CROM271 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλα ο Τομιτς στις βολες πρεπει να ΧΕΣΤΗΚΕ!!! Τοσος κοσμος δεν πρεπει να εχει ξαναμαζευτει σε γηπεδο μπασκετ στην Ευρωπη. Μεχρι την Πεμπτη φυσικα....
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχουν μεγαλύτερα γήπεδα στην Αμερική που γεμίζουν. Βέβαια, αν βγάλει προσφορά χοτ ντογκ μισή τιμή 30 δεύτερα πριν λήξει, τα αμερικανάκια τρέχουν, οπότε για ατμόσφαιρα δεν μιλάμε. Περισσότερο κόσμο είχε η ΑΕΚ το 68 αλλά ήταν στο καλλιμάρμαρο που είναι ανοιχτό στάδιο.
CROM271 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλα ο Τομιτς στις βολες πρεπει να ΧΕΣΤΗΚΕ!!! Τοσος κοσμος δεν πρεπει να εχει ξαναμαζευτει σε γηπεδο μπασκετ στην Ευρωπη. Μεχρι την Πεμπτη φυσικα....
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχουν μεγαλύτερα γήπεδα στην Αμερική που γεμίζουν. Βέβαια, αν βγάλει προσφορά χοτ ντογκ μισή τιμή 30 δεύτερα πριν λήξει, τα αμερικανάκια τρέχουν, οπότε για ατμόσφαιρα δεν μιλάμε. Περισσότερο κόσμο είχε η ΑΕΚ το 68 αλλά ήταν στο καλλιμάρμαρο που είναι ανοιχτό στάδιο. Επίσης δεν ξέρω αν έχουν σπάσει τα ρεκόρ που έχουμε με τον πελάτη.
CROM271 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλα αν γινοταν και κανενας αγωνας μπασκετ στο Μαρακανα θα μας περνουσε και αυτος σε κοσμο... Μη συγκρισιμο επομενως εντελως αστοχο... Επίσης δεν ξέρω αν έχουν σπάσει τα ρεκόρ που έχουμε με τον πελάτη. Καλα τωρα στο φλου μιλαμε. Παντως οποιον ρωτουσα μου ελεγε πως θα παει... . Και δεν ειμαι απο Αθηνα... Εγω σημερα δεν μπορεσα, αλλα Πεμπτη κατεβαινω 300 χιλιομετρα ΧΩΡΙΣ εισιτηριο... Τα 2 τριποντα του Διαμαντιδη μαζι αλα ιταλικα Κανενα βιντεο με την εισοδο του Σαρας στο ΟΑΚΑ υπαρχει? Δεν εχω βρει τιποτα... 1
lak10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Υπάρχουν μεγαλύτερα γήπεδα στην Αμερική που γεμίζουν. Βέβαια, αν βγάλει προσφορά χοτ ντογκ μισή τιμή 30 δεύτερα πριν λήξει, τα αμερικανάκια τρέχουν, οπότε για ατμόσφαιρα δεν μιλάμε. Περισσότερο κόσμο είχε η ΑΕΚ το 68 αλλά ήταν στο καλλιμάρμαρο που είναι ανοιχτό στάδιο. συμφωνω μαζι σου για μενα δεν εινι ατμοσφαιρα το hot dog και η μπυρα ουτε το να κραταω ενα πλακατ και να φωναζω defence το γηπεδο ειναι φωνη και τραγουδι οπως το σημερινο αν το σημερινο το βαζαμε σε εναν Αμερικανο θα τρελενοτανε ειναι κατι το φοβερο σαν ατομοσφαιρα κατι που οι ξενερωτοι Αμερικανοι απλα δεν μπορουν να κανουν
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 συμφωνω μαζι σου για μενα δεν εινι ατμοσφαιρα το hot dog και η μπυρα ουτε το να κραταω ενα πλακατ και να φωναζω defence το γηπεδο ειναι φωνη και τραγουδι οπως το σημερινο αν το σημερινο το βαζαμε σε εναν Αμερικανο θα τρελενοτανε ειναι κατι το φοβερο σαν ατομοσφαιρα κατι που οι ξενερωτοι Αμερικανοι απλα δεν μπορουν να κανουν Οι ξενέρωτοι οι Αμερικάνοι που μπορούν και παίρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Που δεν φοβούνται μην τους ποδοπατήσουν 5 χιλιάδες υπεράριθμοι. Που ξέρουν ότι εφόσον έχουν εισιτήριο θα βρουν θέση να κάτσουν. Που αν τους έρθει κατούρημα, έχουν τουαλέτα της προκοπής να πάνε. Που μπορούν να πάνε με τον φίλο τους που είναι άλλη ομάδα. Αλλά είναι ξενέρωτοι, χίλιες φορές τα δικά μας με την καφρίλα, τα γαμωσταυρίδια, τα τσιγάρα, τους μπάφους, το ξύλο και τα καπνογόνα... 3
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ε ναι εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν σκοτώσαμε και άνθρωπο για την οπαδική καφρίλα.Για τον Φιλόπουλο λέω.Που να μας φτάσουν οι Αμερικάνοι.Ατμόσφαιρα.Άστα να παν στο διάολο δηλαδή.Πας στο γήπεδο και παίζεται και ένα θρίλερ σχετικά με το αν θα γυρίσεις σπίτι σου υγιής.Γήπεδο και σινεμά παιδί μου τι να λέμε τώρα.Που να μας πιάσει η Αμερική.
maxdore217 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αυτό που είπα και μερικοί δεν κατάλαβαν είναι να μην λέμε ότι θέλουμε ότι ο Παναθηναϊκός χθες έπαιξε Τζόκερ και πέρασε , στην 3 παιχνίδια μέχρι τώρα είναι καλύτερος ( σοβαρότερος ) από την barca , κανονικά θα έπρεπε να μιλάγαμε σήμερα για 3-0 . Αλλά και εσείς να παίζατε με την barca στα ίσια με εσάς θα ήμουν ( καλή επιτυχία σήμερα αν και δεν χρειάζεται με τους τουρκαλάδες μιας και είναι σάπια ομάδα : αυτή μπήκε τυχαία ).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Η ομαδα που θα περασει αυτη τη σειρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες και για τελικο. Πεμπτη πρεπει με καθε τροπο να το καθαρισουμε, διαφορετικα θα παμε ξεφουσκωτοι στην Ισπανια και θα δουμε ενα σουπα ματσακι των χαλαρων 10+ ποντων. Ομως για να ερθει νικη την Πεμπτη, πρεπει αφενος να βρει καμια λυση ο Αρτζι Μητσος απεναντι στη ζωνη και οι περιφερειακοι μας (Μπραμος, Ουκιτς) να παιξουν πολυ καλυτερη αμυνα απο αυτο που ειδα χθες. Δεν δικαιουμαστε να τρωμε τοσους ευκολους ποντους απο τον Σαρας (σχεδον ολα ηταν ελευθερα σουτ) και απο τον Ναβαρο (που εκανε 1 ντριμπλα και εβγαζε επισης σουτ με καλες προυποθεσεις). Δεν δικαιουμαστε να δινουμε τοσα ελευεθρα σουτ σε Σαδα, Γουαλας. Ερωτημα ειναι αν εχουν ακομη ψυχολογια για 2πλο οι Ισπανοι μετα τον τροπο που ηρθε χθεσινη τους ηττα. Θεωρω πως λογω εμπειριας, εχουν. Ελπιζω η εδρα να τους επηρεασει ακομα περισσοτερο τους Ισπανους, διοτι χθες λακισανε στα δυσκολα. Μνημειωδης φοβος του Τομιτς στις βολες (μεχρι εκεινο το σημειο εβγαζε φωτιες στο παιχνιδι-αρα ειχε καλη ψυχολογια), μνημειωδης φοβος ολων των Ισπανων στην τελευταια επιθεση να παρουν πανω τους ενα σουτ (οπου παλι η περιφερεαικη μας αμυνα ηταν τραγικη και ευτυχως που οι 20000 κοσμου τους βγαλαν εκτος συγκεντρωσης γιατι αλλιως καποιος θα μας το ειχε μπουμπουνησει το 3ποντακι). Μεγαλη εδρα, μεγαλη φανελα, μεγαλη μαγκια.
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FFBARgQUoXE 3
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλα ο Τομιτς στις βολες πρεπει να ΧΕΣΤΗΚΕ!!! Τοσος κοσμος δεν πρεπει να εχει ξαναμαζευτει σε γηπεδο μπασκετ στην Ευρωπη. Μεχρι την Πεμπτη φυσικα.... Το ρεκορ, των τελευταιων χρόνων τουλάχιστον το έχει η Παρτιζαν με 23.000 επισημα κομμένα εισητηρια. 1
patrickdrd Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 πολλα μηνυματα εδω μεσα ειναι τουλαχιστον τραγικα κ χαμηλοτατου επιπεδου... μαλλον το ινσομνια δεν ειναι για μενα, γεμισε παιδακια 20-25 χρονων... μπαινει ο αλλος να διαβασει για την τεραστια νικη της ομαδας του κ τι διαβαζει; για τον σπανουλη, για το nba, για τον καθε καρφο προσπαθει να μειωσει την εκταση της νικης κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο, τραβατε ρε παιδια στο θεμα της ευρωλιγκας να γραψετε οτι σας ερχεται στο κεφαλι, οι μοντ δεν ελεγχουν τα παντελως ασχετα μηνυματα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις