SlimData Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αδερφέ εγώ όχι, το έχω κόψει δυστυχώς το γήπεδο για λόγους που έχω αναφέρει παλιότερα. Κρομ, και πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω έχει 5 δευτερόλεπτα για την επαναφορά από τη στιγμή που θα πιάσει τη μπάλα εκτός γραμμής. Οπότε δεν έχει γίνει κάτι παράτυπο. Αυτός είναι και ο λόγος που κανονικά δεν πρέπει να ακουμπάει τη μπάλα μετά από καλάθι παίχτης της ομάδας που έκανε επίθεση.
SlimData Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι κάτι που το κάνουν πάρα πολύ συχνά πάρα πολλά γκαρντ και πολύ κακώς το επιτρέπουν οι διαιτητές. Ίσως και να μην το βλέπουν αφού είναι στατικοί και μακρυά από το καλάθι. Η κίνηση αυτή με την κίνηση του σπανούλη που σχολίασα εγώ είναι διαφορετική. Αυτό που λέω εγώ είναι κίνηση με την οποία είτε αφήνει έναν αντίπαλο πίσω πηγαίνοντας στο καλάθι με ανισορροπία στην άμυνα, είτε κερδίζει φαουλ από τον αντίπαλο που δεν θέλει να του δώσει το drive. Και αυτά ξεκινώντας με παράβαση. Anyway, σε σχέση με d-wade έχουμε δει καλύτερο πιστεύω στην ελλάδα. Θα ψάξω λίγο κι επανέρχομαι edit: ξέχασα να βάλω το βίντεο, πρώτη πρώτη φάση Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από SlimData
Armored Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναι ρε αδερφε χαριτολογωντας το λεω. Θα το εγραφα προηγουμενως αλλα με προλαβαν, οσο μεγαλυτερο το επιπεδο και το ειδικο βαρος των παικτων τοσο μεγαλυτερη η ανοχη των διατητων. Κακως εννοειται αλλα τι να κάνεις. Νομιζω οι ρεφς το αντιμετωπιζουν οπως τα βηματα που γινονται πολλες φορες σε μπασιμο στον αιφνιδιασμο (extreme παραδειγμα). Σε χαμηλοτερο επιπεδο εχω δει να δινουν παραβαση σε τετοιες φασεις αλλα στον Λεμπρον ξερω γω δεν θα σφυριχτει ποτε. Ψαξε 'lebron traveling' να δεις τι υλικο υπαρχει.
SlimData Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ειδικά το nba δεν μου λέει κατι, όλοι περπατάνε εκεί. Ε, αν σε λένε και λεμπρον, περπατάς ακόμα παραπανω
SlimData Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο λοτζέσκι την κυριακή αδικήθηκε αλλά ευτυχώς οι golden state gauroi δεν επηρεάστηκαν. Αλλά αδικήθηκαν http://www.gazzetta.gr/basketball/article/756425/lotzeski-sfyrixoyn-oti-theloyn -τον παράγοντα διαιτησία: «Δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ας σφυρίξουν ό,τι θέλουν, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν γίνεται, εξάλλου, να αλλάξουμε εμείς αυτό που θα σφυρίξουν. Το σημαντικό είναι να μη χάνεις την ψυχραιμία σου με αυτά που θα σφυρίξουν».
gamanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ειδικά εκεί στο αίρμπολ από λέι απ, ήταν τρεις παραβάσεις, ένσταση και η μπάλα απ' έξω. Είχανε προετοιμαστεί όμως ψυχολογικά και παρά τις αντιξοότητες, τα πρώτα 12 τρίποντα ήταν...
genius_13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Λέτε για Σπανούλη αλλά τόση ώρα ένας δεν βρέθηκε να ανεβάσει αυτό
8elwADSL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 http://www.gazzetta.gr/football/article/756249/koryfaios-stin-eyropi-o-panathinaikos «Παραδόξως, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός είναι η ισχυρότερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη [...]» αναφέρει το δημοσίευμα για το Τριφύλλι, σημειώνοντας την παρουσία του στον τελικό του '71, αλλά και στα ημιτελικά το '85 και το '96.
nomisteraki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 πριν 40 χρονια ιστοριουλες.. με αυτα να χαιρεστε την ωρα που σας τσεπωνουν τα φρακα οι δηθεν που θα σας σωζανε ο παο στην καταταξη της ουεφα παιζει ναναι και πιο καΤΩ και απο τον ατρομητο, 15 χρονια καθοδος, δεν υπαρχει καν , ακουνε παο και δε ξερουν τι ειναι αυτο και μην ξεχναμε και την ιστορια επι χουντας και πως στησανε την δηθεν ανοδο της ελληνικης ομαδας, τα ειπε και η γυναικα του παπαδοπουλου και οι "αντικειμενικοι" την βγαλανε τρελιτσα
8elwADSL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 15 χρόνια κάθοδος;Μήπως θες να πεις 5; Εσύ για 15 χρόνια τι έκανες;Πρώτη εκτός έδρας νίκη το 2007... Η L Equipe βαθμολόγησε τις ομάδες με βάσει τις επιτυχίες τους τα τελευταία 60 χρόνια και όχι τα τελευταία 5 που βολεύει εσένα. Πιο πριν σου έκαναν πλάκα για καμιά 15ετια+ ομάδες με καρδούλες στη φανέλα...τα ξέχασες αυτά; Για το γουέμπλει όλα τα ψεύδη κατέρρευσαν πρόσφατα τσουκαλάκο http://www.sport-fm.gr/article/i-xoudiki-propaganda-gia-ton-panathinaiko/796908 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις