Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ειναι αποριας αξιο που μετρανε τις νικες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ εναντιων του ΟΦΗ,τις εξισωνουν για να μας πουν οτι δεν ηταν παραρτημα..

Και με τον Εργοτελη τις ιδιες νικες εχουμε αλλα παραρτημα τον ανεβοκατεβαζετε.. 

Για να ειναι παραρτημα δηλαδη,πρεπει ντε και καλα να εχετε περισσοτερες νικες εσεις απο εμας?

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παιδια οι νικες που μετρατε δεν μου λενε τιποτα, αυτα ειναι υποθεσεις που μπορει να πει ο καθενας, και οχι αποδειξεις. Τωρα για  αυτους που δεν δεχονται την σχεση που υπηρχε μεταξυ  οφη και παο, ή ειναι τρελά φανατισμενοι  ή βλεπουν ποδοσφαιρο μονο τα τελευταια 5 χρονια 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα μου είναι εντελώς αδιάφορο, αλλά μια που είναι Κυριακή, έχω να κάνω μια μεθοδολογική παρατήρηση (επαγγελματική διαστροφή). Αν θέλετε να συγκρίνετε τις επιδόσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ εναντίον του ΟΦΗ, πρέπει να κάνετε τα εξής:

1. Να αποφασίσετε για ποια περίοδο μιλάτε. Προφανώς δεν είναι ως το 2015, δεδομένου ότι ο Βαρδινογιάννης δεν ασχολείται καν με τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια. Πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε η ιδιοκτησιακή σχέση των 2 ομάδων; 1980-2005, 1990-2000; Αυτό είναι το πρώτο.

2. Παίρνετε τα αποτελέσματα ΟΣΦΠ-ΟΦΗ και ΠΑΟ-ΟΦΗ και αθροίζετε τις νίκες ή τους βαθμούς για το χρονικό διάστημα που προσδιορίστηκε παραπάνω.

3. Παίρνετε τα συνολικά αποτελέσματα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ εναντίον όλων των ομάδων στο ίδιο χρονικό διάστημα.

4. Συγκρίνετε πώς τα πήγαν έναντι του ΟΦΗ και αν αυτή η επίδοση διαφέρει από το πώς τα πήγαιναν συνολικά στο πρωτάθλημα.

Έτσι, έστω ότι ο ΠΑΟ είχε 120 βαθμούς έναντι του ΟΦΗ και ο ΟΣΦΠ 100 βαθμούς έναντι του ΟΦΗ. Αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα. Αν συνολικά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ είχε μαζέψει 1200 βαθμούς και ο ΟΣΦΠ 1000, η διαφορά είναι "φυσιολογική".

Αν πρόκειται να διαφωνείτε επ' αυτού, τουλάχιστον κάντε τον κόπο να συγκρίνετε σε σωστή βάση. Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα :-D

• Like 3
Δημοσ.

Οχι αυτο δε το έγραψα κάπου εγω. Το γράφεις εσύ χωρίς να μπορώ να αντιληφθώ ακόμα από που πηγάζει αυτή η "πληροφορία".

Πες μας τοτε επιτελους τι εννοεις οταν μετα απο αυτη την τοποθετηση του slimdata

Ο όφη δεν άνοιξε τα πόδια στον παναθηναικό. Όσο νικάγαμε εμείς, νίκαγαν κι οι γαύροι.

εσυ του απαντας πως ''δεν μπορει να γραφει πως οι γαβροι νικουσαν οσο ο Παναθηναικος.''

Πες μας τι εννοεις οεο! Μας εχεις τρελανει λεμε!!!

Πάρα πολλές φορές ανάλογα με τα θελήματα της διοίκησής των.

Παρα πολλες φορες εχει ανοιξει τα ποδια μαλιστα. Θα μπορουσες να μας διαφωτισεις λιγο περισσοτερο? Ποτε του ανοιξε τα ποδια? Οταν του εκοψε το πρωταθλημα? Οταν τον αφησε εκτος ευρωπης? Μηπως τα υπολοιπα χρονια που τα στατιστικα δεν δειχνουν απολυτως τιποτα τετοιο? Πες μας! Δειξε μας τα φωτα σου!

Δεν με ενδιαφέρει, δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο.

Πες μας τι εγραψες επιτελους! Αν εχεις καταλαβει και εσυ τι εγραψες βεβαια....

Το πιο γνωστό αποδεδειγμένο παράρτημα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου περίπου μέχρι το 2005. Η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που βαφτίστηκε ως θυγατρική ή συνιδιοκτησία. Η μη αποδοχή σου για τη σχέση την οποία παραδέχονται και οι οπαδοί του ΟΦΗ, σε κάνει να φαίνεσαι γραφικός. Έξαλοι πανηγυρισμοί απ΄τους Οφητζήδες μετά τη 4άρα το 2007 που σήμανε και το οριστικό τέλος αυτής της συνεργασίας και φυσικά την αρχη του τέλους του ΟΦΗ.

Αποδειξεις υπαρχουν και τις εχω γραψει ηδη. Τις δικες σου τις περιμενουμε ακομα....

Παντως ειναι αποριας αξιο που μετρανε τις νικες του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ εναντιων του ΟΦΗ,τις εξισωνουν για να μας πουν οτι δεν ηταν παραρτημα..

Και με τον Εργοτελη τις ιδιες νικες εχουμε αλλα παραρτημα τον ανεβοκατεβαζετε.. 

Για να ειναι παραρτημα δηλαδη,πρεπει ντε και καλα να εχετε περισσοτερες νικες εσεις απο εμας?

Εμεις για παραρτηματα μιλαμε μετα την Φαταουλα εποχη. Εκει γιγαντωθηκε το φαινομενο...

Για κανε σουμα...

Δημοσ.

Ξανθη, Λεβαδoκομποτιακος,  Αστερας Μποροθρυλου, Nιονιος, Κερκυρα, Ιωαννινα, Τελης και ...ΟΦΗ. Και οτι αλλο μου διαφευγει.

Και συζητατε ακομα με τους γνωστους copy/paste gavrous.gr για παραρτηματα.

Δημοσ.

Εντυπωσιακό το γεγονός πάντως ότι ο ΟΦΗ ειναι αποδεδειγμένα παράρτημα αλλά για τα παραρτήματα του Ολυμπιακού και για την παράγκα δεν εχει αποδειχθεί τίποτα.

Δημοσ.

Για πες μας ποιες ειναι οι αποδειξεις σου.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν ειχαν σχεση ο οφη με τον παο?

Δημοσ.

Μιλησε για αποδειξεις που υπαρχουν στην μια περιπτωση ενω δεν υπαρχουν στην αλλη.

Τις περιμενω.

Δημοσ.

Μιλησε για αποδειξεις που υπαρχουν στην μια περιπτωση ενω δεν υπαρχουν στην αλλη.

Τις περιμενω.

Εγω σε ρωταω αν πιστευεις οτι υπηρχε σχεση παο οφη παλι? 

Ασε τι λενε οι αλλοι...

Δημοσ.

Εντυπωσιακό το γεγονός πάντως ότι ο ΟΦΗ ειναι αποδεδειγμένα παράρτημα αλλά για τα παραρτήματα του Ολυμπιακού και για την παράγκα δεν εχει αποδειχθεί τίποτα.

Η συνεργασία με Πανιώνιο δεν είναι αποδεδειγμενη; Ελευθεροπουλος, πολλα αλισβερισια με παιχτες.

Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλά στοιχεία που ορίζουν μια καλή σχέση αλλά δε μιλάμε για αποδεδειγμενη χρηματοδοτιση η κοινή ιδιοκτησια.

Η ουσία είναι αν θα ήθελες σαν οπαδός μίας ομάδας να είσαι γνωστής μιας νομιμης συνεργασίας με ομάδα Β κατηγορίας για παράδειγμα.

Δημοσ.

Ξανθη, Λεβαδoκομποτιακος,  Αστερας Μποροθρυλου, Nιονιος, Κερκυρα, Ιωαννινα, Τελης και ...ΟΦΗ. Και οτι αλλο μου διαφευγει.

Και συζητατε ακομα με τους γνωστους copy/paste gavrous.gr για παραρτηματα.

Αστέρας σιγουρα οχι. Και Γιάννενα μαλλον οχι. Για τα υπολοιπα συμφωνω.

Φετος ο,Αστέρας πάλεψε με νύχια και με δόντια για το Χ με διαιτησια 100-0 εναντιον του. Τα ιδια και τα Γιάννενα στο τηγάνι.

Δημοσ.

Γνωμη ζητας, αλλα γνωμη δεν σε βλεπω να λες: http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=54027328

Εσυ τι πιστευεις για αυτες τις ομαδες και τις σχεσεις τους με τον ΟΣΦΠ;

Φιλε δεν μου απαντας ομως.

Οσο αφορα τον ολυμπιακο , σιγουρα εχει επιρροη σε πολλες ομαδες.

Δημοσ.

Ούτε ο ΟΦΗ είναι του γαβρου. Πηγαν περσι να συνεργαστούν και τα σπασαν. Οι κακες γλωσσες λένε πως ο μαρινακης τους ήθελε παράρτημα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...