DKNI Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ε πηγαινε εσυ Σεντ Μοριτζ με τον Αλαφουζο να παω κι εγω Λεωφορο (..) με τον κοσμο να τους ρωτησω και θα σου πω γιατι δεν μιλανε... Anyway. Αν και σου ειπα μερικους λογους να προσθεσω οτι αν ο Αλαφουζος ειναι γραφικος, τοτε αν αυτος που ειναι στο -12 (η οσο ειναι τελος παντων) αρχισει να χτυπιεταιγια τα διαιτητικα θαυματα που του...στερησαν το -10, καταλαβαινεις... Eνας ακομη ειναι, υποθετω, οτι ο κοσμος εχει ξενερωσει και ειναι αδιαφορος για το αν θα τελειωσει τη σεζον 7ος ή 11ος. Ξαναειπα, ο κοσμος εχει αλλα πραγματα να ασχοληθει, απο τη διαιτησια στο Φαληρο προχθες. Ομως θα σου αντιστρεψω την ερωτηση. Για πες. Μιας και για τον Αλαφουζο σου φαινεται απλα περιεργο και δεν βρισκεις απαντηση, γιατι ο κοσμος ειναι μουγκα στη στρουγκα? 1. Τα πιο σημαντικα ειναι τα tweets του Αλαφουζου? Γιατι και παλαιοτερα ελεγα οτι το γηπεδο μας καιει και τα αλλα στα @@ μας αλλα τοτε ασχολουσασταν με τιτιβισματα 2. Για τον κοσμο που ρωτας, εγω θα σου πω? Εγω και για τα τιβισματα ελεγα, και για τη διαιτησια και μιλαγα για ολα, καλα και κακα. Ο κοσμος της ΣπορτΝτευ και του ΣπορΦΜ ας μας πει γιατι στις μαλακιες του Αλαφουζου εχει φωνη και στα δικια ειναι Κινεζος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αποκαρδιωτικο το θεαμα στην Μαδριτη. Μακαρι να εκναι απλα ενα κακο ξεκινημα. Ο αλλοτε μεγαλος και ανικητος αρχηγος πλεον δειχνει μοναχικος και αβοηθητος.
maestros134 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Καλός ο σοφό μέχρι στιγμής πρέπει να έχει δούλεψει πολύ στις βολές το καλοκαίρι 4/4 μέχρι στιγμής
Erunildo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Παιζει κανα λινκ παιδες? Στα ρουμανικα μεν,αλλα καλουτσικη ποιοτητα.. sop://broker.sopcast.com:3912/112233
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μπειτε στο σπορτλεμον κατα 99% θα την εχει και στα Ελληνικα. Καλός ο σοφό μέχρι στιγμής πρέπει να έχει δούλεψει πολύ στις βολές το καλοκαίρι 4/4 μέχρι στιγμής Και με τον Πανιωνιο είχε 6/6 αν θυμαμαι καλα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μαγικη η εικονα μετα το πρωτο τραγικο 5λεπτο. Φοβερος Σοφο. Για να δουμε τι μας επιφυλασσει το Β ημιχρονο.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Λογικα η Ρεαλ θα ανέβει πολύ, οι Ελληνικες ομαδες συνηθίζουν να μην τα πηγαινουν καλα στην Ισπανια, ενώ και το ροστερ της για μενα είναι το καλύτερο από ολες τις ομαδες της Ευρωλιγκα. Για μενα τα παντα θα παιχτουν στο 5, αν ο Σοφοκλης δεν εχει προβλημα με φαουλ ο Παο θα ειναι μεσα στο παιχνιδι, απο την αλλη Αρμστρονγκ και Σκορδιλης ηταν εκτός παιχνιδιου οποτε μπορει να υπάρξει θέμα στο 5 αν και υπάρχει και ο Τσαρτσαρης που μεχρι τώρα αγωνιζεται στο 4. Απο οτι βλέπω ο Πεδουλακης κραταει τον Γιαννόπουλο μονο για την Ελλάδα που εκει θα έχει μεγάλη συμμετοχη και σιγα σιγα θα μπαινει και στο ροτεισον της Ευρωλίγκα. Επίσης να προσθέσω ότι ο Πανγκο επιθετικα τουλάχιστον μου αρεσε πολύ ενώ και ο Κιτσεν θυμίζει λιγάκι Λογκαν;
alexdelpiero Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Aψογος ο ΠΑΟ απο το 5 και μετα.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Διαμαντιδης σε αμυνα και επιθεση φοβερος ο Σχορτσιανιτης εχει βαλει μεσα στα καλαθια τον Μπεγκιτς,πολυ καλος στην αμυνα ο Μπραμος πανω στον Καρολ,μεστη εμφανιση ο Κιτσεν.Αναστηθηκε ο τσαρτσαρης. Μονη παραφωνια ο Xιλτον στην αμυνα. Ρε Σκορδιλη τι το ηθελες το καρφωμα. Τραγικος ο Μιροτιτς μεχρι στιγμης οπως και οι Γιουλ και καρολ.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τραγικος ο Μιροτιτς μεχρι στιγμης οπως και οι Γιουλ και καρολ κι ο δορυφόρος φιξντ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ομορφο παιχνιδι, πολυ ενθαρυντικο οτι ανταποκρινομαστε στο δαιμωνιωδη ρυθμο των Ισπανων. Ο χοντρος μας κανει πλακα
FilipposMD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ποιο να είναι το ρεκόρ στα εύστοχα δίποντα άραγε; 9/9 έχει μέχρι τώρα. Δεν το έχω δει όλο, αλλά ο Διαμαντίδης έχει βγει καθόλου; Όλο μέσα τον βλέπω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Παααααρα πολλα λαθη. Ουκιτς αρμστρογκ για φαπες Σημαντικο θεμα που πρεπει να δει ο Πεδουλακης ειναι πως η αμυνα μας δεν περιορισε στο ελαχιστο ουτε ενα απτα αστερια της Ρεαλ
speedy23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ^^Απ'οσο εχω δει και ο Μασιουλις φαινεται εκτος κλιματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις