vlachaquito Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 λες και δεν ηθελε κανείς να κερδίσει και έκαναν όσα περισσότερα λάθη μπορούσαν.... τουλάχιστον κέρδισε ο καλύτερος.
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ευτυχως για τον παο που οι ρωσοι ηταν και σημερα τσιρκο! Ο Μεσινα εχει μεγαλο κομπλεξ, δεν εξηγειται αλλιως!!! Δικαιη νικη κι οπως ειπα θα ναι κριμα να μεινετε εξω απ αυτους. Περιμενω να χεστουν πανω τους στο επομενο. Ηδη εχουν χεστει δηλαδη. Διαμαντιδης χωρος λογια....
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Φοβερο ματς, πολύ δυνατός Παναθηναικος, λαθη απο Αλβερτη. Τραγική Τσσκα, εγκληματα απο Μεσινα, μαλακίες απο τους παικτες της Τσσκα. Ακομη και στην τελευταια φαση, άνετα έπαιρνε φαουλ ο Ουιμς έτσι που πήδηξαν πανω του. Αψογη διαιτησια. Υ.Γ.1 Ανύπαρκτος παικτης ο Μαυρος? Δε νομιζω Τάκη. Υ.Γ.2 Θα δείτε άλλον ΔΔ μεθαύριο.
PostHelper Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ. :mad: Λιγο περισσοτερα λεφτα να βαζατε στο ροστερ, για πλακα θα ησασταν στο φαιναλ-4 τωρα. Το Ελληνικο μπασκετ και η φανελα που εχουν δημιουργησει ο Παναθηναικος(κυριως) αλλά και ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια ακομα δινουν το στιγμα στην Ευρωπη. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τραγικος Διαμαντιδης.....τα εχει χαμενα ο ανθρωπος.
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Απιστευτο ματς.......πονοκεφαλος μ'επιασε......αντε καναδυο εγκεφαλικα.
FilipposMD Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Πω, τι ματς ήταν αυτό. Από επικό καλάθι σε έγκλημα και τανάπαλιν! Πάντως, δεν ξέρω πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ΤΣΣΚΑ με τον Τεόντοσιτς, αλλά τι αηδία είναι αυτή που έχει φτιάξει ο Μεσίνα; Προσευχή στον Γουίμς και δεν υπάρχει άλλο σύστημα. Έχει καταστρέψει και τον Χάινς. Φώτσης βρωμόχερο!
PostHelper Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τραγικος Διαμαντιδης.....τα εχει χαμενα ο ανθρωπος. Σιγα. Απλως ειχε πολυ αγχος και δεν μπορουσε να βαλει τα σουτ. Και αυτος ο Ουκιτς......πολυ καλος παικτης αλλά πολυ μικρος παικτης επισης. Παιδικα λαθη σε κρισιμα σημεια.
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αφού όλη τη χρονιά με τους ψηλούς μέσα στο καλάθι την έχει βγάλει ρε συ Φίλιπ. Τί άλλο σύστημα χρειαζόταν; Όσο έπαιζε ο Μούρλος, τον είχε εξασφαλισμένο αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Κι εδώ που τα λέμε, κόντρα σε ομάδες όπως Ρεάλ, το καλύτερο στήσιμο έχει για πάρτη της η ΤΣΣΚΑ...
PostHelper Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Απιστευτο ματς.......πονοκεφαλος μ'επιασε......αντε καναδυο εγκεφαλικα. Και τωρα Ρεαλ Μ.- Μπαγερν!! Αλλο ενα επικο ματς. Κριμα βεβαια που στατιστικως οταν ξερεις οτι εχει επικο ματς και εχει προηγηθει(εκ των πραγματων ετσι οπως κυλησε ηταν) αλλο ενα επικο ματς, το επικο ματς που περιμενεις ειναι σουπα. Αρα παμε για σουπα....
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 νομίζω ότι αν κάνουμε 5-αδα μπυροκοιλιάς, με εμένα, 2 φίλους μου, και μασιούλις - λάσμε, πάλι θα δυσκολεψουμε οποιαδήποτε ομάδα στην ευρώ΄πη. είναι θέμα φανέλας (και αύρας). Αντικειμενικά, πολύ βαριάς. (αν σκεφτείς, ότι κερδίσαμε με τραγικό μήτσο, και πολύ κακούς κάρι-ράιτ-ούκιτς, αναρωτιέσαι ΠΩΣ κερδίσαμε)... Και για να είμαι ειλικρινής, με τα στραβά του και τα άσχημά του, ο φράγκι κοουτσάρει πολύ καλύτερα από τον μποχού. Το μόνο ξενέρωμα, είναι ότι μετά από 45 λεπτά και ταξίδι αύριο, την παρασκευή, δε θα είμαστε απλά κουρασμένα κορμιά, θα είμαι slow motion...
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όπως και να' χει, τεράστια επιτυχία το 2-2. Δε βλέπω να γίνεται το ίδιο στο ΣΕΦ. Οι άλλοι ξεχειλίζουν ταλέντο, δε παίζονται.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 μ@λακες έχουν βαλθεί να μας πεθάνουν ε! Ευτυχως για τον παο που οι ρωσοι ηταν και σημερα τσιρκο! Ο Μεσινα εχει μεγαλο κομπλεξ, δεν εξηγειται αλλιως!!!Δικαιη νικη κι οπως ειπα θα ναι κριμα να μεινετε εξω απ αυτους. Περιμενω να χεστουν πανω τους στο επομενο. Ηδη εχουν χεστει δηλαδη.Διαμαντιδης χωρος λογια.... Εχεις πλάκα. Συμπτοματικά κάθε φορά που έρχεται μεγάλη ομάδα αντιμέτωπη με τον Παο, τυχαίνει πάντα να κάνει κακή μέρα, καθώς και ο προπονητής να έχει κάποιο κόμπλεξ... Αν ήταν έτσι πάντως (πέρα από τα λάθη του παο) δε θα γύριζαν σχεδόν σίγουρη ήττα στο τελευταίο 3λεπτο της κανονικής διάρκειας. Κατά τ άλλα μ αρέσει που τα θρεντ του Παο και της Euroleague μάζεψαν σχόλια κυρίως από γαύρους που εξέφραζαν την απογοήτευση τους για τα λάθη και τις επιλογές της cska και του Μεσίνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις