SR20DET Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδες, Πριν 3 μερες αφου εκανα τερματισμο στο pc, το εκλεισα και απο το κουμπι του τροφοδοτικου. Σήμερα παταω το κουμπί για να τον αναψω και είναι νεκρο εντελως. Παρόλα αυτά ενας εξωτερικος δίσκος που συνδεεται (και) με usb ακουγεται να παίρνει ρεύμα και να ξεκινάει... τι στο διαλο γίνεται?? πεθανε το τροφοδοτικο??? (6 μηνών το pc, φαινεται στην υπογραφη μου)
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Για αρχή,βγάλε τον εξωτερικό από επάνω και κανε ένα clear cmos.
SR20DET Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 εβγαλα και ξαναβαλα τη μπαταρια....τιποτα!
cris41 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τι το εκλεισες και εσυ απο εκει; Καπως ετσι του κολλητου μου του, του καηκε η καρτα γραφικων.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τι τροφοδοτικό έχεις ? έχεις άλλο να δοκιμάσεις ?
SR20DET Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τι το εκλεισες και εσυ απο εκει; Καπως ετσι του κολλητου μου του, του καηκε η καρτα γραφικων. γιατι υπαρχουν αυτα τα κουμπακια τοτε μακαρι να ειναι η καρτα και να μην εχει παρει τιποτα αλλο, ηθελε αλλαγμα ουτως η αλλως (εχει εναν φουσκωμενο πυκνωτη btw) Τι τροφοδοτικό έχεις ? έχεις άλλο να δοκιμάσεις ? coolermaster GX550. μπορω να βρω αλλα ειναι μπελαλιδικη δουλεια να το αλλαξω...να δοκιμασω με αλλη καρτα γραφικων για αρχη?
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι υπαρχουν αυτα τα κουμπακια τοτε μακαρι να ειναι η καρτα και να μην εχει παρει τιποτα αλλο, ηθελε αλλαγμα ουτως η αλλως (εχει εναν φουσκωμενο πυκνωτη btw) coolermaster GX550. μπορω να βρω αλλα ειναι μπελαλιδικη δουλεια να το αλλαξω...να δοκιμασω με αλλη καρτα γραφικων για αρχη? Άρχισε να αφαιρείς τότε μέχρι να πάρει μπροστά η μητρική κ ο επεξεργαστής..
SR20DET Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ανταλλαξα καρτες γραφικων με ενα αλλο pc. το αλλο αναβει με τη καρτα μου ενω στο δικο μου με την αλλη vga δεν αντιδρα...παμε για τροφοδοτικο?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ηχειακι εχει επανω η μητρικη?εαν οχι βαλε.εαν ναι και απλα δεν κανει τιποτα,βγαλε την τετραπινη τροφοδοσια του επεξεργστη απο την μητρικη και πατα το κουμπι να παρει μπροστα.εαν παρει και κανει μπιπ οτι εχει θεμα ο επεξεργαστης,ετοιμασου για μητρικη.
SR20DET Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ηχειακι εχει επανω η μητρικη?εαν οχι βαλε.εαν ναι και απλα δεν κανει τιποτα,βγαλε την τετραπινη τροφοδοσια του επεξεργστη απο την μητρικη και πατα το κουμπι να παρει μπροστα.εαν παρει και κανει μπιπ οτι εχει θεμα ο επεξεργαστης,ετοιμασου για μητρικη. εχει ηχειακι, εβγαλα τη τροφοδοσια του cpu και πατησα να παρει μπρος. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, OYTE ΜΠΙΠ. γιατι να καταστραφηκε τετοιο mobo με αυτο το γελοιο τροπο???? το δραμα τωρα ξερετε ποιο ειναι? - η εγγυηση που ειναι απο το πλαισιο...πως να τους χειριστω? (το παω ολοκληρο το pc εκει ή το κομματι που νομιζω οτι εχει προβλημα? να σημειωσω οτι δεν ειχα παρει συμπληρωμενο τον πυργο απο εκει καθως vga,hdd εβαλα τα παλια μου και εχω aftermarket ψυχτρα)
Thanos1972 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν εχεις πολυμετρο μετρα μια τις τασεις με τον οδηγο στην υπογραφη μου.εαν δεν εχεις,κανε εναν κοπο και βγαλε τα παντα εξω απο το κουτι και στεισε τα εξω απο τον πυργο μονο μητρικη,επεξεργαστη,μια μνημη και καρτα γραφικων και δες εαν ποσταρει ετσι. με την εγγυηση,τιποτα ακομα.κατσε να βρουμε τι εχει.σε αντιθετη περιπτωση εαν πας απο εκει ολο τον πυργο θα σου χρεωσουν 30 euros εαν θυμαμαι καλα.εαν δεν βρεις τι εχει μπορεις να βγαλεις το τροφοδοτικο και να τους το πας για αντικατασταση πες τους.εαν το δουν και ειναι οκ,πηγαινε μετα την μητρικη.
SR20DET Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εαν εχεις πολυμετρο μετρα μια τις τασεις με τον οδηγο στην υπογραφη μου.εαν δεν εχεις,κανε εναν κοπο και βγαλε τα παντα εξω απο το κουτι και στεισε τα εξω απο τον πυργο μονο μητρικη,επεξεργαστη,μια μνημη και καρτα γραφικων και δες εαν ποσταρει ετσι. με την εγγυηση,τιποτα ακομα.κατσε να βρουμε τι εχει.σε αντιθετη περιπτωση εαν πας απο εκει ολο τον πυργο θα σου χρεωσουν 30 euros εαν θυμαμαι καλα.εαν δεν βρεις τι εχει μπορεις να βγαλεις το τροφοδοτικο και να τους το πας για αντικατασταση πες τους.εαν το δουν και ειναι οκ,πηγαινε μετα την μητρικη. δεν εχω πολυμετρο, αλλα για αρχη θελω να δοκιμασω το τροφοδοτικο μου με ενα παλιο συστημα mobo-cpu-ram-vga εκτος κουτιου(για να μην λυνω τα παντα στο δικο μου). το θεμα μου ειναι αφου τα συνδεσω ολα, με ποιον διακοπτη θα γινει η εκκινηση αφου ειναι εκτος κουτιου?? επισης γιατι να μου χρεωσουν 30 ευρω στο πλαισιο? εξηγησε μου λιγο μηπως μπορω να κανω κατι για να το αποφυγω. (θεωρητικα μπορω να τους το παω οπως μου το παρεδωσαν, χωρις vga,hdd και με τη stock ψυχτρα. θα τσινισουν?) edit: παρατηρησα : κλεινοντας το κουμπι του τροφοδοτικου και ανοιγοντας το μετα απο καμια δευτερολεπτα (ωστε να ξεφορτιστουν ισως καποιοι πυκνωτες) πατωντας στη συνεχεια το κουμπι της εκκινησης στιγμιαια αναβει το led ενος ανεμιστηρα. Σημαινει κατι αυτο? edit2: εκανα εκκινηση τελικα παρακαμπτοντας το κουμπι, το τροφοδοτικο μου δουλευει στο αλλο συστημα. το ιδιο και η καρτα γραφικων. πεθανε η μητρικη οποτε?? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2012 από SR20DET
cris41 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στο Πλαισιο θα σου παρουν ετσι κι αλλιως 15€ για εργασια οτι και να κανεις..
SR20DET Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 νταξ, τα pc δεν την παλευουν. αφου συνδεσα το τροφοδοτικο κ ολα τα καλωδια του πισω στο αρχικο συστημα. πηρε μπροστα....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. μεγαλη η χαρη του....σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας, ημουν τυχερος αυτη τη φορα.....ανεξηγητα πραγματα λεμε!! btw, αν και ειχα κανει clear mos βγαζοντας τη μπαταρια, τα bios settings παρεμειναν. εχει καμια σχεση το οτι η μητρικη εχει dual bios? thnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα