Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παράπονα στη φωτογραφία με τη σημαία σας ανάμεσα στους φασίστες της Λάτσιο

Τον Μπαλτάκο θα μας πει κάποιος από τους 2 σας ποιος τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη 13 ή θα αερολογείτε σε σημείο σιχαμάρας?

Δημοσ.

Ρε παιδια ασχοληθειτε με το τοπι εντος τον 4ρων γραμμων,αφου μερικοι δεν το χετε με τα οπαδικα.

Εχετε μεινει σε αυτα που ειδατε η ακουσατε πριν χρονια στη tv και λετε τα δικα σας.

Δημοσ.

Τον Μπαλτάκο θα μας πει κάποιος από τους 2 σας ποιος τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη 13 ή θα αερολογείτε σε σημείο σιχαμάρας?

Μολις μας απαντησεις στα παρακατω , θα σου απαντησουμε κι εμεις

Ποιος ηταν ο αρχισυνδεσμιτης της Θυρας 7 που κατεβηκε υποψηφιος με ναζιστικο κομμα και σημερα ειναι υπαλληλος του?

Τι κοινο εχει το επισημο εμβλημα ενος απ'τους μεγαλυτερους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ συνδεσμους σας με αυτο των SS?

Μεχρι τοτε μπορεις να ψευδεσαι ασυστολα.

ΥΓ. Φυσικα το μεγαλυτερο ενδιαφερον ειναι στο οτι ο συγκεκριμενος τυπος και καλα αποστρεφεται τον νεοναζισμο, αλλα τοση ωρα καλυπτει τους νεοναζι της ομαδος του. Μιλαμε για τρικυμια εν κρανιω, αν δεν ειναι κανας οργανωμενος Misfits.

Δημοσ.

Τα παράπονα στη φωτογραφία με τη σημαία σας ανάμεσα στους φασίστες της Λάτσιο

Θα το ξαναπω τελευταια φορα,στη 13 δεν υπαρχει φασισμος πλεον.

Ασε τα βιντεακια στο youtube και πηγαινε μια φορα στη 13 χωρις διακριτικα εννοειται και δες μονος σου.

Ακομα και στους συνδεσμους τις επαρχιας.

Δημοσ.

Θα το ξαναπω τελευταια φορα,στη 13 δεν υπαρχει φασισμος πλεον.

Ασε τα βιντεακια στο youtube και πηγαινε μια φορα στη 13 χωρις διακριτικα εννοειται και δες μονος σου.

Ακομα και στους συνδεσμους τις επαρχιας.

Εγώ να σε πιστέψω, αλλά δεν με αφήνει ο Μπαλτάκος. Μου είπε ότι τον κλωτσούσατε ασύστολα σήμερα και δεν μπορεί να μιλήσει.

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα, φαύλος κύκλος.

Τέλος από εμένα, ο καθείς ας βγάλει τα συμπερασματά του από τα γεγονότα, όχι από εικασίες.

Δημοσ.

Εγώ να σε πιστέψω, αλλά δεν με αφήνει ο Μπαλτάκος. Μου είπε ότι τον κλωτσούσατε ασύστολα σήμερα και δεν μπορεί να μιλήσει.

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα, φαύλος κύκλος.

Τέλος από εμένα, ο καθείς ας βγάλει τα συμπερασματά του από τα γεγονότα, όχι από εικασίες.

Ενταξει δε λες να καταλαβεις.Κολλησες στο Μπαλτακο.

Λεγε τα δικα σου οκ.

Δημοσ.

Kαλα ακομα να καταλαβετε ποια ειναι τα τρολακια ή/και ανοητοι του φορουμ και συνεχιζετε να ασχολειστε μαζι τους??

• Like 4
Δημοσ.

<p>Kαλα ακομα να καταλαβετε ποια ειναι τα τρολακια ή/και ανοητοι του φορουμ και συνεχιζετε να ασχολειστε μαζι τους??</p>

Ελα μωρε μη του δινεις τροφη

Δημοσ.

Πρόσφατα η UEFA σας καμπάνιασε για ναζιστικά πανό μεγάλων και γνωστών συνδέσμων. Τέτοια σε μας δεν έχει. 

Και η αστυνομία δικιά σας επίσης. (Ριζούπολη- Τσιρόνης)

Μα πως να εχει? Παιζετε Ευρωπη για να σας καμπανιασει η uefa?

Εσεις μονο μπουκαλια στην αδελφοποιημενη ομαδα της Λατσιο ξερετε σε φιλικα παιχνιδια...

Δημοσ.

«Θύρα 7» Εξαρχείων: «Οι Ολυμπιακοί τσιμουδιά;»   Σκληρή ανακοίνωση για τη στάση των συνδέσμων του Ολυμπιακού έδωσε στη δημοσιότητα η «Θύρα 7» Εξαρχείων, συγκρίνοντας την προσπάθεια αποπολιτικοποίησης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με την ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στην κερκίδα των σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έχουμε και λέμε:

-οι βάζελοι καταδίκασαν τη φασιστική δολοφονία παρόλο που ο Παύλος ήταν Ολυμπιακός

-οι ΑΕΚτζήδες καταδίκασαν τους φασίστες της ΧΑ (και παλιότερα και τώρα) παρόλο που ο δολοφόνος τυγχάνει να είναι ΑΕΚτζης ("τι αεκτζης, φασίστας είναι", είπανε).

-Οι οπαδοί της Rayo Vallecano από την Ισπανία καταδίκασαν τους φασίστες που σκότωσαν τον Παύλο.

-Κααααι οι Ολυμπιακοί σύνδεσμοι...τσιμουδιά. Μια σιχαμερή ύπουλη τσιμουδιά. «No Politica» λέει... "Καταδικαστέα Πράξη ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ της ΧΑ λέει... «Δεν είμαστε πολιτικό γραφείο» λέει... Κατα τα άλλα τις σημαίες των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ σέρβων, τα πανό για τους Σέρβους ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, τα πανό για το Κόσοβο (και ποιός το χέζει το Κόσοβο ρε νούμερα; Ούτε κατα που πέφτει δεν ξερετε!) μια χαρά τα σηκώνουνε στην 7. Και τις ελληνικές σημαίες... Λες και είμαστε η Εθνική (ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ φωνάζανε κατι άλλοι αν δεν κάνω λάθος - εμείς ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φωνάζαμε). Εκεί πάει περίπατο το NO Politica. ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!».

http://www.rnbnet.gr/details.php?id=10604

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=387312

Σας την είπαν άσχημα οι ίδιοι οι οπαδοί σας....χοντρό....

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...