Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθε χρόνο σπάει ο διάβολος το πόδι του και σε κάποιο άθλημα από τα 4 δεν παίρνουμε την κούπα. Φέτος ήταν το βολευ

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αμαν κάναμε να φύγει ο Μπαρτζώκας μερικοί. Μάλλον κάτι βλέπαμε.

btw και ο Σφαιρόπουλος του καλοκαίρι θα έχει τα θέματά του..

Δημοσ.

O ολυμπιακος ο περσινος με τον φετινο ειναι σχεδον ιδιος, η διαφορα ειναι οτι μίκρυνε ο παναθηναικος αισθητα.

Δημοσ.

Δεν σε φωναζουν πρωταθλητη σ'ολα τα σπορ παντοτινε , για αυτο

Kappa

Έχεις ένα δίκιο μπορώ να πω.

Να αλλαχτει ο υμνος αμέσως και να μπει το νιαου βρε γατουλα

• Like 1
Δημοσ.

O ολυμπιακος ο περσινος με τον φετινο ειναι σχεδον ιδιος, η διαφορα ειναι οτι μίκρυνε ο παναθηναικος αισθητα.

Καμία σχέση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός ο φετινός είναι φιναλίστ Ευρωλίγκας αποκλείοντας Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα και το φαβορί, ΤΣΣΚΑ για τρίτη φορά.

Δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό και ναι, είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟ όντως έχει μικρύνει σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες της δεκαετίας

Δημοσ.

Φιλε ολα αυτα που μου λες ότι, φυσικα και εγιναν αλλα δεν θα βγαλω συμπερασμα απο την συμμετοχη στο φ4. Μπορεί να απεκλεισες την τσσκα αλλα βαση ολης της χρονιας ειναι καλυτεροι οι ρωσοι.

Με την ιδια λογικη και εγω εκανα πλακα στη ρεαλ στο οακα, αρα εχω ομαδαρα. Δεν παει ετσι ομως.

Ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερο μπασκετ ολη τη χρομια και δικαι θα το παρει. Τωρα αν πιστευεται οτι παιζεται μπασκεταρα δικαιωμα σας.

Υγ για την τελςυταια δεκαετια ξερουμε ποιες ειναι οι καλυτερες ομαδες...

Δημοσ.

Με τρωει το χερι μου να το γραψω απο χτες αν κα ξερω οτι θα λαβω παλι κανα μηνυματακι ολο ειρωνεια κτλ και θα μου γυρισει το μυαλο αλλα θα το ρωτησω.Πριν κατι σελιδες θυμαμαι δυο τρεις χρηστες που λεγανε οτι δεν ασχολουμαστε καν με την α1 γιατι ειναι σαπια ελεεινη δεν μας νοιαζει δειχνουμε ποιοι ειμαστε στην ευρωπη και την βρωμοκουπα του πρωταθλητη την αφηνουμε στον σαπιο Παο..Δηλαδη την κουπα που ρχετε την κυριακη με σκουπα κιολας δεν την θελετε ετσι?Σε εκεινους απευθυνομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι ηταν και δεν παιζει να κατσω να το ψαξω.

αδιαφορη μου ειναι η κουπα φιλε γιατι το προβλημα στο σαπιο ελληνικο μπασκετ παραμενει και το βλεπουμε και φετος.πιο πολυ πανηγυρισα και χαρηκα την συμμετοχη μας στο φαινολ φορ παρα θα πανηγυρισω το πρωταθλημα στην ελλαδα.οταν θα φυγει ο σωληνας και θα αλλαξουν τα προσωπα στην κεδ που ειναι τα  ιδια και τα ιδια εδω και χρονια τοτε θα πανηγυρισω για το ελληνικο μπασκετ.και δεν θα πανηγυρισω για κατακτηση κουπας αλλα για το γεγονος οτι θα ξαναδουμε μπασκετ με τους κανονισμους που ολοι η ευρωπη γνωριζει και εδω απλα δεν υπαρχουν

Δημοσ.

Στο basket την πήρατε δηλαδή ?

no double as well

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθε χρόνο σπάει ο διάβολος το πόδι του και σε κάποιο άθλημα από τα 4 δεν παίρνουμε την κούπα. Φέτος ήταν το βολευ

Δημοσ.

Φιλε ολα αυτα που μου λες ότι, φυσικα και εγιναν αλλα δεν θα βγαλω συμπερασμα απο την συμμετοχη στο φ4. Μπορεί να απεκλεισες την τσσκα αλλα βαση ολης της χρονιας ειναι καλυτεροι οι ρωσοι.

Με την ιδια λογικη και εγω εκανα πλακα στη ρεαλ στο οακα, αρα εχω ομαδαρα. Δεν παει ετσι ομως.

Ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερο μπασκετ ολη τη χρομια και δικαι θα το παρει. Τωρα αν πιστευεται οτι παιζεται μπασκεταρα δικαιωμα σας.

Υγ για την τελςυταια δεκαετια ξερουμε ποιες ειναι οι καλυτερες ομαδες...

υπαρχει μια διαφορα.νικησες την ρεαλ σε ενα αδιαφορο ματς για την ρεαλ.νικησα 3 φορες σερι την μπαρτσελονα σε ματς που κρινοταν η συμμετοχη στο φαινολ φορ.στην κανονικη διαρκεια ειχα απο μια νικη με τσσκα στα μεταξυ μας ματς και την απεκλεισα απο τον τελικο.συν το συνολικο ρεκορ νικων-ηττων απο την αρχη της σεζον στην ευρωλιγκα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συγκρινω καν τις ομαδες, απλα το φερα σαν παραδειγμα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι μην κρινετε τις ομαδες μετα απο ενα αγωνα αλλα βαση της χρονιας. Και περσι ο ολυμπιακος επαιζε ωραιο μπασκετ, και φετος. Απλα επειδη θα παρει πρωταθλημα νομιζετε οτι ειναι 3 επιπεδα πανω σε σχεση με περσι.

Επεξ/σία από harisv
Δημοσ.

Όχι, επειδή έφτασε στον τελικό είναι τρία επίπεδα πάνω, όταν ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Ερυθρό Αστέρα εκτός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...