Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε θα αποφασισετε? Ο Αρης ειναι ή οχι παραρτημα του Ολυμπιακου? Ή μηπως φετος η συμβαση των παραρτηματων εχει αλλαξει απο "ετησια" σε "εβδομαδιαια"?

Βασικα ο Ρωσσοποντιος είπε κατι που έν εχει πει κανεις
Το όνομα Μαρινακης

Κοιτά αύριο να δεις πως θα το θάψει η πράσινη

Βρε μπας και ειναι γαυροΤρακης και αυτος?

Δημοσ.

Βασικα ο Ρωσσοποντιος είπε κατι που έν εχει πει κανεις

Το όνομα Μαρινακης

Κοιτά αύριο να δεις πως θα το θάψει η πράσινη

Έδωσες μια αλλη, τελείως διαφορετική παράμετρο στο θέμα. Θεωρώ οτι δεν είναι ώρα για τέτοια. 

Καλή σκέψη πάντως.

Δημοσ.

γενικά, είμαι φιλο-αρειανός, πιθανότατα λόγω του μπασκετικού γκάλη...εεε, άρη στο παρελθόν...

Αυτό που έγινε όμως χθες, με τους παίχτες του άρη να προσπαθούν στα πρώτα 6 λεπτά να κόψουν το ποδόσφαιρο στους 2 παίχτες του παοκ, ειναι ντροπή.

Είχες και 2-3 παίχτες του αρη, να τραμπουκίζουν από το 1ο λεπτό....

ο διαιτητής δε δείχνει καν κίτρινη, και το παιχνίδι ξεφεύγει. Αχρηστοι διαιτητές, ανίκανοι...

(το τάκλιν του κάτσε, θα μπορούσε να του κόψει το πόδι στη μέση επισης)

ΥΓ: και στο φάουλ του περο..τέτοιου,του οφη, που είναι κόκκινη και 2 μήνες έξω, δε δίνει ΚΑν φάουλ...

ΥΓ2: όμορφη σουπερλιγδα, αγγελικη πλασμένη. 7 η μπαρτσα, διπλό ο εργοτέλειος με 3 μπαλάκια....

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι λες, ο διαιτητής βαθμολογήθηκε με ΑΡΙΣΤΑ!

Μάλλον δεν είδες καλά

Δημοσ.

Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν πολύ φιλόξενος και τον πείραξε ο Άρης? Για τις μπουνιές ούτε λόγος ε?

Όλα αυτά πριν μία βδομάδα και βγαίνει τώρα και διαμαρτύρεται (δικαίως αν και δεν έχω δει όλες τις φάσεις)!!

Στην Ελλάδα διαμαρτυρόμαστε όταν πειράζονται μόνο τα συμφέροντά μας αλλά όταν ευνοούμαστε όλα είναι ζάχαρη!

Δημοσ.
e λογικό είναι αυτό, ελλάδα είσαι...

ούτε ο ολυμπιακός διαμαρτύρεται όταν σφάζει τις άλλες ομάδες, αντιθέτως διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία στην τούμπα...

το συμπέρασμα πάντως είναι ένα..

σούπερ λίγδα

Δημοσ.

ΥΓ2: όμορφη σουπερλιγδα, αγγελικη πλασμένη. 7 η μπαρτσα, διπλό ο εργοτέλειος με 3 μπαλάκια....

Πες τα ρε παιχταρα μου πες τα. Παλι το αγορασαμε το ματσακιον. Οχι εμεις, ο βαγγελαρας φυσικα!

ΥΓ1 οτι παιζαμε με 10 παικτες με αστειες κιτρινες αβαβαβα ετσι;;;

ΥΓ2 Το ότι είμαστε δευτεροι σε κιτρινες και αποβολές μονο πισω απο τα τσεκουρια του Αρη αβαβαβα έτσι;;;

http://www.superleaguegreece.net/statistics/teams/31

Καλή η καραμέλα, πότε θα λιώσει την γκαντεμιά μου, πότε;;

Δημοσ.

Οταν πέσετε Β εθνική και καταλάβατε πως στο άρμα του γαυρου όλοι κάποια στιγμή γίνονται αναλώσιμοι

Δημοσ.

Οταν πέσετε Β εθνική και καταλάβατε πως στο άρμα του γαυρου όλοι κάποια στιγμή γίνονται αναλώσιμοι

Στο τοπικ του παναθηναικου σου έγραψα τα στατιστικά των καρτών αποβολων κλπ. Πόσο χειρότερα να μου πάει δλδ η διαιτησία;

Δεν θα πάρω δανεικους; την διοίκηση μου θα βρίσω που δεν ξέρει να φτιάχνει ομάδα.

Αν θέλεις φίλε DKNI μπορείς. Δες τον Παναιτωλικό πχ, πως το παλεύει η Καλλονή, ο Οφη κλπ.

Δημοσ.

μακάρι να πέσει η ξανθη

Δεν εχω παρα να συμφωνησω. Οι εποχες που ηταν το πρωτο τσιρακι του Θειου δεν ξεχνιουνται. Δυσκολευε ολους τους υπολοιπους επανω και κατω με την καλη ομαδα που ειχε παντα αλλα οταν ερχοταν η καταλληλη στιγμη ανοιγε τα ποδια.

Δημοσ.

Δεν εχω παρα να συμφωνησω. Οι εποχες που ηταν το πρωτο τσιρακι του Θειου δεν ξεχνιουνται. Δυσκολευε ολους τους υπολοιπους επανω και κατω με την καλη ομαδα που ειχε παντα αλλα οταν ερχοταν η καταλληλη στιγμη ανοιγε τα ποδια.

οποιος σας δυσκολευει δλδ ειναι παραρτημα του γαυρου ..ωραια λογικη απο την μια θελετε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και απο την αλλη θελετε να ανοιγουν τα ποδια οι αλλες ομαδες  για να περνατε αερα εσεις ..τελικα θελετε ενα καθαρο πρωταθλημα  (που μονο στην φαντασια σας υπαρχει παραγκα βεβαια)  η μηπως θελετε να ξαναγυρισετε το ποδοσφαιρο 20 χρονια πισω  ?

Δημοσ.

οποιος σας δυσκολευει δλδ ειναι παραρτημα του γαυρου ..ωραια λογικη απο την μια θελετε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και απο την αλλη θελετε να ανοιγουν τα ποδια οι αλλες ομαδες  για να περνατε αερα εσεις ..τελικα θελετε ενα καθαρο πρωταθλημα  (που μονο στην φαντασια σας υπαρχει παραγκα βεβαια)  η μηπως θελετε να ξαναγυρισετε το ποδοσφαιρο 20 χρονια πισω  ?

Μονο στη φαντασια μας εβαλε 7 προχθες ο πλατανιας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...