Orpheas1992 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ψυχαρα βγαζει η Λιβερπουλ στο χορταρι.....απιστευτοι. 1
firewalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/laika-dikasthria-sthn-mpartselona.2736900.html
Crash_Batic Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 3-2 η Λιβερπουλ! Θα ειναι αδικο να μην σηκωσει ενα πρωταθλημα αυτος ο μεγαλος παικτης εν ονοματι Στιβεν Τζεραρντ..Μακαρι να το σηκωσει!
stamatinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ανυπαρκτο πεναλτυ και αποβολη Κουτρουμπη και τα παντα ολα απο το Σπαθα στα πηγαδια. Δε φορατε παντελονια ρε.
PostHelper Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ειναι τουτο ρε? Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!! Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι ειναι τουτο ρε? Σε ενα σημειο που δειχνει την παλαμη του σε σχεση με τη μπαλα, πιανει τη μπαλα με την παλαμη του οπως πιανω εγω την μπαλα του τεννις!!!! Tacko Fall τον λενε, εχει υψος 2.26 μετρα και ειναι μαθητης γυμνασιου ακομη!!!! Ενω ο αδερφος του ειναι 7 ετων και εχει υψος 1.75 m!!!!!!!!! Εκτος απ'την ομαδα μπασκετ που αγωνιζεται, θελει και μια ομαδα γιατρων μπας και του προλαβουν τα προβληματα που εμφανιστηκαν σε αλλους με παρομοιο υψος.
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια ομορφιά σήμερα η σουπερλίγδα Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά δε μου φάνηκε ομορφο να χάνεις με 3-2 απ τους πουθενάδες.
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Cossutie: Δεν εχουμε νημα διαιτησιας αλλα δεν θα σχολιασεις την αλλοιωση αποτελεσματος στα πηγαδια? Εισαι φαν τετοιων σχολιασμων 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά δε μου φάνηκε ομορφο να χάνεις με 3-2 απ τους πουθενάδες. Πουθενάδες ήταν 7/11 που φορούσαν τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και ο άμπαλος στον πάγκο που πρέπει να τον κάνουμε με το ζόρι προπονητή "Όμορφα" ήταν τα στημένα σε Ξάνθη, Βέροια και Πανιώνιο-Πλατανιά
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Cossutie: Δεν εχουμε νημα διαιτησιας αλλα δεν θα σχολιασεις την αλλοιωση αποτελεσματος στα πηγαδια? Εισαι φαν τετοιων σχολιασμων Αν και δεν έχω δει καμία φάση, αν όμως όντως χάσατε με αλλοίωση αποτελεί έναυσμα για να γελάω μέχρι αύριο και να πικάρω όσους παναθηναικους έλεγαν μέχρι προσφατα πως ο Πανόπουλος τα χει σπάσει με τον Βαγγέλα, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν παλαιότερο αποτελεσμα. Κάνει μπαμ πως στη Σουπερλιγκα η μυθοπλασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Κατα τα άλλα κρίμα για τον Κουτρουμπή που θα χάσει την ρεβανς με τον ΟΦΗ. Πιστευω οτι ειναι αναντικατάστατο μέλος και δεν μπορείτε να βρειτε καλύτερο. Ειναι δεδομένο οτι ο Σπάθας ήθελε να διωξει τον ηγέτη της ομάδας για να χάσετε από τον ΟΦΗ. Σοβαρά τώρα, τα μισά σάιτ λένε πως χτυπησε χέρι και τα άλλα μισά οτι δε χτύπησε. Αν ηταν χέρι, ειναι και πέναλτι, αλλά κοκκινη δεν ειναι ανάγκη να δωσει. Κιτρινη και τέλος. Εκτος αν το έκανε επιτηδες. Δεν έχω δει δε κρινω.
stamatinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Σοβαρά τώρα, τα μισά σάιτ λένε πως χτυπησε χέρι και τα άλλα μισά οτι δε χτύπησε. Αν ηταν χέρι, ειναι και πέναλτι, αλλά κοκκινη δεν ειναι ανάγκη να δωσει. Κιτρινη και τέλος. Εκτος αν το έκανε επιτηδες. Δεν έχω δει δε κρινω. Τα πανω τα εβγαλα απο τη παραθεση γιατι πραγματικα βαριεμαι. Οσον αφορα τη φαση θα σου πω εγω. Δεν ηταν τιποτα.Ουτε πεναλτι ουτε κοκκινη. Επισης οι μισες κιτρινες που μας εδωσε απλα δε δινοντουσαν. Το 1ο φαουλ υπερ μας το εδωσε στο 40φευγα.Τι να λεμε. 1
Anubis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Περιεργο γιατι σε εχω συνηθισει να βλεπεις τα ματς της παναθας. Λες να πρεπει να βαλω κανα βαρουχα το βραδυ να μου λυσει την απορια για να κραζω?
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Περιεργο γιατι σε εχω συνηθισει να βλεπεις τα ματς της παναθας. Λες να πρεπει να βαλω κανα βαρουχα το βραδυ να μου λυσει την απορια για να κραζω? Σορρυ κιολας ρε σεις που βαριόμουν να βλέπω χαζομάτς σημερα. Ούτε τον γάβρο δεν ειδα. Τι να δω? Τη φιέστα απέναντι στους πουθενάδες? Κοιτα, ηλίθιος δεν ειμαι. Για να λέτε οτι έγινε αλλοίωση, υποθέτω πως θα έγινε. Κανεις δεν έχει το θράσσος να έχει φάει 3 γκολ και να μιλάει για αλλοίωση οπότε υποθέτω οτι οντως σας αδικησαν. Εξαιρουμένου του γεγονότος οτι σας αντιμετωπιζουν ως μικρη ομάδα,πράγμα που δε θα αλλάξει αν δε φέρετε κανα παιχτη της προκοπής, που ειναι το προβλημα τωρα. Στο ότι σωθηκε η Ξάνθη? Σας δουλευει ο άλλος. Νικήσατε στο ντερμπι, κάνατε και 2-3 νικες συνεχομενες και άρχισε το succes story. Δεν θα αλλάξει τιποτε αν δεν έρθει επενδυτής με @@ στην ομάδα σας. Μόνο κλάψα και αδικίες θα βλέπετε και θα ακουτε. Και το λέω με κάθε σοβαρότητα και επιμονη. Τα ιδια πράγματα έλεγα το 2008, τα ιδια το 2009 που το σηκωσατε, τα ιδια και τωρα. Και μια ζωή βγαίνω αληθινός ο άτιμος... Δεν υπαρχει ομάδα που να επενδυσε παραπάνω απ τους άλλους στο Ελλ. Πρωτάθλημα και να μη το σηκωσε τα τελευταία 18 χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις