Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και η προπαγάνδα συνεχίζεται.

Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν  στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη.

Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του.

No politica λέμ(π)εε

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν το έκανε ο οσφπ, με τα χρέη κοσκωτά, πήρε το (1).

Ολοι οι οπαδοί,τον έκραξαν, γιατί το έκανε χρόνια μετά, και το δημόσιο του έσβησε χρέος.

Ο αδερφός μου χρωστάει στον ΟΑΕΕ, 18.000 ευρώ κεφάλαιο. Και του εβαλαν 15.000 τόκους.

Ο αδερφός μου δεν έχει οπαδούς να τον υποστηρίξουν,και ετσι πρέπει είτε να πληρώσει, είτε να μπει φυλακή.

Ο παοκ,ο παο, ο οσφπ, η αεκ, είτε πρέπει να πληρώσουν, είτε να πέσουν Γ εθνική (αφού φυλακή δεν παίζει).

Αν και για μένα, στις ΑΕ, έχει πάντα ευθύνη ο κύριος μέτοχος και ο διευθυνοντας συμβουλος, για τα χρέη, ακόμα και αν κυρήουν πτώχευση.

Και νομιζω ότι άλλαξε ο νόμος, και ότι ακόμα και να πέσεις Γ εθνική, θα χρωστάς πια (και το βρίσκω σωστό).

Οπότε, η άποψή μου, είναι ξεκαθαρα, ζήτα διακανονισμό και έκπτωση, πλήρωσε 17-20εκ, και εκεί σου βγάζω το καπέλο.

ΥΓ: Γιατί είναι παράλογο αυτό που ζητάει ο σαββίδης κατά τη γνώμη μου? Γιατί αν μια ανταγωνιστρία ομάδα, "ετρωγε" 11,5μ από το κράτος για χρόνια , και τα επένδυε, ή τα εβαζε σε τόκο, θα είχε μεγάλο κέρδος. Αρα, με ποιο δικαίωμα να χαριστούν λεφτά στον παοκ?

• Like 3
Δημοσ.

και η προπαγάνδα συνεχίζεται.

Πρωταθλητής , Γαύρος και η αδέσμευτη και αντικειμενική Sportday του αριστερού Χελάκη, στοχοποιούν  στο πρωτοσέλιδό τους τον Μιχαλολιάκο, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά ως εχθρό του Ολυμπιακού , προωθώντας την πολιτική ατζέντα του Μαρινάκη.

Μόνο το ΦΩΣ στέκεται στο ύψος του.

No politica λέμ(π)εε

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά

Δημοσ.

Εγω βασικα πιστευω οτι το λαθος ειναι του κρατους που δινει την ευκαιρια σε παε να πεσουνε κατηγορια & να τους σβηστουν τα χρεη!!! Απιστευτο πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο. Ηδη η αεκ το εκμεταλλευτηκε κ θεωρω θ ακολουθησουν κι αλλοι.

Οαο για τον σαββιδη απλα εκβιαζει ξεροντας την ασχημη κατασταση της χωρας. Φυσικα κ πρεπει να πληρωσει ολο το ποσο.

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΪ και ενημερωνόμαστε αντικειμενικά κάθε φορά

Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί.

ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.

Δημοσ.

Πρεσβεύει no politica ο γαύρος? Ο πρωταθλητής? Είναι αντικειμενικές οι δύο αυτές φυλλάδες?

Βάλε ΣΚΑΪ, άκου, δες, ενημερώσου, αντικειμενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, :devil:  , δεν έχω καν δέκτη κεραίας.

Μάλλον δεν κατάλαβες το bold.

Αίμα, τιμή, συμψηφισμοί.

ο Σκάι δεν είναι αθλητικό κανάλι, δεν πρεσβεύει no politica και σαφώς δεν είναι αντικειμενικό.

Δημοσ.

Αν και νομίζω πώς έχουμε την ίδια 55άρα, :devil:  , δεν έχω καν δέκτη κεραίας.

Μάλλον δεν κατάλαβες το bold.

Μεγειά το εργαλείο.

Και σου εξηγώ, όσο αντικειμενικό είναι το ΣΚΑΪ, άλλο τόσο είναι και οι φυλλάδες που αναφέρεις.

PS Ο ΣΚΑΪ διαφημίζεται ως αντικειμενικός.

Δημοσ.

Αυτό που θίγω είναι

α) η χρησιμοποίηση των αθλητικών εφημερίδων για την εξυπηρέτηση της υποψηφιότητας Μώραλη- Μαρινάκη

β) η πλήρης ταύτιση της sPORTDAY με Γαύρο και Πρωταθλητή για εξυπηρέτηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

γιατί όταν λέμε ότι είναι κοκκινούληδες, ψάχνετε αν υπάρχει μέσο που να έχει αγοράσει μετοχές ο ΔΓ για να το βγάλετε πράσινο.

Επίσης, η ΠΡΑΣΙΝΗ πολεμάει ΚΑΜΙΝΗ για το γηπεδικό.

Δημοσ.

Αυτό που θίγω είναι

α) η χρησιμοποίηση των αθλητικών εφημερίδων για την εξυπηρέτηση της υποψηφιότητας Μώραλη- Μαρινάκη

β) η πλήρης ταύτιση της sPORTDAY με Γαύρο και Πρωταθλητή για εξυπηρέτηση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

γιατί όταν λέμε ότι είναι κοκκινούληδες, ψάχνετε αν υπάρχει μέσο που να έχει αγοράσει μετοχές ο ΔΓ για να το βγάλετε πράσινο.

Επίσης, η ΠΡΑΣΙΝΗ πολεμάει ΚΑΜΙΝΗ για το γηπεδικό.

Και το αντικειμενικό goal είναι κάργα πράσινο. Μοιράσαμε τις αντικειμενικές και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Δημοσ.

Θυμάται κανείς την τιμωρία του Ο.Σ.Φ.Π. όταν μπήκαν στο Καραϊσκάκης και χτύπησαν παίκτες του Παναθηναϊκού;

Δημοσ.
Στην πόρτα της εξόδου ο Μήτρογλου

Στην λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το "Κρέιβεν Κότατζ", βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, με τον προπονητή της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ να προχωράει σε αναπροσαρμογή του ρόστερ για την Championship. "Καταστροφή", χαρακτηρίζει ο αγγλικός Τύπος, τον Έλληνα επιθετικό.

mitroglou+disaster.jpg

Kόλαφος καραΜήτρογλου για Fulham.... :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...