Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...έστω και καθυστερημένα, μιας και το είδα, κι επειδή η αδικία δεν μου αρέσει (καθόλου δεν μου αρέσει...), να σε δικαιώσω.

Όντως την είδα επιφανειακά τη χθεσινή στιχομυθία (άλλα διάβασα πάνω στη βιασύνη - και ΔΕΝ το συνηθίζω...) και έβγαλα λάθος συμπεράσματα.

Το παίρνω πίσω - δικιά μου η παπαριά - ζητώ συγγνώμη.

Πλάκα κάνεις!

1000 φορές να με κράζεις για να γίνεται πιο εποικοδομητικός ο διάλογος, παρά να ζητάς συγγνώμη δίχως (πραγματικά κανέναν) λόγο.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ο Δημητρακης; Μια αγωνιστικη εκτος οακα τι τιμωρια ειναι αυτη....<br>

Βασιλακοπουλ(μπ)εεεεεεεεεέ!

Ο Βασ/πουλος που κολλάει?

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/epibarudiki-ekthesi-gia-giannakopoulo/762715

Πέφτω απ τα σύνεφα. Αλλά εντάξει μωρέ...θα πήγε μαλλον να τους ευχηθεί καλό παιχνιδι σα τον Μαρινάκη στον Γιάχο :P

Ακριβώς! Το έγραψαν στο φύλλο αγώνα. Έκανε κάτι που δεν έπρεπε και το σημείωσαν οι αρμόδιοι εκεί που έπρεπε. Όχι όπως άλλοι...

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς! Το έγραψαν στο φύλλο αγώνα. Έκανε κάτι που δεν έπρεπε και το σημείωσαν οι αρμόδιοι εκεί που έπρεπε. Όχι όπως άλλοι... που τα γραφουν και μετα απο 2-3 μερες αναιρουν αυτα τα οποια οι ΙΔΙΟΙ εγραψαν στο φυλλο αγωνα...  fixed

Δημοσ.

Σε παρακαλώ θεέ του ποδοσφαίρου. Κάνε να έρθει ο Τράκης πρόεδρος στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ. Μόνο αυτό ζητάω :P :P

Έχουν γαμίσει ήδη άλλοι πρόεδροι του Παναθηναικού το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο χειρότερα να τα κάνει;

Δημοσ.

...

Το επιθετικο του Ραιτ ήταν και σφυρίχτηκε καρμπόν επιθετικό εναντίον του ΟΣΦΠ, που βεβαίως και αυτό ήταν.

Αυτό θα'θελα να το ξαναδώ. Έκανε λαθάκια απειρίας σε κάποια σημεία ο Ράιτ, αλλά για το επιθετικό που σου μιλάω εγώ, πάνω σε ντράιβ, νομίζω ήταν καθαρή φάση.

Δημοσ.

Bρηκε με τον ωμο του (χωρις να τον ειχε σε προεκταση βεβαια) τον αμυντικό στο στήθος, εντελως κάθετα. Σφύριξαν ολόιδια φάση στο ΟΣΦΠ-Ρεαλ, σε μπάσιμο του Σλουκα, αν και πιστεύω οτι θα μπορούσαν (αν θέλαν) να αφήσουν τις φάσεις.

Δημοσ.

O Μπράμος τι έχει πάθει; Ούτε καν ανεκτός σε κανένα σημείο της σειράς.

Edit: Αναστήθηκε! Ποιόν άλλο θέλετε να κράξω; Α, το Κάρι που μπαίνει τώρα. Πού έχεις εξαφανιστεί ρε Κάρι;

Δημοσ.

Μας πονάει το σουτ. Δεν γίνεται να παίζουμε μόνο με ντου και Πεοκεφαλίδη.

Τι γηπεδάκι είναι αυτό;

Σαν ποναει που δεν μπορειτε να βαλετε λευ-απ!

ΕΛΕΟΣ! Τωρα η διαφορά θα ηταν στους 3-4 αμα βαζατε τα αυτονοητα.

Τωρα στο -12 τρεχα γυρευε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...