Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από περιέργεια, πώς χωράς στο σκεπτικό σου ότι "οι του ΟΦΗ έκαναν θέατρο" με το ότι η διαιτησία "δεν σας φταίει";

Εφόσον έκαναν θέατρο, ποιος ήταν αυτός που α) το ανεχόταν και β) το επικρουτούσε καταλογίζοντας φάουλ; 

οι άλλοι έπεφταν κάτω μολις τους ακουμπουσατε

Εφόσον υπάρχει επαφή μπορει να υπάρχει και φάουλ. Αν τώρα ο άλλος πέφτει σα να τον πάτησε νταλίκα ειναι θέατρο. Το φάουλ ομως υφίσταται.

Κατα τα άλλα, και επειδη βλέπω προσπάθεια αμφισβήτησης ενος παιχνιδιου το οποιο πάω στοιχημα οτι κάποιοι δε το έχετε δει.

Ο ΟΦΗ ειχε ανούσια κατοχή στο πρωτο ημιχρονο. Οποιοσδηποτε γράψει οτι δε την είχε, δεν έχει δει το ματς.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ειδικά μετά το γκολ του ΟΦΗ.

Εκει μόλις οι παίχτες του ΟΦΗ έκλεβαν τη μπάλα, σφυριζόταν φάουλ. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπήρχε επαφή. Οι του ΠΑΟ γενικά προσπαθούσαν να ξανακερδίσουν τη μπάλα πιέζοντας.

Τον διαιτητη τον χαρακτηρίζω μέτριο και εκνευριστικό. Ούτε ένα πλεονέκτημα δεν άφησε. Και στις 2 πλευρές. Αυτά.

Ας μπει και ο Daemonos που ηταν μέσα να σας τα γράψει καλυτερα.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ακριβως επειδη ειδα το ματς, ψαχνω να βρω την ανουσια κατοχη του οφη σε στατιστικα ανουσια σημαινει ακομα και 51-49 ετσι χωρις ευκαιριες.

Παντως 34%-66% ηταν το συνολικο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν κάθε επαφή είναι φάουλ, όμως, είναι πέναλτι και του Μανιάτη στον Βαλέντσια (ή πώς τον λένε αυτόν με το βουλωμένο μάτι). 

Εγώ, μια φορά, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Αλλά, να λες ότι η μία ομάδα κάνει θέατρο και παράλληλα ότι ο διαιτητής δε φταίει, μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο.

Τέλος πάντων, δεν έχει καμία σημασία, μια απορία είχα, δε μου την έλυσες, καλή καρδιά.

Δημοσ.

Αν κάθε επαφή είναι φάουλ, όμως, είναι πέναλτι και του Μανιάτη στον Βαλέντσια (ή πώς τον λένε αυτόν με το βουλωμένο μάτι). 

Αμα θέλει το σφυρίζει. Αυστηρό αλλά το κάνει. Αμφιβάλεις? Θα γκαρίζαμε αλλά θα ερχόσουν να μας έλεγες οτι εφόσον υπάρχει επαφή υπάρχει παράβαση.

Εγώ, μια φορά, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Αλλά, να λες ότι η μία ομάδα κάνει θέατρο και παράλληλα ότι ο διαιτητής δε φταίει, μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο.

Σου εξήγησα παραπάνω. Άλλο το φάουλ, άλλο ο τρόπος που πέφτει ο άλλος για να εξαναγκάσει τον διαιτητή να σφυρίξει κάτι που θα μπορουσε να κάνει τα στραβά μάτια. Καραγκούνη έχεις δει. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, αλλά αυτό κάνει.

Τέλος πάντων, δεν έχει καμία σημασία, μια απορία είχα, δε μου την έλυσες, καλή καρδιά.

Η απορία σου έχει λυθεί. 

Παντως 34%-66% ηταν το συνολικο.

Όντως διοτι στο δευτερο οι άλλοι ειχαν κάτσει πισω και σας ειχαν δωσει τη μπάλα. Σας περίμεναν και έφευγαν με αντεπιθέσεις οπότε τους ριχνατε σε πολλές περιπτωσεις για να ξαναπάρετε τη μπάλα. Υπηρξε φάση που αν άφηνε πλεονέκτημα ο διαιτητής, θα έβγαινε μονος ο παιχτης του ΟΦΗ.

Η κατοχή στο παιχνίδι Ολυμπιακου-ΠΑΟ  ήταν 67%-33....Μάντεψε ποιος κέρδισε...

Δημοσ.

Όντως διοτι στο δευτερο οι άλλοι ειχαν κάτσει πισω και σας ειχαν δωσει τη μπάλα. Σας περίμεναν και έφευγαν με αντεπιθέσεις οπότε τους ριχνατε σε πολλές περιπτωσεις για να ξαναπάρετε τη μπάλα. Υπηρξε φάση που αν άφηνε πλεονέκτημα ο διαιτητής, θα έβγαινε μονος ο παιχτης του ΟΦΗ.

Η κατοχή στο παιχνίδι Ολυμπιακου-ΠΑΟ  ήταν 67%-33....Μάντεψε ποιος κέρδισε...

Καλα μιλαμε θα γυρισω το ιντερνετ αναποδα για στατιστικα πρωτου και δευτερου ημιχρονου. Ειπα εγω κατι για νικη και κατοχη?

Εσυ ειπες οτι ειχε ο οφη την κατοχη αρα και περισσοτερα φαουλ ο παο. Με 34-66 συνολικη κατοχη, μαλλον η κατοχη στο β ημιχρονο ηταν 100-0. Αυτο λενε οι εξισωσεις που εμαθα στο σχολειο.

Δημοσ.

Καλα μιλαμε θα γυρισω το ιντερνετ αναποδα για στατιστικα πρωτου και δευτερου ημιχρονου. Ειπα εγω κατι για νικη και κατοχη?

Εσυ ειπες οτι ειχε ο οφη την κατοχη αρα και περισσοτερα φαουλ ο παο. Με 34-66 συνολικη κατοχη, μαλλον η κατοχη στο β ημιχρονο ηταν 100-0. Αυτο λενε οι εξισωσεις που εμαθα στο σχολειο.

Η κατοχή στο πρώτο ημιχρονο αν θες την άποψή μου ήταν κάπου στο 60-40. Στο β γυρισε στο 35-65 και ειδικά μετά το γκολ είχε πάει στο 20-80. Μη πω και 10-90.  Κάπως έτσι βγαίνουν και τα στατιστικά σου.

Αν δεν πιστευεις εμένα πάντως, μπορεις να διαβάσεις τι λένε τα διάφορα σαιτ. Δε θα δεις κανένα που να διαφωνει για την κατοχή του ΟΦΗ στο πρωτο και την αλλαγή αυτη στο Β.

Πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν κατά του ΠΑΟ πάντως ήταν μετά το γκολ του ΟΦΗ. Ο ΠΑΟ πίεζε, οι του ΟΦΗ έκλεβαν τη μπάλα να φυγουν στην αντεπίθεση, τους έκοβαν οι δικοί σας.

Και γενικά δε καταλαβαίνω προς τι αυτή η αμφιβολία. Ποτέ δε μπαίνω να κρίνω ένα ματς που δεν έχω δει, ειδικά σε τοπικ άλλων.

Δημοσ.

Καλε μου αν η κατοχη ηταν 60-40 το πρωτο ημιχρονο και 10-90 απο το 70 και μετα αυτο δεν βγαζει 34-66. Οσο για τα σαιτ ναι χρειαζομαι τους ειδικους αναλυτες για ενα σουπα ματς. Και που τους κανω μεεικα κλικ την ημερα πολυ τους ειναι των αχρηστων.

Δημοσ.

Ανουβη...έλεος απλά. Μαθηματική ανάλυση στο ματς θα κάνεις για να βρεις τρόπο να μου πεις οτι κάνω λάθος? Ημαρτον μπαναιαμ...Βάλε ότι ποσοστά θες. Η ουσία ειναι αυτη που σου ειπα εξαρχης. Πρωτο ο ΟΦΗ, δεύτερο εσεις. Απαπαααα...:P

Πάντως τωρα που το θυμήθηκα λίγα λεπτά μετά το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, βγαίνει ο παίχτης του ΟΦΗ προς τη περιοχή σας και τον πετάει κάτω ο Τριανταφυλλόπουλος "σκοντάφτοντας". Ο διαιτητής δίνει επιθετικό φάουλ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Cossutie το προβλημα ειναι απλο:

60 - 40

10 - 90

-------------+

70 - 130

35 - 65

Aλλα αυτα ειναι για το καθε ημιχρονο. Βλεπεις τι ωραια που ειναι η μαθηματικη αναλυση?

Δημοσ.

nova3

Το euroleague.net δεν εχει πλεον το συστημα να αγορασεις μονο 1 αγωνα για να τον δεις live?

Περυσι το ειχε, φετος δοκιμαζω να το κανω και μου βγαζει ως μινιμουμ monthly subscription 9 ευρω.

Δημοσ.

ΦΟΛΑ ΤΟ EUROLEAGUE.ΤV ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είχα αγοράσει πρίν 4-5 μήνες μια μηνιαία συνδρομή για τα παιχνίδια, και υπήρχε κλείδωμα geolocation σε όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Μόνο τις ξένες ομάδες μπορούσες να δείς, και αυτές άν και όποτε δούλευε το τρισάθλιο τους webplayer. Έστειλα και mail στο support τους, τους μίλησα και σε live chat, κλασσικά δεν βρήκα άκρη, έχασα τα λεφτά μου.

Ευτυχώς πλέον έβαλα Nova Go και ησύχασα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...