100 μπάντες, όχι από μία. Ακριβώς, δεν τίθεται θέμα λάθους εκεί. Υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση. Αλλά έχω σταματήσει να διαμαρτύρομαι, γιατί γνωρίζω ότι δε ζω σε έναν τέλειο κόσμο και επειδή το ίντερνετ και η επαφή μου με τα ξένα πρωταθλήματα μου έχει (απο)δείξει ότι τα ίδια και χειρότερα γίνονται και αλλού. Ο Μπατίστ περπατάει με την μπάλα εκτός γηπέδου, ο Τζόρτζεβιτς κερδίζει πέναλτυ 2 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής, ο Πέπε πατάει αντιπάλους στη μάπα χωρίς να αποβάλλεται και ο Μπούσκετς παίζει θέατρο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οπότε αποφάσισα να ευχαριστιέμαι απλά το παιχνίδι. Θα αδικηθείς και θα ευνοηθείς. Το σημαντικό είναι να μένεις "μέσα στο παιχνίδι", το οποίο είναι και παιχνίδι εξουσίας. Και σε αυτό το "παιχνίδι", ηθική δεν υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις