Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλάνο του Γιαννακόπουλου είναι η ομάδα να κατακτήσει ευρωλίγκα σε 5 χρόνια με βασικό κορμό τους νεαρούς Έλληνες παίχτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Περιμένει δηλαδή να σταματήσουν την καριέρα τους οι Τεόντοσιτς,Σπανούλης,Ουίμς,Ναβάρο,Ρούντι κτλ ώστε να μην έχει ανταγωνισμό και να πάει να το πάρει μόνος του.Μπορεί βέβαια και να περιμένει να έρθουν εξωγήινοι και να απαγάγουν τη Φενέρ,τη Μπαρτσελόνα,την ΤΣΣΚΑ και πάλι να πάει και να το πάρει μόνος του.

Ειλικρινά εμένα αυτό το πλάνο δε μου γεμίζει το μάτι.Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί.

Tετοιο πλανο ειχα στο football manager οταν η ομαδα δεν ειχε μια αλλα η μλκια ειναι οτι οταν οι παιχτες μου

γινοντουσαν ωριμοι,στις αλλες ομαδες ειχαν βγει κατι 20ριδες φωτια και παλι εχανα.

• Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ειλικρινά εμένα αυτό το πλάνο δε μου γεμίζει το μάτι.Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί.

...βασικά έχει και πλαν-μπη (αν το πλαν-έι δεν του βγει) : δεν θα αφήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ διαιτητή Ευρωλίγκας αγάμητο.

Αμ πώς.

Τεσπα, αυτά με τον ευρω-ΠΑιΟ για φέτος. Τόσο μπορούσε. Και πάλι καλά που πήρε και το προχθεσινό δηλαδή και δεν πήγε άκλαφτος.

Με τέτοια κατάσταση (χρηματοδότη να τραμπουκίζει, προπονητή να μαλακίζει, και παίκτες να σκουπίζει), πάλι καλά.

Ήρωας όμως ο κόσμος, που όταν το 'πιασε ότι δεν, αντί να την κάνει/να γιουχάρει, χειροκρότησε. Ρησπέκτ εδώ.

Σούμα : κέρδισε Παππά φέτο ο ΠΑΟ.

Δεν είναι το παν με μόνο τον Παππάν, αλλά είναι σημαντικό. Από εκεί και πέρα, θα δείξει πού θα παν'.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που η ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ εχει συγκεκριμένες αντιρρήσεις που ισχύουν παντού ο Κοντονής απλά δεν έχει λόγο να επιμείνει. Μπορεί άνετα να σπρώξει την ποινική δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα. Αν μπουν οι 10-20 πρώτοι μέσα και υποβιβαστούν αντίστοιχα οι ομάδες μια χαρά φτιάχνει το ποδόσφαιρο χωρίς να χρειάζονται ταρζανιές. Οι ταρζανιές εξισώνουν απλά τα θύματα με τον θύτη

Δημοσ.

Καποτε ειχες διαμαντιδη στα καλα του,σπανουλη,νικολας,σαρας,μπατιστ,φωτση στα καλα του,πεκοβιτς,καλαθη και την κοντραρες την cska.Που να τους κοντραρεις τωρα με μπλουμς και μπαταστα και τετοια παικτακια.Η βαζεις χρημα ή ευρωλιγκα ξαχασε την,εκτοςκ ια αν εχεις προπονητη με αρχιδια[βλεπε ζοτς]και μπορει να σου παρει ευρωλιγκα με ελληνικο κορμο .H τα σταζεις ή μενεις με κανα πρωταθλημα.

Δηλαδή εμείς είχαμε βάλει χρήμα στις 2 ευρωλίγκες ή είχαμε τον Ομπράντοβιτς προπονητή? Σου θυμίζω οτι το πήραμε με Μπαρτζώκα τη δεύτερη χρονιά.

Το μόνο που πρέπει να βρείτε είναι έναν ηγέτη που να τραβάει επιθετικά την ομάδα (ο ΔΔ είναι ηγέτης, απλώς δε μπορεί να τραβάει το σκορ μόνος του, δεν ήταν ποτέ αυτός ο ρόλος του) και να φτιάξετε ελληνικό κορμό.

Δημοσ.

Παίκτες για να πας φ4 όσο ακόμα έχει βάρος η φανέλα μπορεί να βρείς. Προπονητή να εμπνεύσει και να συσπειρώσει επίσης.

Διοικηση που θα βρείς δεν ξέρω

Δημοσ.

Σου θυμίζω οτι το πήραμε με Μπαρτζώκα τη δεύτερη χρονιά.

...να σου θυμίσω κι εγώ τί πήρατε την τρίτη χρονιά, με Μπαρτζώκα;

Χρήστο, τα θαύματα είναι για να έχει γεύση η Ιστορία.

Δεν είναι συνταγή για χόρταση.

Δημοσ.

Πωπω τι είπε πάλι,το κρατάω αυτό!

Δημοσ.

Το να φτιάξεις ομάδα που να πηγαίνει φ4 σχεδόν καθε χρονιά και να παίρνει τίτλο καθε 2-3 χρόνια σταθερά για σχεδόν 15 είναι αδύνατο χωρίς φραγκα. Το να φτιάξεις μια καλή ομάδα όμως που να πηγαίνει καθε 2-3 χρόνια φ4 όπως η περσινή Μακάμπι πχ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο η ομάδα έχει βαριά φανέλα

Δημοσ.

Άσχημη ήταν η περσινή χρονιά με μπαρτζώκα;Μια χαρά το πολέμησε με μειονέκτημα έδρας με τη ρεαλ!

Οι βλάκες οι οπαδοί τον φάγανε.

Δημοσ.

Nαι θύμησε μου σε παρακαλώ τι έγινε στην Ευρώπη την τρίτη χρονιά με Μπαρτζώκα.

Μήπως δεν φτάσαμε στο 2-2 τη σειρά με την απίστευτη, εκείνη την εποχή, Ρεάλ? Με έναν προπονητή που ΄πήγε μάλιστα να αλλάξει το dna της ομάδας και με χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ (πετγουει, Σιμμονς Μπέγκιτς οι 3 απο τους 5 ψηλούς) και με τον Λο τραυματία για τη μισή σεζόν & Σπαν με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Tέλος πάντων η φετινή χρονιά έπρεπε να υπάρξει για τον ΠΑο, ίσως και του χρόνου να μη προκριθείτε στο Φαιναλ4, αλλά πιστεύω πως με 2-3 καλές επιλογές ξένων + τους μικρούς που θα έχουν μεγαλώσει, θα χτίσετε κάτι καλό.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το μπάτζετ είναι μικρό πρέπει και το τελευταίο ευρώ να μετράει....

Με αυτή τη λογική ο Ιβάνοβιτς πρέπει να φύγει καθώς σίγουρα θα παίρνει καλό μισθό λόγω ονόματος ενώ έχει μείνει μια δεκαετία πίσω σε ότι αφορά το μπάσκετ που παίζει..επίσης είναι ο χειρότερος closer παιχνιδιών που υπάρχει, και πετάει λευκή πετσέτα από το 25' αν είναι κανά 8αρι πόντους πίσω...

Δώσε ευκαρία στον Πρίφτη που είναι νέος και Έλληνας και ουσιαστικά αυτός σου πήρε πέρσι το πρωτάθλημα και ζόρισε σε 2-3 παιχνίδια την ΤΣΣΚΑ... (εκτός αν πιστεύουμε ότι ο Φράνκι έγινε προπονητής εν μια νυχτί)

Μαυροκεφαλίδης πρέπει να φύγει εχθές... Είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης με βάση την προσφορά και τις δυνατότητές του (δεν είναι κακός, απλά είναι παίχτης πολυτέλεια για μια ομάδα να τον έχει απλά επειδή έχει ένα πολύ καλό σουτάκι από τα 5 μέτρα χωρίς να κάνει τίποτα άλλο και να είναι και χωνί στην άμυνα). Ταιριάζει σε ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ που έχουν απεριόριστο μπάτζετ... στο παναθηναικό δεν ταιριάζει... δε γίνεται ο Μαυροκεφαλίδης να παίρνει όσο παίρνουν μαζί Παππας, Γιάνκοβιτς , Μπλούμς και όλοι οι πιτσιρικάδες μαζί.... 

Χρειαζόμαστε παίχτες που θα ματώνουν στο γήπεδο, θα παίζουν σκυλιασμένη άμυνα και θα αξίζουν μέχρι και το τελευταίο σεντ που θα παίρνουν... ( ακόμα καλύτερα να βρίσκουμε παίχτες που θα παίρνουν και λιγότερα απ ότι αξίζουν)

Υπό αυτή την έννοια είναι έγκλημα το ότι έφυγε ο Μασιούλης, ο Λάσμε και ο Μπράμος.... και να υπάρχει στην ομάδα ο Μαυροκεφαλίδης, Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα.

Ο Βλάντο δυστυχώς είναι ο νέος Τέπιτς... Ελπιδοφόρος, ελπιδοφόρος αλλά για λίγα πράγματα και μικρές ομάδες. Έφτασες 25 χρονών αγόρι μου... διώξαμε Μασιούλης και Μπράμο για να έχεις τη θέση μόνος σου... βάλε λίγο τσαγανό στο παιχνίδι σου... βάλε τα αφύλαχτα σουτ... Υποτίθεται τριποντάκιας ήσουν όταν σε πήραμε...

Ο Νέλσον επίσης  δε ξέρω τι έχει πάθει... Φαντάζομαι, (από την λατρεία των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο πρόσωπό του) ότι ήταν καλός παίχτης... οκ πέρασε τραυματισμό... αλλά αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να μην μπορεί να πιάσει την μπάλα...

Γενικά ο Παναθηναικός πέραν των Διαμαντίδη , Φώτση (που δεν είναι και για πολλά πολλά αλλά είναι σημαίες και χρήσιμοι λόγω εμπειρίας).... τον Γκιστ και τον Παππά και τους πιτσιρικάδες  ... (και μια τελευταία ευκαιρία στον Βλάντο)  θέλει φουλ αλλαγή στο ρόστερ...

Κατ εμέ ας μπουν οι πιτσιρικάδες να παίξουν... Χαραλαμπό, Λούντζης, Κόνιαρης, Παππαγιάννης.... να χτυπήσουμε και τον Βεζένκοφ άμα δε πάει NBA.... κανά 2 ξένους ποιοτικούς και ότι βγει...

Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι γίνεται και ότι στηρίζουμε το πρότζεκτ της ελληνοποίησης....ας χάσουμε και μερικά χρόνια τους εγχώριους τίτλους...σκασμένοι είμαστε εξάλλου από αυτούς....

Προτιμώ να χάνω με τον Λούντζη και τον Χαραλαμπόπουλο παρά με τον Νέλσον και τον Μπλούμς....

• Like 1
Δημοσ.

Το να φτιάξεις ομάδα που να πηγαίνει φ4 σχεδόν καθε χρονιά και να παίρνει τίτλο καθε 2-3 χρόνια σταθερά για σχεδόν 15 είναι αδύνατο χωρίς φραγκα. Το να φτιάξεις μια καλή ομάδα όμως που να πηγαίνει καθε 2-3 χρόνια φ4 όπως η περσινή Μακάμπι πχ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο η ομάδα έχει βαριά φανέλα

Σχεδόν συμφωνώ. Πες τα όμως του Χρήστου, που κριτήριο (ή μάλλον στόχο δια του παραδείγματος) βάζει τις κούπες.

Ε οι κούπες με χαμηλό μπάτζετ δεν γίνεται να έρχονται σταθερά. Μόνο πυροτεχνήματα γίνονται.

Άσχημη ήταν η περσινή χρονιά με μπαρτζώκα;Μια χαρά το πολέμησε με μειονέκτημα έδρας με τη ρεαλ!

Οι βλάκες οι οπαδοί τον φάγανε.

Κοίτα, δεν θα υπερασπιστώ αυτούς που του την πέσανε. Κανείς δεν αξίζει πέσιμο. Όμως τα καραγκιοζιλίκια του (συμπεριφοράς) είχαν παραπερισσέψει, σε συνδυασμό με μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά, και έξω και μέσα. Αν εσύ κρατάς την "πάλη" με την Ρεάλ, πάσο, αλλά για εμένα ήταν αποτυχία (όσο κι αν το χάρηκα που τα δώσανε όλα και το παλαίψανε). Το έγραφα και πέρσι τέτοιον καιρό, ότι το πιθανότερο ταβάνι και για ΠΑΟ και για ΟΣΦΠ ήταν ένα 3-2 και εκτός Φ4 (αφήνοντας ένα ενδεχόμενο για υπέρβαση στον ΟΣΦΠ, αλλά μέχρι εκεί. Μετά 4ος στο Φ4 και τέλος). Αν δεν είχε κάνει τις μαλακίες του ο Μπαρτζώ κι αν δεν είχαν βοηθήσει και τότε οι τραυματισμοί, η περσινή ομάδα θα άξιζε να βρισκόταν (απλώς) Φ4.

Nαι θύμησε μου σε παρακαλώ τι έγινε στην Ευρώπη την τρίτη χρονιά με Μπαρτζώκα.

Μήπως δεν φτάσαμε στο 2-2 τη σειρά με την απίστευτη, εκείνη την εποχή, Ρεάλ? Με έναν προπονητή που ΄πήγε μάλιστα να αλλάξει το dna της ομάδας και με χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ (πετγουει, Σιμμονς Μπέγκιτς οι 3 απο τους 5 ψηλούς) και με τον Λο τραυματία για τη μισή σεζόν & Σπαν με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Tέλος πάντων η φετινή χρονιά έπρεπε να υπάρξει για τον ΠΑο, ίσως και του χρόνου να μη προκριθείτε στο Φαιναλ4, αλλά πιστεύω πως με 2-3 καλές επιλογές ξένων + τους μικρούς που θα έχουν μεγαλώσει, θα χτίσετε κάτι καλό.

...Χρήστο ήδη τα είπα πιο πάνω (κι όπως βλέπεις, αναγνώρισα και τραυματισμούς - δεκτό και το θέμα της στελέχωσης που είπες, για το οποίο μάλιστα εγώ πέρσι δεν έριχνα ευθύνες στον Μπαρτζώ).

Αν θες να χρυσώσεις το χάπι διατυπώνοντάς τα πιο αμβλυμένα, εγώ να στο θέσω ωμά : πέρσι, ο προπέρσινος μπακτουμπακικός πρωταθλητής Ευρώπης, δεν πέρασε καν στο Φ4, και να μην πω τί πήρε ΚΑΙ στην Α1 ε.

Συμπέρασμα : ΔΕΝ μπορείς να λες "κοίτα τί έχουν κάνει κάποιοι τα τελευταία χρόνια με μικρό μπάτζετ και ακολούθα το"...

*...για να είμαι όμως εντάξει, ΟΥΤΕ το μεγάλο μπάτζετ ΜΟΝΟ του φέρνει τίτλους ε.

Δημοσ.

Ο Γιάνκοβιτς με έχει εκνευρίσει και μένα πολύ soft γμτ και αν πούμε για σουτ στην καλύτερη μέτριος!

Χάνει πολλά ελεύθερα σουτ.

Νελσον και Μπλουμς ανέκδοτα δρόμο!

Στον Λουκά πρόταση για αναπροσαρμογή συμβολαίου με τα μισά και αν δε θέλει δρόμο και αυτός.

Ο κουράδας ο Μπατίστα δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει ή μάλλον μπορώ,στην αρχή της σεζόν που δεν ήταν κρίσιμα τα παιχνίδια έβαζε 15 πόντους για πλάκα τώρα στα δύσκολα δε μπορεί,να μου πεις δε φταίει αυτός παίχτης για μεσαίες ομάδες ήταν ανέκαθεν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...