Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκαμπριελ Μπατιστουτα:

"Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο αμέσως μετά από λίγο καιρό βρέθηκα σε μία θέση όπου αδυνατούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι και κατουριόμουν πάνω μου.

Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να ζητήσω από το γιατρό μου να μου κόψει τα πόδια"

Έβλεπα τον Πιστόριους και έλεγα πως αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός δεν ήθελε, μου είπε ότι ήμουν τρελός, μου έκανε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Τα 86 κιλά μου στηρίζονταν στα κόκκαλα και αυτό με έκανε να πεθαίνω από τον πόνο. Έπειτα σιγά σιγά βελτιώθηκε η κατάσταση".

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/648130/kapo-ola-stin-ellada-einai-dieftharmena 

«Πριν από ένα παιχνίδι, δέχτηκα κόσμο στο σπίτι μου και γείτονες μου ζητούσαν να πάρω κόκκινη κάρτα επειδή το είχαν ποντάρει στο στοίχημα  και μου υποσχέθηκαν να μου έδιναν μέρος από τα κέρδη. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να μου πει εάν δέχτηκα την πρόταση. Του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος νομοταγής , δεν κάνω τέτοια και εάν ήθελε ένα παιχνίδι να είναι διεφθαρμένο, θα μπορούσε να ρθει να μου ζητήσει να εγκαταλείψω την ομάδα. Μου είπε: "Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου.

Kομποτης rulez.

• Like 2
Δημοσ.

O Σαρρής,ο new entry πρόεδρος της SL και ο συρφετός τους τι λένε για όλα αυτά?Πάραυτα να γίνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν έμαθε αυτός ο Καπό ότι το μόνο πρόβλημα του ελλ ποδοσφαίρου είναι "ότι δεν το προστατεύουμε όπως οι ξένοι,αλλά αντίθετα το δυσφημούμε"?

"Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα." 

Δημοσ.

Στον Σαρρή ο Μαρινάκης!

Συνοδεία Γιάννη Βρέντζου και Σάββα Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ. Η διαιτησία φέρεται να είναι ο λόγος της επίσκεψης.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/ston-sarrh-o-marinakhs.3008228.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...