MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Σουπερπιτα σου εχω πει 100 φορες οτι εισαι ignored (ο μονος μαζι με τον Chris_85), για ποιο λογο λοιπον συνεχιζουν να μου σκανε 10 notifications την ημερα, οτι απαντας στα ποστ μου; Προσπερνα τα ποστ μου, δεν μπορω και δεν θελω να δω τι απαντας. linuslost, κριμα να μην εισαι Εγγλεζος να βγεις να πεις στην Θατσερ το '85 "το αγγλικο ποδοσφαιρο ετσι ειναι και δεν αλλαζει" κι απο κει που σφαζονταν, τωρα καθονται και βλεπουν τα παιχνιδια διπλα-διπλα. Δεν ειναι ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο λοιπον. Εσεις, οσοι ασχολειστε με αυτο το κανετε ετσι, μαζι και οι μαφιοζοι που εχετε για προεδρους και τους προσκυνατε ως Βουδες. Εχετε τοσα παραδειγματα αλλων χωρων που κανουν στοιχειωδεις ή και σοβαρες κινησεις εναντιον του χουλιγκανισμου και η απαντηση σας σε ολους αυτους ειναι "εδω ειναι Ελλαδα γατακια, ετσι ειμαστε εμεις, δεν αλλαζουμε". Και υποθετω οτι ειστε και νεοι ανθρωποι, λυπηρα πραγματα δηλαδη.
Jenkins Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα έχουμε πει εκατό φορές: Όταν βρει ο Καραφλούζος τον τύπο που έσκασε το μπουκάλι στον Μήτρογλου, θα βρει και ο χοντρός τον ποτηράκια
stamatinho Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα έχουμε πει εκατό φορές: Όταν βρει ο Καραφλούζος τον τύπο που έσκασε το μπουκάλι στον Μήτρογλου, θα βρει και ο χοντρός τον ποτηράκια Και οταν βρει ο χοντρος αυτον που θα πεταξει το πομολο απο τη πορτα που πηρε απο το σπιτι στο επομενο πρωταθλημα στο καραισκακη τοτε θα βρει και ο Αλαφουζος αυτον που θα πεταξει το πλαστικο καρεκλακι στη λεωφορο το 2015 στον Πουλιδο και αν βρεθουν αυτοι τοτε θα βρει και ο Ιβαν τον παοκτζη που θα πεταξει τη πετρα στη τουμπα το 2016. Και αφου βρεθουν ολοι αυτοι τοτε θα σκεφτει και ο τιγρης να ψαξει αυτον που πεταξε το σιδερολοστο στον Μπεργκ μεσα στην Αγια Σοφια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και οταν βρουν οι αγιοι αυτους που πετουσαν τσιμεντα στο παρκε του ΣΕΦ σε 2 τελικους και τους διεκοψαν, τοτε θα βρει και ο Καραφλουζος τον αλλο.
man of steel Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην σούπερ λίγδα και δυστυχώς δεν φαίνεται και να υπάρχει πρόθεση να αλλάξουν.Τρεις οπαδικές εφημερίδες του μεγαλύτερου συλλόγου ΄(κατά την προσωπική μου εκτίμηση πάντα)αποθέωναν τον Μώραλη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.WTF; Realy;Δηλαδή πριν ο χοντρός έδερνε δημοσιογράφους στο Καραϊσκάκης χωρίς κανένα αξίωμα τώρα δηλαδή αν εκλεγεί το τσιράκι του τι θα κάνει;Πραγματικά ντρέπομαι ειλικρινά για την φώκια αλλά πάνω από όλα θλίβομαι για τους συνοπαδούς μου που αποθεώνουν τον ευεργέτη της χρυσής αυγής. Ούστ αρχιλαμόγιο από τον θρύλο δεν έχεις καμία δουλειά στον πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας.Αρχιμαφιόζε..... 2
Danbo Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Midi αυτο που θελω να πω ειναι οτι λες συνεχεια την ιδια καραμελα ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο συμβαν βγαζοντας την ουρα σου και την ομαδα σου απ'εξω... Μαλακια του Μαρινακη που δεν τον εχει βρει και το εχει αφησει στο φλου,τωρα οκ? Πες μας τωρα τι γινονται και οι δικες σου αναζητησεις.. 1
Demon13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλά, διαφημιστικό κόλπο ο Μάνος Σέργιος, όλοι το καταλάβαμε, αλλά πάνε καλά οι δημοσιογράφοι ρε; Είναι παντελώς ξεφτιλισμένοι (ρητορική ερώτηση); Το βάζουν στα δελτία ειδήσεων και στα sites; Διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ τώρα, όλοι! Ξεφτίλα. Καλά, πιο πιθανό είναι να παίξει βασικός ο Μάνος Σέργιος παρά να βρει ο Ολυμπιακός αυτόν που πέταξε το ποτήρι. Εμένα μου τη δίνουν οι δηλώσεις ότι θα βρεθεί και θα και θα και θα... Και εγώ έτσι νόμιζα αλλα όχι, αλήθεια είναι. http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/greece/manos-sergios-h-vomva-toy-santos.2795663.html http://www.onsports.gr/Podosfairo/Mundial-2014/item/403791-Manos-Sergios-Oyte-kan-to-oneireyomoyn O Ξάδελφος του Πίου
Jenkins Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Κι όταν βρει ο κοκάκιας ποιοι πυροβολούσαν με αεροβόλα στο ΟΑΚΑ, τότε θα βρούνε και οι Αγγελόπουλοι αυτούς με τα τσιμέντα.
linuslost Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Σουπερπιτα σου εχω πει 100 φορες οτι εισαι ignored (ο μονος μαζι με τον Chris_85), για ποιο λογο λοιπον συνεχιζουν να μου σκανε 10 notifications την ημερα, οτι απαντας στα ποστ μου; Προσπερνα τα ποστ μου, δεν μπορω και δεν θελω να δω τι απαντας. linuslost, κριμα να μην εισαι Εγγλεζος να βγεις να πεις στην Θατσερ το '85 "το αγγλικο ποδοσφαιρο ετσι ειναι και δεν αλλαζει" κι απο κει που σφαζονταν, τωρα καθονται και βλεπουν τα παιχνιδια διπλα-διπλα. Δεν ειναι ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο λοιπον. Εσεις, οσοι ασχολειστε με αυτο το κανετε ετσι, μαζι και οι μαφιοζοι που εχετε για προεδρους και τους προσκυνατε ως Βουδες. Εχετε τοσα παραδειγματα αλλων χωρων που κανουν στοιχειωδεις ή και σοβαρες κινησεις εναντιον του χουλιγκανισμου και η απαντηση σας σε ολους αυτους ειναι "εδω ειναι Ελλαδα γατακια, ετσι ειμαστε εμεις, δεν αλλαζουμε". Και υποθετω οτι ειστε και νεοι ανθρωποι, λυπηρα πραγματα δηλαδη. Aλλα γραφω, αλλα καταλαβαινεις... Δεν ασχολουμαι αλλο αφου δεν εχει νοημα.
man of steel Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Και όταν βγάλει η γιαγιά μου ρόδες θα γίνει πατίνι....Καλά αυτό το όταν ο άλλος βρει τότε θα βρούμε και εμείς πραγματικά με ξεπερνάει..Από κάπου δεν πρέπει να αρχίσουμε;Φίλος μου που ζούσε χρόνια στην Γερμανία μου έλεγε ότι εκεί τα παιχνίδια οι οπαδοί τα παρακολουθούνε δίπλα δίπλα και αν κάποιος έκανε μ@λακία τον άρπαζε ο σκύλος που είχαν στις εξέδρες από τα @ρχειδια και δεν ξανά έβγαζε άχανα.Εδώ ακούμε για αεροβόλα τσιμέντα κροτίδες ψάρια ή βαζελίνες στους πάγκους προπυλακισμούς ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων και όλα τα άλλα καλά που αναδεικνύουν την ποιότητα μας σαν φυλή...Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Λέμε να ξεκινήσουν από κάπου οι τιμωρίες και λέει ο άλλος ναι αλλά εσείς πριν...Σιγά μην γυρίσουμε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω για να δούμε πως ξεκίνησαν τα γεγονότα.Μία είναι η λύση.Στα επόμενα επεισόδια από όποια ομάδα και αν γίνουν εξοντωτικές τιμωρίες.Να τελειώνουμε με αυτά τα αίσχη κάποια στιγμή....
8elwADSL Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ πρόκειται να γίνει τίποτα εδώ θα μάστε και θα συζητάμε για τα επεισόδια που θα γίνουν κάποια στιγμή ξανά. Δυστυχώς αυτή την νοοτροπία και την έλλειψη παιδείας την έχουμε διαχρονικά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι,δύσκολο να κοιμηθείς ελληνας και να ξυπνήσεις ευρωπαίος. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από 8elwADSL 4
linuslost Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 <p>Και όταν βγάλει η γιαγιά μου ρόδες θα γίνει πατίνι....Καλά αυτό το όταν ο άλλος βρει τότε θα βρούμε και εμείς πραγματικά με ξεπερνάει..Από κάπου δεν πρέπει να αρχίσουμε;Φίλος μου που ζούσε χρόνια στην Γερμανία μου έλεγε ότι εκεί τα παιχνίδια οι οπαδοί τα παρακολουθούνε δίπλα δίπλα και αν κάποιος έκανε μ@λακία τον άρπαζε ο σκύλος που είχαν στις εξέδρες από τα @ρχειδια και δεν ξανά έβγαζε άχανα.Εδώ ακούμε για αεροβόλα τσιμέντα κροτίδες ψάρια ή βαζελίνες στους πάγκους προπυλακισμούς ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων και όλα τα άλλα καλά που αναδεικνύουν την ποιότητα μας σαν φυλή...Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Λέμε να ξεκινήσουν από κάπου οι τιμωρίες και λέει ο άλλος ναι αλλά εσείς πριν...Σιγά μην γυρίσουμε καμιά πενηνταριά χρόνια πίσω για να δούμε πως ξεκίνησαν τα γεγονότα.Μία είναι η λύση.Στα επόμενα επεισόδια από όποια ομάδα και αν γίνουν εξοντωτικές τιμωρίες.Να τελειώνουμε με αυτά τα αίσχη κάποια στιγμή....</p> Έτσι θα έπρεπε να είναι παντού.. Όταν κουνηθεί κάποιος αμέσως έξω από το γήπεδο κ απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα .. 1
Demon13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Πως ειναι ετσι ο καραμητρος... Χεσμπολαχ freedom fighters
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μιλώντας για CAS, Έπο, Superleague,αθλητική δικαιοσύνη κλπ απλά παραθέτω το παρακάτω:Δίωξη σε βάρος .(.....) για τον θάνατο του αγοριού στο λούνα παρκΑντιμέτωπος με κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος....buonasera
Προτεινόμενες αναρτήσεις