Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ήμουν παιδάκι ακόμα όταν χάναμε από τη Μπανταλόνα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από το κλάμα, ήμουν παιδάκι όταν χάναμε από τη Ρεάλ του Σαμπόνις και έπρεπε να αποδεχθώ την ανωτερότητα της αχώνευτης και ήμουν έφηβος όταν σήκωσα την πρώτη κούπα.

Τελικά έπρεπε να τριανταρίσω για να ζήσω την ομάδα αυτή στις δόξες της με τον καλύτερο τρόπο.

Κατάλαβα, όταν εγώ έβλεπα στο ΣΕΦ Πασπάλ (έτσι δε μας έλεγε ότι προφέρεται το όνομά του) και "ω Μπέρι Μπέρι", εσύ ήσουν κάπως έτσι:

Funny-Baby-47.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ρε αληταρά, πώς τόλμησες να ξεστομίσεις τέτοιο πράγμα για αυτή την ομάδα? :P

Τώρα αρχίζει η μουσική και τα τσιφτετέλια!

Έλα τώρα.....σε προδιέθεται το πρώτο δεκάλεπτο για κάτι διαφορετικό δηλαδή; Οι άλλοι σκοραραν 3points εν κινήσει και υπό πίεση που έγραφαν και εσείς στο σίδερο αμαρκαριστοι. Time out στο -17!!!! Τσοντα έβλεπα ανάλογη του δικού σας + 50 με την σιένα προ 3ετιας.

Ευτυχώς που βγήκα μπαλκόνι για τσιγάρο και έτρεξε το 8-0 στην β περιοδο και δεν γύρισα κανάλι γιατι θα έχανα την ματσάρα (είχε και τραγκα δεν ήθελε και πολύ να αλλάξω κανάλι :lol:)

• Like 1
Δημοσ.

Πολλα συγχαρητηρια στον αγαπημενο μπερτομεου που με συντονισμενες κινησεις προσπαθει εδω και χρονια να καταστρεψει τις ελληνικες ομαδες για να αναδειξει ισπανους και σπονσορες τουρκους. Παντα τετοια.

Συγχαρητηρια και σε μενα που απο την πρωτη μερα υποστηριζα τον μπαρτζωκα.   :-D  Μπορει η ομαδα να αργισε να ρολαρει, στο τελος ομως φανηκε οτι το αγχος λειτουργει σαν κολλα που τους ενωνει. Το αν ειναι καλος προπονητης θα δειξει, το οτι ειναι φοβερος ψυχολογος ειναι ομως δεδομενο.

Οσο για τα συμβολαια προς ανανεωση, πιστευω οτι κανεις δεν θα φυγει. Ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο μπορουν να βρουν οι συγκεκριμενοι παικτες, μια και με λογικες απολαβες η ομαδα προσφερει οτι μπορει να ονειρευεται ενας αθλητης΄. Κοσμο που τους εχει κανει θεους, σοβαρη διοικηση διπλα στην ομαδα, σοβαρο προπονητη, ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που τους κραταει φρεσκους στα 10-15 παιχνιδια που χρειαζεται να τα δωσουν ολα. 

Δημοσ.

Ο Σούπερμαν V-Span! (vids+pics)

Tελικός 2013: Ολυμπιακός -Ρεάλ Μαδρίτης 100-88 Τα highlights

http://www.dailymotion.com/video/xztk2s_tiiiiii-2013

Τα δεκάλεπτα: 10-27, 37-41, 61-61, 100-88

Aνά δεκάλεπτο: 10-27, 27-14, 24-20,  39-27

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 12 (4/4δίπ., 4/5βολ., 5ριμπ., 2λάθ., 3ασ.), Λο 20 (3/4δίπ., 1/2τρίπ., 11/13βολ., 5ριμπ., 1λάθ., 5ασ.), Άντιτς 10 (3/5δίπ., 1/4τρίπ., 1/2βολ., 6ριμπ., 2ασ.), Σπανούλης 22 (0/3δίπ., 5/9τρίπ., 7/10βολ., 2ριμπ., 4λάθ., 4ασ.), Περπέρογλου 10 (2/2δίπ., 2/5τρίπ., 1ριμπ., 2κλ., 1λάθ.), Σερμαντίνι 3 (1/1δίπ., 1/1βολ., 1ριμπ., 1λάθ., 2ασ.), Σλούκας 11 (2/3δίπ., 0/1τρίπ., 7/7βολ., 1κλ., 1λάθ.), Πάουελ 2 (1/1δίπ., 1ριμπ., 1λάθ.), Πρίντεζης 5 (2/3δίπ., 0/1τρίπ., 1/2βολ., 3ριμπ., 1λάθ., 1ασ.), Παπανικολάου 5 (2/4δίπ., 0/2τρίπ., 1/2βολ., 3ριμπ.), Κατσίβελης (3ριμπ.)

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ, Φερνάντεθ 21 (2/7δίπ., 3/6τρίπ., 8/10βολ., 3ριμπ., 2κλ., 1λάθ., 3ασ.), Σουάρεθ 5 (1/2δίπ., 0/1τρίπ., 3/4βολ., 4ριμπ., 1κλ.), Ρέγες 4 (1/2δίπ., 2/6βολ., 6ριμπ., 1ασ.), Μίροτιτς 7 (2/4δίπ., 1/2τρίπ., 3ριμπ., 2λάθ.), Ροντρίγκεθ 17 (3/5δίπ., 0/1τρίπ., 11/12βολ., 3ριμπ., 1κλ., 4λάθ., 4ασ.), Μπέγκιτς 6 (3/3δίπ., 1λάθ.), Κάρολ 5 (0/1διπ., 1/3τρίπ., 2/2βολ., 2ριμπ., 1λάθ.), Γιουλ 14 (1/4δίπ., 4/8τρίπ., 3ριμπ., 2λάθ., 4ασ.)

Αναλυτικά τα στατιστικά του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στον τελικό:

asdf.jpg

Αναλυτικά τα στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης:

real.jpg

Δημοσ.

Κατάλαβα, όταν εγώ έβλεπα στο ΣΕΦ Πασπάλ (έτσι δε μας έλεγε ότι προφέρεται το όνομά του) και "ω Μπέρι Μπέρι", εσύ ήσουν κάπως έτσι:

Funny-Baby-47.jpg

Σιγά ρε, κόψε κάτι. :P

Του 77 ή πιο πριν? :devil:

Δημοσ.

H εθνικη ηδη φετος θα εχει πολυ πολυ δυνατο υλικο. Τους δινω το chance να μην εχουν χημεια μεταξυ τους με το καλημερα και να μην παμε καλα (αν και η μιση ομαδα θα ναι του γαυρου), αλλα ειναι βεβαιο οτι αυτη η γενια αν εχει την υγεια της πρωτα απολα θα παει καλα σε βαθος χρονου. Ποναμε λιγο στο 5, αλλα αν του Εθνικου σταρ του κοψει να παρει Βουγιουκα αντι για χοντρο κατι γινεται.

Αντε να επιλεξεις ποιους θα αφησεις εκτος:

Θεση 1: Καλαθης, Σλουκας, Ζησης

Θεση 2: Σπανουλης, Μπραμος

Θεση 3: Παπανικολαου, Περπερογλου, Βασιλειαδης

Θεση 4: Καιμακογλου, Φωτσης, Πριντεζης

Θεση 5: Χοντρος, Μπουρουχας, Βουγιουκας, Κουφος

Και απο πισω ερχονται: Γιανκοβιτς , Παππας, Κατσιβελης, Καββαδας και Μαντζαρης που ειναι τραυματιας.

Απο υλικο, ειμαστε πολυ μπροστα.

Σχετικά με την εθνικη βλέπω να περιμένει και τον Μαντζαρη που απο Ιουλιο ακουγεται οτι θα ειναι έτοιμος. Εγώ δεν θα έπαιρνα τον Βασιλειαδη αλλά θα έβαζα στην ομαδα τον Παππα για να γινει σιγα-σιγα η ανανεωση της ομαδας ενώ σε 2-3 χρονια πιστευω θα εχουμε Αντετοκουμπο στο 3 καθως και Μποχωριδη στα γκαρντ, ενώ ακολουθει καλη γενικά με Χαραλαμποπουλο, Διαμαντακο κλπ btw χθες τελειωσε και το πρωταθλημα του εφηβικου με τον Αρη να κερδιζει τον Παο http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=22011

Το Χοντρο δεν πιστευω να τον καλέσει,  λογικα θα αρκεστει σε Μπουρουση και Κουφο ή Βουγιουκα αν δεν ερθει.. Επίσης φετος θα ειναι στην επιλογη και ο Μαυροκεφαλίδης. Επίσης εγώ τουλαχιστον στο 3 θα ειχα Μπραμο και Παπανικολαου και οχι τον ασταθεστατο και κακο, οσες φορες συμμετειχε στην Εθνικη, Περπερογλου. 

Δημοσ.

Ο Περπερογλου ουτως η αλλως προερχεται απο κακη σεζον, το ιδιο ισχυει και για Φωτση-Πριντεζη. Ο Μαυροκεφαλιδης δεν εχω ιδεα τι ρολο βαραει 2-3 χρονια τωρα στη Ρωσσια που αγωνιζεται, αλλα αν ειναι αυτο που ηταν στον ΟΣΦΠ, 1000 φορες Πριντεζη η Φωτση εστω και τους φετινους.

Δημοσ.

ο κουφος δεν εχει φαει ακυρο απο τους Ναγκετς;; τον αφηνουν να παιξει;

Δημοσ.

75 λέμε ψαρά!

Ντάξει, όταν εγώ το 95 έβλεπα Ολυμπιακός - Ρεάλ Σαμπόνις, ήμουν 14 κι εσύ 20, klein :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...