Cossutius. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανας γηπεδικός πέρα απο τον MauMaus να με κατατοπίσει δεν υπάρχει ρε μάγκες? Για καλό σκοπό ειναι. (άντε μη τα πάρω και τα πάω όλα στον Γαβρο να ηρεμήσουμε )
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανας γηπεδικός πέρα απο τον MauMaus να με κατατοπίσει δεν υπάρχει ρε μάγκες? Για καλό σκοπό ειναι. (άντε μη τα πάρω και τα πάω όλα στον Γαβρο να ηρεμήσουμε ) αναλυτικα λοιπον .. στην 5 και στην 8 ειναι οι παιδικες και οικογενειακες καρτες ! στην 3 οι επισημες! 1
Demon13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κανας γηπεδικός πέρα απο τον MauMaus να με κατατοπίσει δεν υπάρχει ρε μάγκες? Για καλό σκοπό ειναι. (άντε μη τα πάρω και τα πάω όλα στον Γαβρο να ηρεμήσουμε ) Δεν θα πάρεις σε 13,14,6,7, είναι το πέταλο. Βγαλε έξω και την 12. Oλα τα υπόλοιπα είναι αποδεκτά οπότε: Οι 5,8,1 είναι κοντά στο πέταλο (φτηνα διαρκείας και φτηνα εισιτήρια εκτος πέταλου), τις χωρίζει συρματόπλεγμα δεν έχεις φόβο(και γιατι να έχεις?), αλλα αν έχεις χρήματα καλό είναι να πας στις : 4,2,9,11 Οι 4 και 2 καλύτερες έχεις εύκολη πρόσβαση πάνω στην Αλεξάνδρας. 10,3 μια χαρά και αυτές, πρέπει να είναι ακριβότερες. Είναι καρφί κέντρο. Στην θέση σου θα αγόραζα στις 3,4,2,5,10,9,11,8,1 κατα σειρά προτεραιότητας.
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αν διαβασες ψαχνει θυρα να μην βριζουν τοσο επειδη θα εχει παιδακια μαζι του ! Στις θύρες 5 κ 8 διατίθενται Κάρτες Διαρκείας αποκλειστικά σε οικογένειες και παιδια λοιπον !
firewalker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν κύριοι. Το θέμα είναι ευαίσθητο και περιμένω τη σοβαρότητα και τη καλή ενημέρωσή σας. Στα πλαίσια μιας κοινωνικής εκδήλωσης (η επιχείρηση που εργάζομαι χρηματοδοτεί μια στέγη για φτωχά-παραμελημένα παιδιά, μικρής ηλικίας), πρόκειται να συνοδέψω 10 παιδάκια στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα του Παναθηναϊκού και στο Καραϊσκάκης για έναν αγώνα του Ολυμπιακού. Οι ηλικίες είναι μικρές (από 8-10 ετών). Εννοείται πως ο αγώνας που θα διαλέξουμε θα φροντίσουμε να είναι κάποιος χαλαρός πρωταθλήματος. Αυτό που ζητάω από εσάς, είναι το ποια θυρα στη Λεωφόρο είναι χαλαρή. Δηλαδή κάποιο σημείο που να μη μαζεύονται όχι απλά χουλιγκάνια, αλλά και τύποι που κατεβάζουν καντήλια καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μια θύρα που διαλέγουν γενικά να πηγαίνουν οι οικογένειες ή οι πατεράδες με τα παιδάκια τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάρε ένα τηλέφωνο στις Π.Α.Ε.
Demon13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αν διαβασες ψαχνει θυρα να μην βριζουν τοσο επειδη θα εχει παιδακια μαζι του ! Στις θύρες 5 κ 8 διατίθενται Κάρτες Διαρκείας αποκλειστικά σε οικογένειες και παιδια λοιπον ! Οικογενειακά διακρείας διατίθενται εκεί. Και όχι όλη η θύρα. Τίποτα δεν λέει. Τι κόλλημα είναι αυτό με το βρίζουν; Βρισιές ακούς απο την καφετέρια, στον δρόμο στο supermarket. Aς πάρει στην ΠΑΕ, εγώ είπα οτι γνώσεις έχω απο ήρεμες θύρες. Μπορεί να έχουν θήρα για σχολεία κάπου ή να κάνουν μαζική τιμή. Με το πατέρα μου είχα πάει στην 3 μια φορά. Καμια σχέση με το οι επίσημοι που βρίζουν, ούτε καν κασκόλ δεν έχουν. Τον διαιτητή ναι θα τον βρίσουν ΟΛΕΣ οι θύρες αν κάνει χοντράδες. Τα εισητήρια του ΠΑΟ είναι πανάκριβα, και λειτουργεί σαν φίλτρο, άδικα δημιουργείς θέμα 1
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 πιο θεμα ρε δεμονα , δυο σειρες εγραψα επειδη δεν τον εστελνες κατα σειρά προτεραιότητας στις οικογενειακες θυρες πρωτα και μου απαντησες με εκθεση ! ολα οκ ..
Cossutius. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον Μάους, τον Δαίμονα και τον fire για τις απαντήσεις. Έχω ήδη πάρει την ΠΑΕ τηλέφωνο αλλά καθυστερούσαν αρκετά και δεν ειχα τον χρόνο να περιμένω το πρωί. Θα τους ξαναπάρω εννοείται. Γενικά και απ όσους φίλους και γνωστους ρώτησα, μου είπαν για τις 5,3,4, οποτε οι απόψεις συγκλίνουν. Μη σας απασχολεί το χρηματικό, πληρώνει η εταιρία, είναι για κοινωνικό σκοπό. Υ.Γ.- Οντως τα παιδιά ακούνε βρισίδια ακόμα και από τον μπακάλη της γειτονιάς, απλά έχει διαφορά να έχεις τον εκάστοτε λαχαναγορίτη δίπλα σου από το να τον έχεις σε άλλη θυρα. Και γενικά στα μικρά παιχνίδια, δε πολυβρίζουν οι οργανωμένοι. 1
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 παντου θα βριζουν ! σου προτεινα 5 και 8 επειδη θα εχει και αλλα παιδακια εκει .. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Υ.Γ.- Οντως τα παιδιά ακούνε βρισίδια ακόμα και από τον μπακάλη της γειτονιάς, απλά έχει διαφορά να έχεις τον εκάστοτε λαχαναγορίτη δίπλα σου από το να τον έχεις σε άλλη θυρα. Και γενικά στα μικρά παιχνίδια, δε πολυβρίζουν οι οργανωμένοι.Σε γηπεδο πας, δεν πας σε εκκλησια-Καραισκακη κλπ. Στην τελικη και μπινελικια να ακουν τα πιτσιρικια who gives a fuck, παιζει να γουσταρουν κιολας.
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 παντου θα βριζουν οσο υπαρχουν κακος τριτσωνης σπαθας μανταλοι γιαχοι και βοσκακιδες ! σου προτεινα 5 και 8 επειδη θα εχει και αλλα παιδακια εκει .. fix 1
Anubis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πιο πεταμενα 700 χιλιαρικα απο του μαυροηλιθιου δεν εχω δει
Tilemaxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τον λυπήθηκα τον Αργοσοφτίδη στο πόστερ του Τζεϊμς. Πιο ηλίθιο IQ πάντως απο αυτό των αμερικανών της Μακάμπι δεν παίζει να υπάρχει σε άλλη ομάδα.
FilipposMD Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 O Πεδουλάκης πρέπει να έχει παίξει στο στοίχημα ότι ο Διαμαντίδης φέτος θα κάνει ρεκόρ όλων των εποχών στις ασίστ και στα τριποντα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις