vlachaquito Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Τελικά η λύση στον ελληνικό ομαδικό αθλητισμό είναι οι ξένοι διαιτητές. Χθες ντερμπυ και κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτούς. Έτσι ίσως κοπεί η μίρλα ένθεν και ένθεν.
Pa0ki Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Θέλω Μπάγερν-Ρεάλ, Τσέλσυ-Ατλέτικο και Ατλέτικο-Μπάγερν τελικό Δε ζητούσα ένα τσουβάλι λεφτά καλύτερα
Crash_Batic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δε ζητούσα ένα τσουβάλι λεφτά καλύτερα Το χαλασες λιγο στις εδρες μονο.... Παντως Μπαγερν στον τελικο δεν νομιζω να παει.. Ρεαλ-Τσελσι θα ειναι ο τελικος για μενα..
stamatinho Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το χαλασες λιγο στις εδρες μονο.... Παντως Μπαγερν στον τελικο δεν νομιζω να παει.. Ρεαλ-Τσελσι θα ειναι ο τελικος για μενα.. Ειμαι Ρεαλ απο εποχες Σουκερ και Μιγιατοβιτς και θελω σα τρελος τον τελικο. Αλλα με αυτη τη Μπαγερν το πιο πιθανο ειναι να φαμε 4 παρα να περασουμε.Κυριως λογο αμυνας.
PostHelper Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν εχω δει γιατι τον Πλατανια τον συμφερει η ισοπαλια(προφανως θα σωζεται 100% με ισοπαλια και θα υπερτερει σε ισοβαθμιες 28 βαθμων με Ξανθη ή Βεροια) αλλά αυτο ειναι αστειο: 358 3.15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ 1.35 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7.00
Crash_Batic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δεν εχω δει γιατι τον Πλατανια τον συμφερει η ισοπαλια(προφανως θα σωζεται 100% με ισοπαλια και θα υπερτερει σε ισοβαθμιες 28 βαθμων με Ξανθη ή Βεροια) αλλά αυτο ειναι αστειο: 358 3.15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ 1.35 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7.00 Πλατανιας με Βεροια δεν ξερω τι παιζει,εχουν ερθει 2-2 και στα 2 παιχνιδια τα μεταξυ τους.. Αλλα τετοια ποσοστα τα βλεπουμε και απο Ιταλια μερια..
PostHelper Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Πλατανιας με Βεροια δεν ξερω τι παιζει,εχουν ερθει 2-2 και στα 2 παιχνιδια τα μεταξυ τους.. Αλλα τετοια ποσοστα τα βλεπουμε και απο Ιταλια μερια.. Καλα εννοειται αλλά ειναι σαν να σε κοροΪδευουν στα μουτρα σου. Θα μου πεις. Τι σε νοιαζει? Η γκανιοτα ειναι η ιδια? Ναι? Ε τοτε παιξε Χ αν εισαι τοσο σιγουρος. Και ναι πραγματι εχει λογικη αυτο αλλά ε....
Crash_Batic Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλα εννοειται αλλά ειναι σαν να σε κοροΪδευουν στα μουτρα σου. Θα μου πεις. Τι σε νοιαζει? Η γκανιοτα ειναι η ιδια? Ναι? Ε τοτε παιξε Χ αν εισαι τοσο σιγουρος. Και ναι πραγματι εχει λογικη αυτο αλλά ε.... Καλα,μην το δεσεις σχοινι κορδονι οτι θα ερθει και x..Εχω δει πολλα τετοια σε Ιταλια να σπανε στο διπλο ή στο ασσο..
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1ns6t8_%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B7_fun
vlachaquito Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πανιώνιος και Πλατανιάς σώζωνται και οι δυο μαθηματικά με Χ. Αν δεν μπουν μέσα χέρι χέρι θα είναι θαύμα.
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 <p>Πανιώνιος και Πλατανιάς σώζωνται και οι δυο μαθηματικά με Χ. Αν δεν μπουν μέσα χέρι χέρι θα είναι θαύμα.</p> Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο..
Demon13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ρε την Γρανάδα... Ρε τον Καρνέζη... Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ. Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον...
vlachaquito Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αν κερδίσει η Βέροια όμως, και χάσει η Ξάνθη και ο Απόλλωνας βλέπω να "σπαει" το σημείο αυτο.. για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 για ποιο λόγο; αδιαφοροι ειναι ότι και να γίνει Για ποιο λογο? Στοιχηματικα ΙΣΩΣ? Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) Ο Ορέστης Καρνέζης με τις επεμβάσεις του απομακρύνει την Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το επερχόμενο Μουντιάλ. Διάβασε περισσότερα στο: Καρνέζης: «Απλώς έκανα την δουλειά μου» (vid) | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Δεν κάνει ο Καρνέζης για την Εθνική. Να βάλουμε καναν άλλον... Κανεις δεν ειπε οτι δεν κανει.. Το θεμα ηταν να αγωνιζεται και να ειναι ενεργος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις