Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ειμαστε στο 75 και σκεφτομαι ποσο αδικο θα ειναι να φαει κανα γκολ ο Αστερας τωρα και να φυγει χωρις βαθμο. Δεν υπαρχει ομαδα Παναθηναικος.

Ο Θεοδωριδης χωρις μαλλια και γυαλια εκανε κανενα tweet ή μπα?

• Like 1
Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι οτι αυτη η ομαδα, αυτοι οι παιχτες δεν κερδιζουν τη συμπαθεια του κοσμου, δεν σε πειθουν οτι χρειαζονται ή οτι επιζητουν την στηριξη μας.

Κατα τ'αλλα ευτυχως που ο Φερειρα οσο εμεινε δεν ειχε και πολλες προσωπικες επιλογες παιχτων διοτι αν κρινω απο Ζεκα, Φορναρολι και Βιτολο θα ειχαμε πεσει απο περυσι Β εθνικη αν του παιρνανε οτι ζηταγε. Ελπιζω να τον τελειωσει συντομα ο Θεοδωριδης Αλαφουζος γιατι δεν τραβαει αλλο αυτο το πραγμα με την αδιαφορια.

Ας φερουν την Αγγελαρα (τον Αναστασιαδη) να τους τριξει λιγακι τα δοντια γιατι πολλες ντιβες μαζεψαμε τελευταιως στην ομαδα και συμπτωματικα ολες τους εχουνε περιοδο 32 μερες το μηνα, με πρωτεγαρτρια την γρια. Τοσο γιωτομπαλιστικη ομαδα δεν εχω ξαναδει απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου. Δε γινεται αυτο το πραγμα να κατεβει Καραισκακη, απλα δεν γινεται.

Δημοσ.

btw εμενα ο Αναστασιαδης μ'αρεσε στην θητεια του στον ΠΑΟ, το λεω χρονια τωρα.

Και ηταν ο μονος προπονητης που ειχε τα @@ να αφηνει βεντετες παγκο επειδη δεν δουλευανε, παρα το κραξιμο ΟΛΟΥ του κοσμου. Εκ του αποτελεσματος δικαιωθηκε.

ΥΓ. Κι οσοι περιμενουνε τον Λετο για να δουν ασπρη μερα ας το ξεχασουν. Αυτος πηγε απο κουρεμα. Θα δει τον εαυτο του στον καθρεφτη και δε θα εχει ψυχολογια ουτε να παει ως το περιπτερο, ποσο δε μαλλον να παιξει μπαλα :devil:

Δημοσ.

Θελω καποιος Παναθηναικος που εχει "κονε" με τους παικτες, να μου δωσει τηλεφωνο του κομμωτη του Χριστοδουλοπουλου ωστε να παω να τα κανω και εγω ετσι.

pao_asteras30-09.jpg

Δημοσ.

Κατα 70% φταιει η διοικηση,κατα 20% ο φερειρα και 10 οι παικτες,Εγω αυτο ξερω,και ομως τα ακουει ο παππους.Καθε χρονο τα ιδια εχουμε,οποτε κερδιζουμε και πζιουμε μπαλα ,πωωωππω αυτον ειναι προπονητης,την αλλη χρονια που θα χασουμε φταιει ο προπονητης.Δυστηχως αλλα δεν ισχυει.

Λεγετε κουρεμα πιρλο,το εκανε γιατι ειναι λαυτερος απο τον πιρλο[σιγουρα αυτο πιστευει]..

εγω θαλεγα 70% οι παικτες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...