Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Επιλέχθηκε ο Ολυμπιακός για να δώσει φιλικό στο Ανφιλντ με την Λιβερπουλ πρως τιμήν του Τζέραντ. 

Πού είναι ο πρέσβης μου λέτε; Πρέσβη πρέσβη είσαι εδώ; Γιούχουυυυ;;; Συνεχίστε λοιπόν να νομίζετε ότι η Ευρώπη μιλάει μέρα νύχτα για τον ανύπαρκτο.

Από την ανακοίνωση της Liverpool...

The Reds will face reigning Greek champions and European giants Olympiacos in their only pre-season match to be played at Anfield, on Saturday, August 3, 2013 (2pm kick off).

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/reds-announce-gerrard-testimonial

χαχαχαχα ά ρε πρέσβη

• Like 1
Δημοσ.

Για το κοπρόσκυλα δεν λες κουβέντα όμως. ;) αλλά όταν μετά από τέτοια τιμή για τον συλογο σου πραγματικά τεράστια τιμή (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) εσύ ασχολείσαι με τον παναθηναϊκό. Μόνο εσένα Μειώνει

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

οταν λεμε τελος τελος;; στα εκδοτηρια δεν υπαρχει τιποτα;;να δουμε πως θα μπουμε τωρα

Τίποτα, γιοκ, δυστυχώς.

Δημοσ.

ναι βλέπουμε και εσάς που όσο παίζαμε ευρώπη αντί να ασχολούσαστε με τα παιχνίδια στην superleague βλέπατε τι κάνει ο Ολυμπιακός. Τα κοπρόσκυλα εν προκειμένω δεν έχουν καμία σχέση και έχω πάρει θέση στο θέμα σε προηγούμενες σελίδες αν θες να ξέρεις.

Τελευταία φορά που τσέκαρα εδώ είναι του Ολυμπιακού thread άρα εσύ ασχολείσαι με μας όπως και στο δικό σας ασχολείστε με μας, λες και είναι κάτι καινούριο.

πάντως δε νομίζω να μειώνει εμένα το να δείχνω περίτρανα ότι από σήμερα ή όλη μυθολογία που έχετε αναπτύξει περί "πρέσβη" κατέρρευσε έτσι όμορφα από την Liverpool αλλά μειώνει εσάς που λέτε ότι σας κατέβει στο μυαλό μπας και νιώσετε καλύτερα.

Πρέσβη πρεεεεεεεεεεεσβηηηηηηηηη. Άσε με να μειώνω τον εαυτό μου όσο θέλωωωωω. Πρέεεεεεεεεσββηηηηηηη! Φάε ένα σοκολατάκι  να πάνε τα φαρμάκια κάτω 

αχαχαχαχαχαχα

ferrero-rocher-1.jpg

Δημοσ.

Από την στιγμή που Μπαίνεις στο θέμα του Παναθηναϊκού και σχολιάζεις έχω και εγώ το δικαίωμα να σχολιάσω στο θέμα του ολυμπιακού όσο γειά το πια ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκά δες τις προκρίσεις

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και οι αρχαίοι έλληνες έχτισαν την ακρόπολη πριν 2 χιλιάδες χρόνια, so what. Επίσης 38ος στην κατάταξη της UEFA 54οι εσείς μην ξεχνιώμαστε...

Σοκολατάκι;

Δημοσ.

Και οι αρχαίοι έλληνες έχτισαν την ακρόπολη πριν 2 χιλιάδες χρόνια, so what. Επίσης 38ος στην κατάταξη της UEFA 54οι εσείς μην ξεχνιώμαστε...

Σοκολατάκι;

μην τα πειραζεις τα παιδια! εχουν εσωτερικα προβληματα! :P

Δημοσ.

Γράφει ο γαύρος για το φιλικό του με τη λίβερπουλ και καπάκια που είναι ο πρέσβης?

Ρε τι κόμπλα είναι αυτή ρε.... Ήηηηηημαρτον ρε χειχ....

Δημοσ.

Δεν λέμε εμείς τον εαυτό μας πρέσβη αγορίνα άλλοι μας λένε European Giants. Υπάρχει μία διαφορά στο να δίνεις ένα τίτλο στον εαυτό σου και να σου δίνουν ένα τιμητικό τίτλο άλλοι. Σοκολατάκι τώρα, μπαράζ με την Ξάνθη και τάμα στον Άγιο Ραφαήλ στην Λέσβο μπας και σας λυπηθεί ο θεός.

Δημοσ.

Ο θεός δεν μας λυπάται, αν μας λυπόταν θα σου μάθαινε λίγη μπαλίτσα, θα σου έδινε και λίγη κοινή λογική και θα'ταν όλα πιο όμορφα σήμερα.

Αλλά που.. Οπότε κέρνα σοκολατάκια και που'σαι... Ότι γίνει με την ομάδα σου, να ασχολιέσαι με τα "βαζέλια" και μετά να τους λές κομπλεξικούς. Είναι κόλπο. Και δεν θα το καταλάβει κανένας

Δημοσ.

Ότι γίνει με την ομάδα σου, να ασχολιέσαι με τα "βαζέλια" και μετά να τους λές κομπλεξικούς. Είναι κόλπο. Και δεν θα το καταλάβει κανένας

Οπως σχολιαζεις εσυ στο προηγουμενο σου post ας πουμε για το φιλικο με την Λιβερπουλ στο thread του Ολυμπιακου   που δεν εισαι κομπλεξικος ε? 

Δημοσ.

Άσε τον πρέσβη ρε να μας λέει κομπλεξάρες, νόμιζε ότι ήταν πρέσβης μια ζωή γιατί έτσι του είπαν στην Θ13. Εμείς τουλάχιστον δε λέμε μεγάλα λόγια και μετά γινόμαστε ρόμπες, άλλοι μιλάνε με κούπες και αποδείξεις σεβασμού από ομάδες όπως η Λίβερπουλ και άλλοι μιλάνε με twitter.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...