HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα γιατι δεν γινεται διαφορετικα. Ignore list superpie/galaxy s4 1. gamanos 2. HERTHAN
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Supertrolpie το θέμα με σένα είναι 1) Δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι πριν απαντήσεις,προχειροδιαβάζεις. 2)Δεν γνωρίζεις τα θέματα που συζητάς ούτε καν επιφανειακά 3)Ποστάρεις λινκ που έριξες μια γρηγορη ματιά μισου λεπτού 4)Επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια έχω δει ποστς 4-5 φορές τα ίδια. 5)Τα επιχειρηματα σου είναι χαμηλής νοημοσύνης ή τσουκαλίδικα π.χ. μου λες "Γιατι εκανε διπλο ο Ατρόμητος αμα δεν είναι παράρτημα" όταν είχατε πλεόνασμα πάνω απο 12 βαθμούς. Μην ξεσκίζεσαι να απαντήσεις σε όλους έστω να πεις και μια βλακεία. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Συνηδητοποίησε οτι δεν βρέχει έχει κανει μεγαλη ζημιά η ομάδα σου στο ποδόσφαιρο μην χτυπιέσαι όλη την ώρα να βγάλεις τρελλούς τους πάντες Αυτά όλα δίνουν χαρακτηριστικά τρολ...και άσε τι κάνω εγώ. Κοψτα αυτά και να είσαι όσο φανατικός θες. Αλλα να είσαι νορμαλ όχι τρολ. Εγώ δεν θα σε βάλω ignore list ακόμα γιατι έχεις πλάκα. Αλλα νομίζω το παραξύλωσες
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπα ποτε οτι η ομαδα μου ειναι καθαρη και οτι δεν εχει κανει τις φουστιες της.Το εχω πει πολλες φορες.. Το θεμα ειναι οτι προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας και ολους μας οτι εσεις ειστε απολυτως καθαροι. Ε οχι δεν ειστε ρε φιλε,πως να το κανουμε τωρα..
man of steel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπα ποτε οτι η ομαδα μου ειναι καθαρη και οτι δεν εχει κανει τις φουστιες της.Το εχω πει πολλες φορες.. Το θεμα ειναι οτι προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας και ολους μας οτι εσεις ειστε απολυτως καθαροι. Ε οχι δεν ειστε ρε φιλε,πως να το κανουμε τωρα.. Στο έχουν πει και άλλοι σύνγαυροι να στα πω και εγώ.Υποθετικά ας πούμε ότι έχεις χίλια δίκια(που δεν έχεις)ποιον προσπαθείς να πείσεις;Τον μεγαλύτερο αντίπαλο από καταβολής ποδοσφαίρου και γιατί να νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις σε τέτοιο βαθμό;Γιατί θεωρούν τον Μαρινάκη ή τον Κόκκαλη βρώμικο;Γιατί τι είναι παπαδοπαίδια;Σου δίνω ένα δίκιο γιατί και από την άλλη πλευρά υπάρχουν ακρότητες αλλά στο κάτω κάτω στα τέτοια σου τι γνώμη έχουν τα παιδιά του ΠΑΟ για την ομάδα σου και μαλιστα στο δικό τους topicΈχει ένα σκασμό ζέστη μόλις γύρισα από την δημοτική πισίνα μετά από ένα ωραιότατο μπανάκι και 4-5 mohito.Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο και να χαλαρώσεις.Άστο το ρημάδι το πληκτρολόγιο από τα χέρια.Μα όλη μέρα στο insomnia; Αν είναι δυνατόν
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι,κανεις δεν ειναι Παπαποπαιδι εκτος απο τους δικους τους... Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,μου λενε κατι και απανταω στο ιδιο υφος.Μην νομιζουν κιολας οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι..Εδω μας εβγαλαν οτι εχουν τα καλυτερα παιδια στις διοικησεις τους,τους καλυτερους οπαδους κτλ.. Ξεχνανε τα δικα τους με τις δωροδοκιες τους και που δεν τους αγγιξε κανεις..Αν εγω επρεπε να παιζω 4η Εθνικη εδω και 10-15 χρονια τοτε αυτοι επρεπε να παιζουν Γ' Τοπικο εδω και 40 χρονια..Αλλα δεν φταιει κανεις τους,αυτος ο χαζος προεδρος του Ολυμπιακου φταιει τοτε που τους εσωσε...Δεν πειραζει ομως,εχει ο καιρος γυρισματα,ο Μαρινακης θα τους αποτελειωσει...Δεν ειναι Ανδριανοπουλος ο Βαγγελας... Αλλα οκ,το σταματαω εδω..Δεν αξιζει καν στην καταντια που βρισκονται...Τα εχουν αυτα οι βαθια αρρωστοι...
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΛΕΟΣ ΡΕ galaxys4 ΕΛΕΟΣ. Δεν αφηνεις κουβεντα να πεσει κατω σε ολα τα θεματα. 1
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι,κανεις δεν ειναι Παπαποπαιδι εκτος απο τους δικους τους... Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,μου λενε κατι και απανταω στο ιδιο υφος.Μην νομιζουν κιολας οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι..Εδω μας εβγαλαν οτι εχουν τα καλυτερα παιδια στις διοικησεις τους,τους καλυτερους οπαδους κτλ.. Ξεχνανε τα δικα τους με τις δωροδοκιες τους και που δεν τους αγγιξε κανεις..Αν εγω επρεπε να παιζω 4η Εθνικη εδω και 10-15 χρονια τοτε αυτοι επρεπε να παιζουν Γ' Τοπικο εδω και 40 χρονια..Αλλα δεν φταιει κανεις τους,αυτος ο χαζος προεδρος του Ολυμπιακου φταιει τοτε που τους εσωσε...Δεν πειραζει ομως,εχει ο καιρος γυρισματα,ο Μαρινακης θα τους αποτελειωσει...Δεν ειναι Ανδριανοπουλος ο Βαγγελας... Οκ.... το πας αλλού εσύ, δεν στην είπαν όλοι για αυτά. Τεσπα κάνε οτι θες εγώ στα είπα μια φορά, δες σειρά σειρά αυτα που έγραψα αν μπηκες στον κόπο και αναρωτήσου αν τα κάνεις. Αλλιώς βλέπω να κάνει βόλτες η ignore list. Που σε έχει βάλει και ο Slimdata και πρέπει να τον προσθέσουμε ΥΓ. Αν έχει καμια σημασία το πρωτάθλημα τότε το πήρε μέχρι και η Λάρισσα. Για τέτοιες παράγκες μιλάμε....με πορδές δεν βάφονται αυγά...
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Την τελευταια φραση σου να την πεις για τον Προεδρο σου τον Αλαφουζο... Και επισης σου ειπα,οτι απανταω στο υφος που απαντας εσυ και οι αλλοι.. Αν απαντησεις σοβαρα θα απαντησω σοβαρα,αν απαντησεις με τρολ,θα απαντησω με τρολ.. Με τον fire μιλησα κανονικα,ουτε τρολαρα με κατι ουτε τιποτα..Μαζι σου δεν μπορω να κανω συζητηση γιατι καποια στιγμη θα σταματησεις να απαντας και μετα θα ξεχασεις σε τι θα απαντουσες,οποτε δεν υπαρχει νοημα..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπαθώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό κάποιος, ο οποίος με μια πρόχειρη ματιά διατηρεί αυτή τη στιγμή τουλάχιστον άλλους δύο λογαριασμούς, στέλνει αναφορά όπου προκαλεί όποιον θέλει να τον καταγγείλει αν έχει υποψία ότι είναι άλλος από αυτός που δηλώνει. Προσπαθώ επίσης να θυμηθώ που, ακριβώς, αναφέρουν οι όροι χρήσης του insomnia πως αν (νομίζετε ότι) κάποιος τρολάρει ή δημιουργεί πρόβλημα, αυτό σας δίνει κάποιου είδους "δικαίωμα" να απαντήσετε με "τον ίδιο τρόπο" και όχι να αποφύγετε κάθε άλλη αντιπαράθεση και να στείλετε αναφορά. Η πιο απλή λύση θα ήταν να αρχίσω να μοιράζω 30 ημέρες αποκλεισμού. Αντ' αυτού, σαν όψιμο θερινό δώρο, θα σας θυμήσω ότι υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε όποιο χρήστη θεωρείτε ότι σας δημιουργεί πρόβλημα στη λίστα αγνόησης. Το "με τρολάρεις, θα σε τρολάρω", δεν είναι ανεκτό εδώ. Τελευταία προειδοποίηση. Καλό θα ήταν να τη λάβετε υπόψη. 4
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ mod.Τελειωσε το θεμα οσο αφορα το τρολ που λενε οτι κανω καποιοι..Θα μιλαω μονο σοβαρα λοιπον απο εδω και περα οπως θελετε.Θελω ομως να δω και την αντιμετωπιση προς καποια ατομα τα οποια και αυτα τρολαρουν και μαλιστα απο μονα τους χωρις καποιος να πει κατι..Τεσπα,το σταματαω εδω το θεμα και συγνωμη προς οσους κουρασα και ειναι πολλοι.. Και παλι συγνωμη απο τους συμφορουμιτες..
KREATOR13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ovidius poeta in terra Pontica exulat Regina rosas amat Στο τέλος του μήνα διαγώνισμα Aπο που τα μαθαινετε αυτα,απ'το Assassins's Creed? Oσο για τον Superpie εγω πιστευω οτι αν του μιλησετε σοβαρα για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΠΑΙΚΤΙΚΑ θεματα θα σας απαντησει σοβαρα και εχει και αποψη,το θεμα ειναι οτι ακομα ειναι νωρις με το πρωταθλημα και οι συζητησεις πανε σε τιμωριες,επεισοδια,λειβαδιες,αθλητικους δικαστες και φυσικο ειναι να πεφτει και τρολαρισμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λεβαδειακος-γαυρος: Ξυλο με αστυνομια, σπασμενα καθισματα, τραυματισμος 5 θεατων, φωτιες, ζημιες εντος και εκτος γηπεδου με αποτελεσμα καθυστερηση εναρξης του δευτερου ημιχρονου. Oλα απο τα παιδια του κατηχητικου, τους εκλησιαζομενους γαυρους που λεει και ο LRoi. Προστιμο 2.500 ευρω απο την Σουπερλιγκ στον γαυρο.Στην ιδια αγωνιστικη ηταν και το ΠΑΟ-Βεροια: Παιχνιδι στο οποιο δεν υπηρξε το παραμικρο παρατραγουδο στην κερκιδα. Προστιμο 2.600 ευρω απο την ιδια πειθαρχικη επιτροπη. «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ. Παρεξηγουνται κιολας αμα τους πεις για γαυροΛιγκα/ομαδες του κρατους κλπ και σου αρχιζουν τα σεντονια.
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Κατσε ρε midi,εκανε και καποιες μεταγραφες φετος ο Μαρινακης που αλλες φορες δεν εδωσε τετοια χρηματα..Μην πεσει και εξω.. Οντως αυτο ειναι μ@@κια..Λες και ειχε προβλημα ο Ολυμπιακος να πληρωσει ενα προστιμο 10-30χιλ ευρω..Και μαλιστα να πληρωσει λιγοτερα απο οτι πληρωσε ο ΠΑΟ σε σχεση των γεγονοτων.. Υ.Γ Σοβαρα το λεω,μην με παρεξηγησετε παλι.Κατω απο το αρθρο γραφει Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. και Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στα δυο αυτα? Γιατι δεν γραφεται ακριβως το ιδιο?
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τιμωρηθήκαμε χωρις να έχουμε κάνει επεισόδια, και αυτοί που καναν, η nova εκλεισε της κάμερες και τιμωρηθήκαν με αστείο ποσό. (Οχι πως η nova είναι το πρόβλημα) Ολοι μας και μονοι τους οι γαβροι.... Δεν ελένχουν τα πάντα, ψέμματα είναι αυτά...
DKNI Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το ποιμνιο του Καραισκακη πηρε πριμ 2.500€ λεει? Θα γινει εφεση απο τον πατερΜαρινακη για να πεσει η ποινη στα 100€? Αδεκαστη ΣουπερΛιγκα του Μωραλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις